Insolvență, restructurare și falimente (inclusiv proceduri transfrontaliere) – cazuri recente

Am asistat un dezvoltator imobiliar și investitor, într-o insolvență transfrontalieră în calitatea sa de creditor, cu o creanță de peste 20 MIL EUR.

Litigii și arbitraj internațional – cazuri recente

Am asistat și reprezentat cu succes o companie de exploatare și dezvoltare minieră operațională din România, într-un litigiu comercial care implică un dosar de executare a ipotecii imobiliare, în valoare de 3 MIL EUR.

Imobiliare și construcții – cazuri recente

Am asistat o companie de top de explorare și dezvoltare minieră, operațională, din România într-un due diligence juridic transfrontalier de bunuri imobile și mobile și stabilirea garanției mobiliare asupra activelor. Due diligence-ul a fost parte din proiectul de perfectare a Contractului de emisiune de obligațiuni condiționate și obligatorii pentru o facilitate de până la 15.000.000 USD, printr-o emisiune de obligațiuni convertibile garantate către un fond de capital privat cu sediul în Regatul Unit.

Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții – cazuri recente

Am asistat o companie de exploatare și dezvoltare a resurselor miniere, listată la bursa londoneză cu exploatări în mai multe jurisdicții, în legătură cu diverse chestiuni corporative și comerciale esențiale pentru încheierea unui acord de plată anticipată cu Mercuria Energy Trading SA, una dintre cele mai mari case de tranzacționare din lume, în valoare de până la 30 MIL EUR.

Drept fiscal, bancar și piețe de capital – cazuri recente

Am asistat o companie de explorare și dezvoltare a resurselor minerale, listată la bursa londoneză, într-o tranzacție de finanțare transfrontalieră care acoperă trei jurisdicții (România, Regatul Unit și Elveția) cu Mercuria Energy Trading, una dintre cele mai mari case de tranzacționare din lume. Firma a asistat în toate aspectele legate de tranzacție.

Energie și resurse naturale – cazuri recente

Am asistat cel mai mare investitor străin din industria minieră românească, o companie lider, listată la bursa londoneză, cu activitatea concentrată în Zimbabwe, Zambia și alte jurisdicții, cu operațiuni în resurse minerale și explorarea aurului, într-o tranzacție privind un Acord de plată anticipată. În temeiul acestui Acord, cumpărătorul, Mercuria Energy Trading, una dintre cele mai mari companii integrate de tranzacționare de energie și mărfuri din lume, a fost de acord să plătească în avans o sumă de până la 9,5 milioane USD clientului nostru pentru livrările viitoare de zinc și concentrate de cupru de la sucursalele clientului nostru din România.