Dreptul imigrărilor

Oferim clienților de naționalitate străină consultanță juridică la cele mai înalte stadarde, așa încât să aibă parte de același tratament și drepturi de care beneficiază cetățenii români în fața legii. Totodată, oferim asistență juridică cetățenilor străini în vederea obținerii cetățeniei române.
De asemenea, societatea noastră de avocatură oferă consultanță juridică societăților care au angajat cetățeni străini în diverse arii de activitate. Este un serviciu ce implică acordarea de asistență juridică zi de zi în probleme privind detașarea sau angajarea de cetățeni străini în România.
Seviciile oferite de societatea noastră de avocatură implică atât opinii legale, cât și asistare și reprezentare în fața instanțelor judecătorești, precum și relația cu instituțiile de stat.

Servicii oferite

  • Consultanță juridică legată de dobândirea cetățeniei române;
  • Consultanță juridică legată de înregistrarea/rectificarea/transcrierea actelor de stare civilă, în România, cât și efectuarea de mențiuni în actele de stare civilă, prin procedură administrativă sau pe cale judiciară.

APARIȚII ÎN PRESĂ

avocatura
Societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații", în topul celor mai bune case de avocatură din România, în clasamentele Legal 500

More info here .

Avocatura.com

Avocatura.ro