Leading Firm 2023

Legal500 2023

,,Pavel, Mărgărit & Asociații are o vastă experiență în acest domeniu. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă.”

,,Au oferit sfaturi valoroase în care puteți avea încredere deplină. Echipa este cunoscută pentru încrederea pe care o acordă clienților săi. Nu aș alege nicio altă echipă care să se ocupe de cazurile mele.”

,,Radu Pavel oferă o consultanță extraordinară în ceea ce privește procedura insolvenței. Acesta oferă cele mai potrivite soluții, special adaptate nevoilor clienților.”

,,Avocații de la Societatea de Avocatură Pavel Mărgărit ți Asociații sunt foarte comunicativi și receptivi, cunoscuți pentru înțelegerea spețelor juridice complexe. Opinia juridică a acestora este întotdeauna punctuală, trimisă la timp și obiectivă.”

,,Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit & Asociații oferă consultanță atât proprietarilor de terenuri, cât și dezvoltatorilor imobiliari, băncilor și investitorilor cu o atenție sporită la interesele lor imobiliare din România.”

,,Societatea are o experiență notabilă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de activitate rezidențiale, ospitalitate și industriale, cu atenție deosebită în retail și minerit, precum și resurse naturale.”

,,Radu Pavel, Managing Partner, conduce echipa.”

Leading firm 2022

Legal500 2022

,,Societatea Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații impresionează prin flexibilitate și disponibilitate în orice moment”. Cu o experiență de peste 16 ani pe piață, Avocatul Coordonator Radu Pavel este principalul contact, fiind o persoană amabilă și deschisă. Domeniile de expertiză ale societății de avocatură includ refinanțări, vânzări de active, proceduri de pre-insolvență, concordat preventiv și litigii aferente, precum și asistență în recuperarea creanțelor. Firma de avocatură românească reprezintă atât creditori cât și debitori și a fost deosebit de activă în industriile prelucrătoare, metalurgică, resurse naturale și imobiliare și construcții.”

,,Apreciem flexibilitatea și accesul rapid la personal și Parteneri în orice moment.”

,,Considerăm că Partenerul Senior Radu Pavel este foarte amabil si deschis.”

,,Societatea de Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații s-a remarcat prin experiența sa vastă în domeniul imobiliar și construcții. Firma de avocatură românească asistă clienți în mod regulat cu privire la structurile corporative, inclusiv asocierile în participațiune între proprietarii de terenuri și dezvoltatorii imobiliari, precum și în achiziții de active și de portofoliu imobiliar. Portofoliul societății avocatură românească include asistență juridică în diverse industrii, cum ar fi minerit și resurse naturale, comerț cu amănuntul, clădiri rezidențiale, industriale si hoteliere.”

„Echipa de avocați românească Pavel, Margarit și Asociații are o vastă experiență în practica imobiliară și construcții și sunt apreciați pe piața din România pentru promptitudine, atenție deosebită la detalii și explicarea cazurilor gestionate astfel încât să fie cu adevărat ușor de înțeles pentru clienți.”

,,Radu Pavel, Avocatul Coordonator, este foarte atent, prompt și are o mare experiență in piața de Imobiliare și Construcții din România.”

International Financial Law Review

IFLR 1000, 2022

„Mi-a plăcut atitudinea și spiritul progresiv, echipa are o abordare proactivă în rezolvarea spețelor clientului.”

„Cunoștințe impresionante, atenție la detalii, proactivitate, soluționează chestiunile juridice ale clienților având astfel servicii excelente.”

„Știam că ne putem baza în orice moment pe avocatul coordonator Radu Pavel și pe echipa sa de avocați specializați, înțelegând nevoile și provocările industriei.”

„Oferă o gamă completă de servicii și ne-au ajutat să identificăm și să gestionăm riscul juridic.”

„Servicii excelente, atenție la detalii, proactivitate, cunoștințe.”

„Pot folosi trei cuvinte pentru a le descrie: dăruire, credibilitate și perseverență”.

„Promptitudine, profesionalism, atenție la detalii și nevoile companiei.”

„Foarte receptivi cu privire la chestiunile juridice interne cu care ne-am confruntat. Au fost foarte implicați cu echipa noastră care a călătorit în România, lucrând multe ore zilnic împreună. Am primit sfaturi potrivite și am finalizat împreună proiectul în România.”

„Reacție rapidă – comunicare bună.”

Leading Firm 2021

Legal 500 – 2021

„PMA ne-a reprezentat în instanță și am fost impresionați de expertiza lor în dreptul insolvenței, de performanța lor în instanță și de implicarea în crearea unei strategii de caz care urmărește cu adevărat interesul clientului.”

„Ei înțeleg de ce este nevoie pentru a câștiga, planifică și acționează în consecință.”

„Radu Pavel, avocatul coordonator, este foarte priceput și are un istoric impresionant de restructurări de succes în dosarele de insolvență. Pe lângă cunoștințele juridice dobândite, își poate gestiona echipa foarte bine, astfel încât să ofere asistență juridică de top la probleme din diverse practici.”

„PMA este o societate de avocatură reputată, cu cunoștințe excelente despre industrie și experiență în asistarea în toate etapele unei tranzacții.”

