Leading Firm 2024 Legal 500

Legal500 2024

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații  este “foarte apreciată în domeniul Restructurării și Insolvenței. Firma este renumită pentru expertiza sa în reprezentarea clienților din sectorul imobiliar în dosare de insolvență și are o reputație solidă în reprezentarea creditorilor în cererile de recuperare a creanțelor de mare valoare. Avocatul Coordonator Dr. Radu Pavel este extrem de concentrat pe clienți și o alegere de încredere în ceea ce privește chestiunile de Restructurare și Insolvență”.

„Orientarea către nevoile clientului, o bună înțelegere a domeniului de activitate și a aspectelor economice micro și macro.”

“Întreaga echipă din cadrul Societății de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este extrem de pregătită, atât din punct de vedere al cunoașterii legislației relevante, cât și din punctul de vedere al abilității de a înțelege aspectele caracteristice ale fiecărui caz în parte.”

“Societatea este apreciată în domeniul ariei de practică Restructurare și Insolvență. Avocații firmei de top fac o treabă extraordinară în gestionarea cazurilor complexe. Ei obțin întotdeauna cel mai bun rezultat pentru clienții lor și știu cum să se evidențieze”

“Admir profund cunoștințele avocaților și abilitatea lor de a veni cu soluții. Pot afirmă cu siguranță că sunt cei mai buni în ceea ce privește problemele de Restructurare și Insolvență în România.”

„Pavel, Margarit și Asociații este foarte cunoscută pentru experiența sa în gestionarea problemelor complexe de Restructurare și Insolvență. E o plăcere să colaboreze cu avocații ce au de oferit întotdeauna sfaturi de top. Nu există nicio altă firmă de avocatură românească pe care aș alege-o.”

„Admir foarte mult sprijinul constant al echipei. Avocații sunt practicieni foarte apreciați în domeniul Restructurării și Insolvenței și sunt foarte diferiți de orice alți avocați cu care am lucrat. Am fost uimit de capacitatea lor de a veni cu strategii uimitoare și de a oferi cel mai bun rezultat pentru clienții lor. Avocatul Coordonator Dr. Radu Pavel este alegerea mea de încredere în ceea ce privește chestiunile de Restructurare și Insolvență.”

“Echipa de avocați imobiliare și construcții extrem de versatilă de la Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații gestionează proiecte care cuprind clădiri rezidențiale și comerciale, locuințe multifamiliale, centre comerciale și stațiuni montane pentru clienți atât locali, cât și internaționali. Cu experiență în consilierea atât a creditorilor, cât și a proprietarilor, echipa oferă servicii de primă clasă. Dr. Radu Pavel, partener și coordonatorul echipei, acoperă o gamă largă de tranzacții și litigii complexe.”

„Echipa Pavel, Margarit și Asociații este extrem de versatilă și are o coordonare excelentă. Am avut o cooperare minunată.”

„Avocații de la Pavel, Margarit și Asociații oferă servicii de primă clasă în domeniul imobiliar și al construcțiilor.”

„Echipa Pavel, Margarit și Asociații este extrem de proactivă și oferă un serviciu atent pentru clienți. Aș recomanda firma de avocatură Pavel, Margarit și Asociații oricui întâmpină o problemă complexă în domeniul imobiliar sau al construcțiilor.”

„Avocații de la Pavel, Margarit și Asociații sunt persoane excelente cu care să colaborezi. Sunt extrem de competenți în domeniul imobiliar și al construcțiilor și oferă cu adevărat un nivel remarcabil de servicii.”

Leading Firm 2023

Legal500 2023

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații are o „vastă experiență în acest domeniu” și o reputație recunoscută la nivel internațional, reprezentând clienți din sectorul imobiliar, de producție, retail și resurse naturale, atât din partea debitorului, cât și a creditorului. Activitatea include, de asemenea, asistență în vânzări și achiziții de active, restructurarea și recuperarea creanțelor, precum și asistență juridică și reprezentare în procedurile de insolvență. Avocatul Coordonator Radu Pavel este principalul contact, oferind „consiliere de specialitate adaptată în mod specific nevoilor clienților”.

„Pavel, Margarit & Associates are o înțelegere excelentă a acestui domeniu. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost spiritul lor harnic.”

„Oferă sfaturi de înaltă calitate și poți avea încredere în ei. Echipa este foarte renumită pentru că inspiră încredere. Nu aș alege altă echipă care să-mi conducă afacerea.”

