Avocații noștri ajută afacerile, clienti corporate și privați să soluționeze o gamă largă de litigii comerciale într-o manieră eficientă și la timp.

Contactati-ne

Dreptul imigrărilor

Oferim clienților de naționalitate străină consultanță juridică la cele mai înalte stadarde, așa încât să aibă parte de același tratament și drepturi de care beneficiază cetățenii români în fața legii. Totodată, oferim asistență juridică cetățenilor străini în vederea obținerii cetățeniei române.
De asemenea, societatea noastră de avocatură oferă consultanță juridică societăților care au angajat cetățeni străini în diverse arii de activitate. Este un serviciu ce implică acordarea de asistență juridică zi de zi în probleme privind detașarea sau angajarea de cetățeni străini în România.

Asociații și fundații

  • Consultanță juridică legată de obținerea vizei de tranzit aeroportuar, identificată prin simbolul A; vizei de tranzit, identificată prin simbolul B; vizei de scurtă ședere, identificată prin simbolul C; vizei de lungă ședere, identificată prin unul dintre următoarele simboluri, în funcție de activitatea pe care urmează să o desfășoare în România străinul căruia i-a fost acordată: desfășurarea de activități economice, identificată prin simbolul D/AE; desfășurarea de activități profesionale, identificată prin simbolul D/AP; desfășurarea de activități comerciale, identificată prin simbolul D/AC; angajare în muncă, identificată prin simbolul D/AM; studii, identificată prin simbolul D/SD; reîntregirea familiei, identificată prin simbolul D/VF; activități religioase sau umanitare, identificată prin simbolul D/RU; activități de cercetare științifică, identificată prin simbolul D/CS; viză diplomatică și viză de serviciu, identificată prin simbolul DS; alte scopuri, identificată prin simbolul D/AS;
  • Consultanță juridică legată de obținerea permisului de ședere temporară și a permisului de lungă ședere în România;
  • Consultanță juridică legată de dobândirea cetățeniei române;
  • Consultanță juridică legată de înregistrarea/rectificarea/transcrierea actelor de stare civilă, în România, cât și efectuarea de mențiuni în actele de stare civilă, prin procedură administrativă sau pe cale judiciară.