Leading Firm 2023

Legal500 2023

„Pavel, Margarit & Associates are o înțelegere excelentă a acestui domeniu. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost spiritul lor harnic. »

„Oferă sfaturi de înaltă calitate și poți avea încredere în ei. Echipa este foarte renumită pentru că inspiră încredere. Nu aș alege altă echipă care să-mi conducă afacerea. »

„Radu Pavel a făcut o treabă remarcabilă în ceea ce privește problema mea de insolvență. El oferă consiliere solidă, special adaptată nevoilor clienților. »

„Avocații sunt foarte comunicativi și receptivi, cunoscuți pentru înțelegerea problemelor complexe. Sfaturile lor sunt întotdeauna relevante și obiective. »

„Pavel, Margarit & Associates, o firmă de avocatură română, consiliază un mix de proprietari, dezvoltatori, bănci și investitori cu privire la interesele lor imobiliare românești. »

„Firma are o expertiză notabilă în mai multe clase de active, inclusiv rezidențiale, ospitalitate, industriale, cu nișe deosebit de puternice în retail, minerit și resurse naturale. »

„Directorul general asociat Radu Pavel conduce echipa. »

Leading firm 2022

Legal500 2022

„Firma română de avocatură Pavel, Margarit & Associates impresionează prin flexibilitatea și accesul rapid la personal și parteneri în orice moment. Cu o experiență de peste 16 ani pe piață, directorul general asociat, Radu Pavel, foarte util și accesibil, este principalul punct de contact. Domeniile de expertiză includ refinanțări, vânzări de active aflate în dificultate, proceduri de preinsolvență, precum și litigii aferente și acțiuni de colectare a datoriilor. Firma română de avocatură reprezintă creditori și debitori și este deosebit de activă în sectoarele de producție, resurse naturale, imobiliare și construcții. »

„Apreciem această firmă pentru flexibilitatea și accesul rapid la personal și parteneri în orice moment. »

„Considerăm că partenerul senior Radu Pavel este foarte util și accesibil. »

„Casa română de avocatură Pavel, Margarit & Associates este renumită pentru experiența sa vastă în domeniul imobiliar și construcții. Firma de avocatură din România asistă în mod regulat în structurarea corporativă, inclusiv în joint venture între proprietari de terenuri și dezvoltatori, precum și în achiziții de active și de portofoliu. Această experiență se întinde pe o gamă largă de clase de active, inclusiv minerit și resurse naturale, comerț cu amănuntul, rezidențial, industrial și ospitalitate. »

„Echipa de avocați de la Pavel, Margarit & Associates are o vastă experiență în domeniul imobiliar și al construcțiilor și este apreciată pe piața din România pentru rapiditatea, marea atenție la detalii și capacitatea de a face subiectul cu adevărat ușor de înțeles pentru client. »

„Radu Pavel, Director Asociat, este un avocat imobiliar foarte atent, punctual și cu experiență. »

International Financial Law Review

IFLR 1000 2022

„Am apreciat atitudinea și spiritul progresiv, echipa adoptă o abordare proactivă în rezolvarea problemelor clienților.”

„Competență, atenție la detalii, proactivitate, rezolvare de probleme, servicii excelente.”

„Știam că ne putem baza pe domnul Radu Pavel și pe echipa sa de avocați specialiști în orice moment, înțelegând nevoile și provocările industriei”.

„Oferă o gamă completă de servicii și ne-au ajutat să identificăm și să gestionăm riscurile legale.”

„Servicii excelente, atenție la detalii, proactivitate, competență.”

„Pot folosi trei cuvinte pentru a le descrie: dăruire, credibilitate și perseverență”.

„Promptitudine, profesionalism, atenție la detalii și nevoile afacerii mele.”

„Au fost foarte atenți la problemele locale cu care ne confruntăm. Au fost foarte implicați cu echipa care a călătorit în România și au lucrat multe ore pe zi cu acea echipă. Au oferit sfaturi solide pentru a duce proiectul mai departe.”

„Reacție rapidă – comunicare bună.”

Leading Firm 2021

Legal 500 – 2021

„PMA ne-a reprezentat în instanță și am fost impresionați de expertiza lor în dreptul insolvenței, de performanța lor în instanță și de dedicarea lor pentru a crea o strategie de caz care să urmărească cu adevărat interesul clientului”.

„Ei înțeleg ce este nevoie pentru a câștiga, plănuiesc pentru asta și acționează în funcție de asta.”

„Radu Pavel, Director Asociat, este foarte priceput și are un istoric impresionant de succes în cazuri de restructurare și insolvență. Pe lângă cunoștințele sale juridice, se pricepe la conducerea echipei sale pentru a oferi asistență cuprinzătoare în chestiuni ce țin de diferite practici.

„PMA este o firmă de avocatură de renume, cu cunoștințe excelente în domeniu și experiență în asistență în toate etapele unei tranzacții.”

„Cabinetul de avocatură ne-a asistat în proiecte de achiziții și au fost extrem de eficienți”.

„Cunosc sectorul industrial și au experiența și o echipă de avocați foarte bine pregătită care ne-a asistat în toate etapele tranzacției”.