„Radu Pavel a făcut o treabă remarcabilă în ceea ce privește problema mea de insolvență. El oferă consiliere solidă, special adaptată nevoilor clienților.”

„Avocații sunt foarte comunicativi și receptivi, cunoscuți pentru înțelegerea problemelor complexe. Sfaturile lor sunt întotdeauna relevante și obiective.”

„Pavel, Margarit & Associates, o firmă de avocatură română, consiliază un mix de proprietari, dezvoltatori, bănci și investitori cu privire la interesele lor imobiliare românești.”

„Firma are o expertiză notabilă în mai multe clase de active, inclusiv rezidențiale, ospitalitate, industriale, cu nișe deosebit de puternice în retail, minerit și resurse naturale.”

„Avocatul Coordonator Radu Pavel conduce echipa.”

International Financial Law Review

IFLR 1000 2023

“Pavel Margarit & Associates este un cabinet de avocatură românesc cu servicii complete, cu un birou în București, România și o echipă de 12 avocați.”

Domenii de specializare:

“Firma este activă în domeniile bancar și financiar, precum și în domeniul corporativ și M&A (fuziuni și achiziții), oferind consultanță clienților atât pentru tranzacții interne, cât și transfrontaliere.”

“Echipa sa de bancar și financiar oferă consultanță clienților privind finanțarea directă și restructurarea datoriilor.”

“În domeniul corporativ și M&A (fuziuni și achiziții), oferă consultanță clienților privind majorările de capital social, fuziuni, joint ventures, vânzări, achiziții și diverse chestiuni corporative, precum și privind restructurările de grup și procedurile de insolvență. Este activă într-o gamă largă de sectoare, inclusiv resurse naturale, minerit, imobiliare, producție și IT.”

Feedback de la clienți: ediția a 32-a (2022/2023):

“Societatea de avocatură Pavel, Margarit și Asociații este o societate excelentă, cu avocați foarte dedicați, execuție solidă și servicii remarcabile în general, cu o expertiză substanțială și cu reputație în aria de practică Dizolvare, Fuziuni și Achiziții în România.”

“Societatea de avocatură Pavel, Margarit și Asociații are o echipă bine pregătită de profesioniști foarte talentați, cu expertiză tehnică relevantă și experiență practică în probleme de Fuziuni și Achiziții.”

Leading firm 2022

Legal500 2022

„Firma română de avocatură Pavel, Margarit & Associates impresionează prin flexibilitatea și accesul rapid la personal și parteneri în orice moment. Cu o experiență de peste 16 ani pe piață, directorul general asociat, Radu Pavel, foarte util și accesibil, este principalul punct de contact. Domeniile de expertiză includ refinanțări, vânzări de active aflate în dificultate, proceduri de preinsolvență, precum și litigii aferente și acțiuni de colectare a datoriilor. Firma română de avocatură reprezintă creditori și debitori și este deosebit de activă în sectoarele de producție, resurse naturale, imobiliare și construcții. »

„Apreciem această firmă pentru flexibilitatea și accesul rapid la personal și parteneri în orice moment. »

„Considerăm că partenerul senior Radu Pavel este foarte util și accesibil. »

„Casa română de avocatură Pavel, Margarit & Associates este renumită pentru experiența sa vastă în domeniul imobiliar și construcții. Firma de avocatură din România asistă în mod regulat în structurarea corporativă, inclusiv în joint venture între proprietari de terenuri și dezvoltatori, precum și în achiziții de active și de portofoliu. Această experiență se întinde pe o gamă largă de clase de active, inclusiv minerit și resurse naturale, comerț cu amănuntul, rezidențial, industrial și ospitalitate. »

„Echipa de avocați de la Pavel, Margarit & Associates are o vastă experiență în domeniul imobiliar și al construcțiilor și este apreciată pe piața din România pentru rapiditatea, marea atenție la detalii și capacitatea de a face subiectul cu adevărat ușor de înțeles pentru client. »

„Radu Pavel, Director Asociat, este un avocat imobiliar foarte atent, punctual și cu experiență. »

International Financial Law Review

IFLR 1000 2022

„Am apreciat atitudinea și spiritul progresiv, echipa adoptă o abordare proactivă în rezolvarea problemelor clienților.”

„Competență, atenție la detalii, proactivitate, rezolvare de probleme, servicii excelente.”

