Radu Pavel avocat specializat în securizarea investiţiilor

Dr. Radu Catalin Pavel

Avocat Coordonator
Dr. Radu Cătălin Pavel este Avocatul Coordonator si Fondatorul Pavel, Margarit & Asociatii. În peste 17 ani de practică sofisticată și diversă in avocatura de business, Radu a dobândit o expertiză vastă, în special în domeniul Achizitiilor si Fuziunilor si în domeniul Corporativ și Comercial, asistând și oferind servicii juridice de inalta clasa, clienților de top ai societatii de avocatura, pe care o conduce.
  Nicolae Margarit
  Dr. Nicolae Margarit este un avocat cu o vastă experiență în domeniul juridic, cu peste 30 de ani de practică în domeniile de practica ale Dreptului Public si Administrativ, Dreptului Penal & Fraude Economice. A reprezentat persoane de inalt calibru, într-o gamă variata de litigii penale care implică infractiuni de spălarea banilor, fraude, luare de mită, evaziune fiscală și alte cazuri de infractiuni conexe mediului de afaceri.
   Claudia Pavel

   Claudia Pavel

   Director Executiv si Partener
   Claudia Pavel este Directorul Executiv al Pavel, Margarit & Asociatii. Claudia este un profesionist, cu studii în Drept și Economie, cu peste cinci ani de practică pe piețele de capital și peste zece ani în domeniul juridic. Claudia a fost implicată în proiecte relevante pe piețele de capital alaturi de companii americane, în care a interacționat cu o gamă largă de persoane, de inalt calibru, din întreaga lume.
    Avocat Nicoleta Mirela Nastasie
    Dr. Nicoleta Mirela Năstasie este avocat senior, practician în insolvență si consultant în proprietate industrială - mărci și indicații geografice.Nicoleta a dobândit o experiență semnificativă în dreptul comercial și al insolvenței, în problematica societăților comerciale în dificultate financiară și restructurării, dreptului internațional privat, precum și în litigiile relevante pentru aceste domenii, activând ca avocat 9 ani și ca judecător 18 ani.

     Ioana Hubert

     Avocat Senior
     Ioana Hubert este avocat senior, litigant, cu o experiență de peste 26 de ani, in domeniul dreptului, dobandita ca avocat timp de 9 ani si ca judecator timp de 17 ani.
      Avocat Monica Timofte

      Monica Timofte

      Avocat Senior
      Monica Timofte este avocat senior, litigant, cu o experiență de peste 17 ani în reprezentarea clienților în fața instanțelor române.Monica a dobandit o vastă experiență în litigii activand ca avocat senior timp de 8 ani într-una dintre cele mai mari societăți de avocați din Romania.
       Avocat Stefania Maciuceanu

       Ștefania Măciuceanu

       Avocat Senior
       Ștefania Măciuceanu este un avocat senior cu peste 17 ani de experiență profesională dobandita in case de avocatura de top din Romania și membru in Baroul București din anul 2007. Este un avocat litigant pasionat, talentat, cu o vastă experiență în litigii, care a reprezentat cu succes părți, atat în sistemul judiciar din România și în procedurile arbitrale, cat si in fata CEDO si Curtii de Justitie a Uniunii Europene.