„Ceea ce îmi place la meseria mea este să ajut clienții care sunt adesea în situații dificile”

Despre mine

Echipa de specialiști a societății de avocatură este completată de Claudia Pavel, consultant în drept comercial, societar și bancar, a cărei competență este atestată de complexitatea proiectelor care au evoluat cu ajutorul viziunii sale strategice.
Experiența profesională a Claudiei Pavel a debutat prin absolvirea de studii universitare în drept și finanțe -bănci, o dublă specializare care a stat la baza unei cariere înfloritoare marcate de rezultate foarte bune în administrarea evoluției financiare a unor companii locale și internaționale cu care a colaborat.
Dinamismul de pe piața proiectelor imobiliare, atât din sfera rezidențială, cât și de pe segmentul business a oferit Claudiei Pavel o nouă oportunitate de dezvoltare în carieră, prin intermediul serviciilor de consultanță oferite diverselor corporații. Nu în ultimul rând, experiența sa este completată de serviciile de consultanță oferite companiilor în domeniul dreptului concurenței, în conformitate cu legislația locală, comunitară și internațională. De-a lungul carierei profesionale, Claudia Pavel s-a bucurat de aprecierea arătată de diverși clienți, competența sa fiind confirmată de încrederea și loialitatea acestora.

Limbi vorbite
Engleză, română