„Societatea de avocatură ne-a ajutat în proiecte de achiziții și au fost extrem de eficienți.”

„Avocații cunosc sectorul industrial și au experiență și o echipă de profesioniști foarte bine pregătită, care ne-a asistat în toate etapele tranzacției.”

Leading Firm 2020

Legal 500 – 2020

„Servicii excelente și rapide. Implicarea strânsă și constructivă a partenerului coordonator. Bună stăpânire a cunoștințelor juridice. Își merită banii.”

„Pavel, Mărgărit & Asociații este firma de avocatură care ne reprezintă de 10 ani, iar avocații specializați în insolvență sunt foarte dedicați, rapizi și diligenți. Suntem recunoscători că, mulțumită dlui Pavel și devotamentului echipei sale de avocați, am reușit să ne restructurăm afacerea după deschiderea procedurii de insolvență.”

„Radu Pavel, avocatul coordonator, este un avocat specializat pe insolvență, remarcabil, cu o abordare antreprenoriala, având totodată și calitatea de practician în insolvență. De asemenea, este foarte creativ în mandatele de faliment.”

„Am fost impresionat de abilitățile pe care le posedă atunci când vine vorba de chestiuni imobiliare, cum ar fi achiziții, chestiuni de consultanță și refinanțare.”

„Radu Pavel, Avocatul Coordonator al societății de avocatură, are o experiență vastă, este foarte atent la detalii, un avocat foarte diligent și proactiv.”

Leading Firm 2019

Legal 500 – 2019

„Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre firmele de avocatură cu o vastă experiență în domeniul restructurării și insolvenței.”

„Avocatul coordonator, Radu-Cătălin Pavel, are experiență și disponibilitate pentru clienții săi și înțelege nevoile acestora. ”

„Avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații consiliază companiile atât în faza de prevenire a insolvenței cât și în procedura de insolvență sau restructurare. Totodată, consiliază companiile aflate în faze critice în ceea ce privește continuarea activității”.

„Echipa societății de avocatură românești Pavel, Mărgărit și Asociații are avocați excepționali, care cunosc foarte bine legislația și oferă recomandări utile.

„Avocatul coordonator, Radu-Cătălin Pavel, este foarte prietenos cu clienţii, este un avocat de afaceri foarte bun şi se angajează în mod regulat în tranzacţii imobiliare complexe.”

„Alte domenii de expertiză includ finanțarea imobiliară și proiectele de construcții”.

Margarit și Asociații Leading Firm 2018

Legal 500 – 2018

„Pavel, Mărgărit & Asociații are „o experiență juridică tehnică puternică și o viziune excelentă”. Societatea de avocatură oferă „soluții ingenioase” pentru mandatele de insolvență în domeniul industriei.”

„Radu Pavel are „o atitudine de învingător”.

„Echipa societății Pavel Mărgărit & Asociații este „profesională și receptivă”, cu „o experiență vastă” într-o gamă largă de spețe imobiliare. Radu-Catalin Pavel, avocatul coordonator, oferă „sfaturi strategice excelente”.

„Echipa societății Pavel Mărgărit & Asociații este „profesională și receptivă”, cu „o experiență profundă” într-o gamă largă de spețe imobiliare.

„Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații „cunoaște toate detaliile juridice”. Echipa se ocupă de chestiuni legate de tranzacții, fuziuni și acționari. Avocatul coordonator, Radu-Catalin Pavel, oferă „soluții inovatoare”

Legal 500 – 2017

„Echipa de la Pavel, Mărgărit & Asociații este o echipă „unită, inteligentă și dedicată”.

„Are cunoștințe solide legate de practica dreptului insolvenței, consiliind adesea companiile insolvente din domeniul industriei.”

„Radu-Cătălin Pavel a sfătuit un producător de fier și oțel cu privire la restructurarea sa.”

„Pavel Mărgărit & Asociații are foarte multe cunoștințe în domeniul Dreptului Imobiliar și al Construcțiilor.”

„Avocatul coordonator, Radu-Catalin Pavel, „care are o vastă experiență, a consiliat un dezvoltator pentru o construcție rezidențială de 90 de apartamente în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coanda”.

„Pavel, Mărgărit și Asociații este „în plină ascensiune, aplicând idei geniale atunci când este nevoie.”

„Avocatul coordonator, Radu Cătălin Pavel, „are o orientare către mulțumirea clientelei și este un excelent profesionist”, „a asistat un investitor internațional în achiziția unui depozit frigorific, în valoare de 5 milioane EUR.”

International Financial Law Review

IFLR 1000, 2017

„Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru practica sa în Restructurare și a fost implicată în Insolvențe și Restructurari în sectoarele industriale, construcții și resurse naturale în perioada de cercetare IFLR1000.”

„Radu Pavel este unul dintre cei mai valoroși avocați din România în domeniile Bancar, Restructurare și Insolvență.”

„IFLR1000 a menționat despre societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații că „în domeniul bancar și financiar (…) se poate spune că firma a fost activă pe probleme de creditare și restructurare, consiliind debitori din sectorul siderurgic și imobiliar. ”