Radu Catalin Pavel

Managing Partner
Fondatorul societății de avocatură „Pavel, Mărgărit și Asociații” se bucură de o largă apreciere din partea clienților pe care i-a consiliat, asistat și reprezentat în diverse cazuri, în toate ramurile de drept, în special pe zona dreptului comercial și societar, financiar-bancar, fiscal și administrativ și, totodată, în domeniul insolvenței, reorganizării judiciare, restructurării și falimentului.
  Vasta sa experiență în domeniul legal îl recomandă pe Nicolae Mărgărit drept un profesionist în dreptul transportului maritim precum și în drept penal. Nicolae Mărgărit a reprezentat atât persoane fizice, cât și companii în litigii de drept penal pentru spețe de infringement economic, exaziune fiscală, fraudă, cazuri de infringement împotriva persoanei, proprietate personală, corupție, fraude și falsuri.

   Claudia Pavel

   Counsel Partner
   Echipa de specialiști a societății de avocatură este completată de Claudia Pavel, consultant în drept comercial, societar și bancar, a cărei competență este atestată de complexitatea proiectelor care au evoluat cu ajutorul viziunii sale strategice.

    Laura Scutaru

    Managing Associate
    Laura Scutaru este membru al Baroului București din 2011, un avocat cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților atât în instanță și în cadrul procedurilor de arbitraj, cât și în fața instituțiilor publice.

     Simona Alexandru

     Senior Associate
     Simona Alexandru este avocat, membru al Baroului București din 2006 și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în 2004. Și-a câștigat experiența în consilierea și reprezentarea clienților în instanță în cadrul unor cazuri complexe de drept civil, comercial, litigii administrative, insolvență, drept penal etc.

      Adriana Sandu

      Associate
      Adriana Sandu este membru al Baroului București din 2004, fiind un avocat specializat în consultanță, cu o experiență vastă în consilierea juridică privind demararea, derularea și încheierea unui business sau a unei tranzacții comerciale pe teritoriul României, având expertiză în special în oferirea de consultanță juridică, atât în română cât și în engleză, privind pregătirea și negocierea contractelor comerciale.