Avocații noștri ajută afacerile, clienti corporate și privați să soluționeze o gamă largă de litigii comerciale într-o manieră eficientă și la timp.

Contactati-ne

Executări silite

Experiența dobândită de-a lungul timpului, în cadrul colaborării cu specialiști în proceduri complexe de executare silită, ne permite ca în prezent să furnizăm servicii de consultanță de înaltă calitate la costuri competitive, un mod de lucru prin care ne-am construit o reputație ce ne onorează.
Ne-am câștigat experiența în cazuri în care erau implicați atât clienți persoane fizice și companii de la nivel local, național sau zonal, cât şi corporaţii internaţionale, ce se bucură de prestigiul de a fi incluse în topul Fortune 500. Complexitatea cazurilor este dată de diversitatea modului de funcționare, dar și de diversitatea domeniilor din care fac parte clienții noștri, care sunt companii private sau publice, ce activează în domeniul producției, construcțiilor ș.a.m.d.

Servicii oferite

  • Reprezentarea clienţilor în desfăşurarea procedurii executării silite
  • Participarea alături de executorul judecatoresc în executarea de bunuri mobile şi imobile
  • Asistenţă legală în procedura validării popririi
  • Redactarea documentaţiei în executări silite şi contestaţii la executare

Cazuri recente

Societatea de avocatură a reprezentat un client în procedura de sistare a unei executări silite abuzive, demarate de o companie de leasing, recuperând vehiculele și autoturismele ce fuseseră preluate abuziv de aceasta.