Radu Pavel avocat specializat în securizarea investiţiilor

Radu Catalin Pavel

Avocat Coordonator
Radu Cătălin Pavel este Avocatul Coordonator si Fondatorul Pavel, Margarit & Asociatii. În peste 17 ani de practică sofisticată și diversă in avocatura de business, Radu a dobândit o expertiză vastă, în special în domeniul Achizitiilor si Fuziunilor si în domeniul Corporativ și Comercial, asistând și oferind servicii juridice de inalta clasa, clienților de top ai societatii de avocatura, pe care o conduce.
  Nicolae Margarit
  Dr. Nicolae Margarit este un avocat cu o vastă experiență în domeniul juridic, cu peste 30 de ani de practică în domeniile de practica ale Dreptului Public si Administrativ, Dreptului Penal & Fraude Economice. A reprezentat persoane de inalt calibru, într-o gamă variata de litigii penale care implică infractiuni de spălarea banilor, fraude, luare de mită, evaziune fiscală și alte cazuri de infractiuni conexe mediului de afaceri.
   Claudia Pavel

   Claudia Pavel

   Director Executiv & Of counsel Partner
   Claudia Pavel este Directorul Executiv al Pavel, Margarit & Asociatii. Claudia este un profesionist, cu studii în Drept și Economie, cu peste cinci ani de practică pe piețele de capital și peste zece ani în domeniul juridic. Claudia a fost implicată în proiecte relevante pe piețele de capital alaturi de companii americane, în care a interacționat cu o gamă largă de persoane, de inalt calibru, din întreaga lume.