Arii de practică

  • Drept corporatist, comercial, fuziuni și achiziții;
  • Soluționarea disputelor;
  • Bănci, finanțe și piețe de capital;
  • Drept public și administrativ;
  • Executare judecătorească

Despre mine

Laura Scutaru este membru al Baroului București din 2011, un avocat cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților atât în instanță și în cadrul procedurilor de arbitraj, cât și în fața instituțiilor publice.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, precum și un masterat în dreptul afacerilor în cadrul Universității „Nicolae Titulescu”. De-a lungul carierei, Laura Scutaru a participat la numeroase cursuri și conferințe atât ca auditor cât și ca speaker, obținând numeroase diplome în domeniul legislativ.
Laura Scutaru are o experiență îndelungată în consilierea și reprezentarea clienților în cazuri complexe din arii de practică precum drept administrativ și fiscal, drept comercial, civil, cazuri de insolvență și cazuri ce țin de piața bancară. De asemenea, a reprezentat numeroși clienți în drept bancar, în special în cazuri ce priveau clauzele abuzive incluse în dosarele de credit. Laura Scutaru este specializată și în recuperarea creanțelor și executări silite.

Limbi vorbite
Engleză, română