Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică unei firme de salubrizare în vederea elaborării unei opinii legale privind remediile judiciare și extrajudiciare pe care societatea le are la dispoziție pentru contestarea facturilor excesive din partea furnizorului de energie electrică din România.

Din ansamblul reglementărilor în domeniul energiei electrice în România reiese faptul că furnizorul de energie electrică din România are obligația de a transmite clientului informații complete și transparente privind modalitatea de calcul a facturilor și a desfășurării relației contractuale.

Totuși, în unele cazuri, furnizorul de energie electrică din România nu informează beneficiarii cu privire la modalitatea de calcul a prețului și la riscurile ca prețurile facturate pentru energia electrică să ajungă la un cuantum mai ridicat, motiv pentru care Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în dreptul energiei și drept comercial în România care vă poate oferi asistență juridică în vederea analizării contractului și a relației contractuale dintre furnizorul de energie electrică din România și beneficiar și în elaborarea unei opinii legale privind modalitățile de contestare a facturilor pentru energie electrică în România.

Printre posibilele remedii la care beneficiarii contractelor de furnizare energie electrică în România pot apela în vederea valorificării drepturilor acestora se numără plângerea în față furnizorului de energie electrică din România, solicitarea unei eșalonări de plată a facturilor, formularea unei contestații în fața autorităților competențe, introducerea unei cereri de chemare în judecată. Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferă asistență juridică și reprezentare prin intermediul avocaților specializați în dreptul energiei și drept comercial în România în domeniul energiei electrice în România în vederea alegerii unei soluții optime pentru contestarea facturilor excesive din partea furnizorului de energie electrică din România. 

 

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.