„Știam că ne putem baza pe domnul Radu Pavel și pe echipa sa de avocați specialiști în orice moment, înțelegând nevoile și provocările industriei”.

„Oferă o gamă completă de servicii și ne-au ajutat să identificăm și să gestionăm riscurile legale.”

„Servicii excelente, atenție la detalii, proactivitate, competență.”

„Pot folosi trei cuvinte pentru a le descrie: dăruire, credibilitate și perseverență”.

„Promptitudine, profesionalism, atenție la detalii și nevoile afacerii mele.”

“Au fost foarte atenți la problemele locale cu care ne confruntăm. Au fost foarte implicați cu echipa care a călătorit în România și au lucrat multe ore pe zi cu acea echipă. Au oferit sfaturi solide pentru a duce proiectul mai departe.”

“Reacție rapidă – comunicare bună.”

Leading Firm 2021

Legal 500 – 2021

„PMA ne-a reprezentat în instanță și am fost impresionați de expertiza lor în dreptul insolvenței, de performanța lor în instanță și de dedicarea lor pentru a crea o strategie de caz care să urmărească cu adevărat interesul clientului”.

„Ei înțeleg ce este nevoie pentru a câștiga, plănuiesc pentru asta și acționează în funcție de asta.”

„Radu Pavel, Director Asociat, este foarte priceput și are un istoric impresionant de succes în cazuri de restructurare și insolvență. Pe lângă cunoștințele sale juridice, se pricepe la conducerea echipei sale pentru a oferi asistență cuprinzătoare în chestiuni ce țin de diferite practici.

„PMA este o firmă de avocatură de renume, cu cunoștințe excelente în domeniu și experiență în asistență în toate etapele unei tranzacții.”

„Cabinetul de avocatură ne-a asistat în proiecte de achiziții și au fost extrem de eficienți”.

„Cunosc sectorul industrial și au experiența și o echipă de avocați foarte bine pregătită care ne-a asistat în toate etapele tranzacției”.

International Financial Law Review

IFLR 2021

„Având în vedere domeniul de practică al Bancar și Financiar, firma asistă companiile în chestiuni de finanțare, acționând frecvent alături de mari firme internaționale de avocatură în tranzacții transfrontaliere, oferind expertiză de înalt nivel în finanțarea proiectelor, achiziții, restructurarea datoriilor, refinanțare, achiziția de active în dificultate și portofolii de credite neperformante, tranzacții de capital, finanțare intra-grup, împrumuturi sindicalizate, pachete de garanții, inclusiv ipoteci, garanții, due diligence, până la structurarea întregii tranzacții.”

„Firma asistă clienții în negocieri, structurarea și documentarea tuturor acordurilor de finanțare, inclusiv finanțarea structurată, finanțarea bazată pe active, finanțarea corporativă, împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare.”

Leading Firm 2020

Legal 500 – 2020

“Servicii excelente și rapide. Implicarea strânsă și constructivă a partenerului principal. Bună cunoaștere a principiilor legale. Raport calitate-preț bun.”

„Pavel, Margarit & Associates este firma noastră de avocatură de 10 ani încoace și sunt avocați în insolvență foarte muncitori, punctuali și harnici. Suntem recunoscători că prin dăruirea domnului Pavel și a echipei sale de avocați, am reușit să ne restructuram compania. după deschiderea procedurii de insolvență.”

“Radu Pavel, Managing Partner, este un avocat în insolvență de excepție, cu o abordare foarte antreprenorială, fiind și un practician în insolvență. De asemenea, este foarte creativ în mandatele de faliment.”

„Pavel, Margarit & Associates este o firmă de avocatură imobiliară de renume. Au o echipă grozavă de avocați și îi recomand cu căldură.”

„Am fost impresionat de abilitățile pe care le posedă în chestiuni imobiliare, cum ar fi achiziții, consiliere și refinanțare”.

„Radu Pavel, directorul asociat al firmei de avocatură, este foarte experimentat, foarte atent la detalii și un avocat foarte diligent și proactiv”.

International Financial Law Review

IFLR 1000 2020

„Pavel Margarit & Associates este specializat în sectorul mineralelor, consiliind companii miniere și de dezvoltare străine atât pe tranzacții comerciale, cât și pe proiecte. În perioada cercetării, firma a acționat în cadrul unor achiziții, finanțări și restructurari pentru grupuri miniere internaționale. De asemenea, a asigurat consiliere de reglementare privind explorările și operațiunile miniere în România. În plus, firma a activat și în sectoarele imobiliare și servicii. financiar.”

