Legal 500, Leading Firm 2017

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a poziționat pe primele locuri în mai multe dintre topurile realizate în acest an de Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Astfel, aceasta se află în topul societăților din avocatura de business specializate în Drept Comercial, Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții, în cel al avocaturii de business cu specializare în Construcții și Imobiliare, regăsindu-se totodată printre primele clasate în cadrul categoriei Insolvență și Restructurări/reorganizări.

Astfel, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a clasat pe locul 2, la nivel național, în topul firmelor de profil cu expertiză în aria de practică Insolvență și Restructurări. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an casele de avocatură Clifford Chance Badea; Dentons;Mușat & Asociații; Schoenherr și Asociații SCA; Voicu & Filipescu SCA; Wolf Theiss; Zamfirescu, Racoți & Partners; Bondoc &Asociații SCA in alliance with White & Case; bpv Grigorescu Ştefănică.

În recomandarea pe care o face societății de avocați, Legal 500 notează: „Echipa de la Pavel, Mărgărit și Asociații este unită, isteață și foarte cooperantă. Unul dintre domeniile sale de expertiză este consilierea acordată companiilor aflate în insolvență. În unul dintre cazurile de care s-a ocupat, Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații, a oferit consultanță unei firme de producție din domeniul metalurgic, aflată în insolvență. Cazul s-a transformat într-o restructurare de succes”.

Același prestigios ghid londonez Legal 500 plasează societatea de avocați Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul patru la nivel național în categoria Imobiliare și Construcții. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Firon Bar-Nir& Co; Laurentiu, Laurentiu&Asociatii; Leroy și Asociații; Mitel și Asociații; Rădulescu &Mușoi Attorneys at Law; Stoicași Asociații; Stratulat Albulescu Attorneys at Law, VASS Lawyers.

Tot Legal 500 poziționează societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul 5 în domeniul Drept Comercial, Drept Corporatist și Fuziuni și Achiziții. Alături de aceasta regăsim, pe aceeași poziție, firmele Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Ionescu și Sava; Laurentiu, Laurentiu&Asociații; Peterka& Partners, Pop & Partners, Rădulescu & Mușoi Attorneys at Law; Zamfirescu, Racoți & Partners.

Gobal Law Experts, Londra, MB, Societate de avocatură recomandată

Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură recomandată de directorul Global Law Experts din Londra, MB, în aria de practică Dispute Resolution. Global Law Experts (GLE), London, MB este singura organizație ce recomandă o singură firmă de avocatură la nivel național, în fiecare arie de practică.

Distincțiile acordate anual de Global Law Experts au celebrat excelența, inovația și performanța din rândul comunității profesionale a firmelor de avocatură ce își desfășoară activitatea în întreaga lume.
Ghidurile privind ariile de practică elaborate de Global Law Experts indică firme de avocatură lider din domeniile de expertiză alese, o garanție că viitorii clienți vor primi asistență direct de la un avocat care și-a demonstrat deja experiența.

DRD Radu-Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, este singurul avocat recomandat pentru România în aria de practică Dispute Resolution de către faimosul director Global Law Experts, Londra, Marea Britanie. Global Law Experts (GLE), Londra, MB, este un ghid premium care reunește avocați de top din întreaga lume, fiind totodată singura organizație care recomandă un singur expert legal în fiecare arie de practică din fiecare țară.

International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, MB, Ranked Law Firm

DRD Radu-Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, este singurul avocat recomandat pentru România în aria de practică Dispute Resolution de către faimosul director Global Law Experts, Londra, Marea Britanie. Global Law Experts (GLE), Londra, MB, este un ghid premium care reunește avocați de top din întreaga lume, fiind totodată singura organizație care recomandă un singur expert legal în fiecare arie de practică din fiecare țară.

 

IFLR 1000, International Financial Law Review, Londra, MB, ghidul ce reunește cele mai prestigioase firme din lume din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, a inclus în acest an în clasamnetele sale societatea de avocatură full-service Pavel, Mărgărit și Asociații, coordonată de Managing Partner Radu-Catalin Pavel. Ghidul include firme de avocatură din aria de practică Drept Financiar și Drept Corporativ din peste 120 de jurisdicții, primele clasamente fiind publicate în 1990.

Potrivit International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, Marea Britanie, „Pavel Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru modul în care abordează restructurările și a fost implicată în cazuri de insolvență și restructurări din domeniul industrial, construcții și resurse naturale, în cadrul perioadei de cercetare”.

Ghidul punctează faptul că “în domeniul bancar și financiar (…) firma a oferit servicii în zona de împrumuturi și restructurări, consiliind debitori din domeniul industriei grele și din domeniul real estate”.

International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, MB, Avocat Rising Star

Ghidul firmelor din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, International Financial Law Review, IFLR100 Londra, Marea Britanie, a the Attorney at Law, a conferit calificativul rising star în România lui Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pentru ariile de practică Restructurări și Insolvență și Banking Practices. De asemenea, avocatul Radu Cătălin Pavel a primit calificativul Rinsing Star pentru aria de practică Construcții, din partea ghidului IFLR din 2017.