Leading Firm 2020

Legal 500 – 2020

„Servicii excelente și rapide. Implicarea strânsă și constructivă a partenerului principal. Bună cunoaștere a principiilor legale. Raport calitate-preț bun.”

„Pavel, Margarit & Associates este firma noastră de avocatură de 10 ani încoace și sunt avocați în insolvență foarte muncitori, punctuali și harnici. Suntem recunoscători că prin dăruirea domnului Pavel și a echipei sale de avocați, am reușit să ne restructuram compania. după deschiderea procedurii de insolvență.”

„Radu Pavel, Managing Partner, este un avocat în insolvență de excepție, cu o abordare foarte antreprenorială, fiind și un practician în insolvență. De asemenea, este foarte creativ în mandatele de faliment.”

„Pavel, Margarit & Associates este o firmă de avocatură imobiliară de renume. Au o echipă grozavă de avocați și îi recomand cu căldură.”

„Am fost impresionat de abilitățile pe care le posedă în chestiuni imobiliare, cum ar fi achiziții, consiliere și refinanțare”.

„Radu Pavel, directorul asociat al firmei de avocatură, este foarte experimentat, foarte atent la detalii și un avocat foarte diligent și proactiv”.

International Financial Law Review

IFLR 1000 2020

„Pavel Margarit & Associates este specializat în sectorul mineralelor, consiliind companii miniere și de dezvoltare străine atât pe tranzacții comerciale, cât și pe proiecte. În perioada cercetării, firma a acționat în cadrul unor achiziții, finanțări și restructurari pentru grupuri miniere internaționale. De asemenea, a asigurat consiliere de reglementare privind explorările și operațiunile miniere în România. În plus, firma a activat și în sectoarele imobiliare și servicii. financiar.”

Leading Firm 2019

Legal 500 – 2019

„Pavel, Margarit and Associates este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul restructurării și insolvenței”.

„Radu-Cătălin Pavel, managing partner, este experimentat și mereu disponibil pentru clienți, înțelege pe deplin toate nevoile acestora.”

„Avocații Pavel, Margarit și Asociații consiliază companiile în faza de preinsolvență și în proceduri de insolvență sau restructurare. De asemenea, consiliază companiile în fazele critice privind continuarea activității”.

„Echipa de la Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit and Associates este formată din avocați excepționali, care sunt foarte competenți și oferă recomandări utile.”

„Șeful departamentului juridic, Radu-Catalin Pavel, este un avocat de afaceri foarte pragmatic și implicat în mod regulat în tranzacții imobiliare complexe”.

„Alte domenii de expertiză includ finanțarea imobiliară și proiectele de construcție”.

Legal 2018

Legal 500 – 2018

„Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates are „expertiză tehnică juridică puternică și judecată excelentă”. Firma oferă „soluții ingenioase” pentru mandatele de insolvență legate de industrie.”

„Radu Pavel are „o atitudine învingătoare”.

„Echipa Firmei Române de Avocatură Pavel, Margarit & Asociații este „profesională și receptivă” cu „experiență vastă” în diferite domenii legate de imobiliare. Radu-Catalin Pavel oferă „consiliere strategică excelentă”.

„Echipa Firmei Române de Avocatură Pavel, Margarit & Associates este „profesională și receptivă”, cu „experiență vastă” în diferite domenii legate de imobiliare.”

„Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates „cunoaște toate detaliile juridice”. Echipa se ocupă de probleme legate de tranzacții, fuziuni și acționari. Radu-Catalin Pavel oferă „soluții inovatoare”.

Legal 500 – 2017

„Echipa Pavel, Margarit & Associates este „unită, inteligentă și susținătoare”.

„Firma are o experiență deosebită în activitățile de insolvență legate de industrie și oferă adesea consiliere companiilor aflate în insolvență”.

„Radu-Catalin Pavel a consiliat cu succes un producător de fier și oțel cu privire la reabilitarea acestuia”.

„Pavel, Margarit & Associates are o mare experiență în domeniul imobiliar și construcții.”

„Avocatul Radu-Catalin Pavel, care are o vastă experiență, a consiliat un promotor în contextul dezvoltării rezidențiale a 90 de proprietăți în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coanda”.

„Pavel, Margarit & Associates este „în vârful jocului său, aplicând idei geniale atunci când este nevoie”.

„Radu-Pavel Cătălin, care este „orientat către client și un excelent consilier juridic”, a asistat un investitor internațional în achiziția unei depozite frigorifice în valoare de 5 milioane de euro”.

„Pavel Margarit and Associates a fost clasat printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniile dreptului bancar și financiar, precum și în domeniile restructurare și insolvență în 2017”.

International Financial Law Review

IFLR 1000 2017

„Pavel Margarit & Associates este cel mai bine cunoscut pentru practica sa de restructurare și a fost implicat în proceduri de insolvență și restructurare în sectoarele industrial, construcții și resurse naturale în perioada de cercetare”.

„Radu Pavel este unul dintre cei mai valoroși avocați ai României în domeniile dreptului bancar, restructurare și insolvență”.

„În domeniul bancar și financiar (…), se poate spune că firma a fost activă în noi operațiuni de creditare și restructurare, consiliind debitorii din sectoarele siderurgice și imobiliare”.