Leading Firm 2019

Legal 500 – 2019

„Pavel, Margarit and Associates este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul restructurării și insolvenței”.

„Radu-Cătălin Pavel, managing partner, este experimentat și mereu disponibil pentru clienți, înțelege pe deplin toate nevoile acestora.”

„Avocații Pavel, Margarit și Asociații consiliază companiile în faza de preinsolvență și în proceduri de insolvență sau restructurare. De asemenea, consiliază companiile în fazele critice privind continuarea activității”.

„Echipa de la Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit and Associates este formată din avocați excepționali, care sunt foarte competenți și oferă recomandări utile.”

„Șeful departamentului juridic, Radu-Catalin Pavel, este un avocat de afaceri foarte pragmatic și implicat în mod regulat în tranzacții imobiliare complexe”.

„Alte domenii de expertiză includ finanțarea imobiliară și proiectele de construcție”.

International Financial Law Review

IFLR 2019

“Echipa Pavel, Margarit și Asociații reunește avocați specializați în drept bancar și financiar, precum și în drept comercial. În 2018, au gestionat multe mandate complexe.”

“IFLR 1000 l-a clasat pe Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Margarit și Asociații, drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în domeniile de practică bancar și restructurare și insolvență.”

Legal 2018

Legal 500 – 2018

„Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates are „expertiză tehnică juridică puternică și judecată excelentă”. Firma oferă „soluții ingenioase” pentru mandatele de insolvență legate de industrie.”

„Radu Pavel are „o atitudine învingătoare”.

„Echipa Firmei Române de Avocatură Pavel, Margarit & Asociații este „profesională și receptivă” cu „experiență vastă” în diferite domenii legate de imobiliare. Radu-Catalin Pavel oferă „consiliere strategică excelentă”.

„Echipa Firmei Române de Avocatură Pavel, Margarit & Associates este „profesională și receptivă”, cu „experiență vastă” în diferite domenii legate de imobiliare.”

“Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates „cunoaște toate detaliile juridice”. Echipa se ocupă de probleme legate de tranzacții, fuziuni și acționari. Radu-Catalin Pavel oferă „soluții inovatoare”.

International Financial Law Review

IFLR 2018

“Pavel, Margarit  și Asociații are o practică de lungă durată în consilierea companiilor în ceea ce privește contractele de credit de valoare mare, oferind consultanță unei importante companii industriale pentru obținerea unui împrumut de peste un milion de euro în cele mai bune condiții. În acest contract, interesele clientului au fost bine protejate prin prevederi contractuale clare, care vor preveni, de asemenea, riscurile viitoare care ar putea apărea.”

Legal 500 – 2017

„Echipa Pavel, Margarit & Associates este „unită, inteligentă și susținătoare”.

„Firma are o experiență deosebită în activitățile de insolvență legate de industrie și oferă adesea consiliere companiilor aflate în insolvență”.

„Radu-Catalin Pavel a consiliat cu succes un producător de fier și oțel cu privire la reabilitarea acestuia”.

„Pavel, Margarit & Associates are o mare experiență în domeniul imobiliar și construcții.”

„Avocatul Radu-Catalin Pavel, care are o vastă experiență, a consiliat un promotor în contextul dezvoltării rezidențiale a 90 de proprietăți în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coanda”.

„Pavel, Margarit & Associates este „în vârful jocului său, aplicând idei geniale atunci când este nevoie”.

„Radu-Pavel Cătălin, care este „orientat către client și un excelent consilier juridic”, a asistat un investitor internațional în achiziția unei depozite frigorifice în valoare de 5 milioane de euro”.

„Pavel Margarit and Associates a fost clasat printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniile dreptului bancar și financiar, precum și în domeniile restructurare și insolvență în 2017”.

International Financial Law Review

IFLR 1000 2017

„Pavel Margarit & Associates este cel mai bine cunoscut pentru practica sa de restructurare și a fost implicat în proceduri de insolvență și restructurare în sectoarele industrial, construcții și resurse naturale în perioada de cercetare”.

„Radu Pavel este unul dintre cei mai valoroși avocați ai României în domeniile dreptului bancar, restructurare și insolvență”.

„În domeniul bancar și financiar (…), se poate spune că firma a fost activă în noi operațiuni de creditare și restructurare, consiliind debitorii din sectoarele siderurgice și imobiliare”.