Oportunitate pentru studenți

Aplicați la programul nostru internațional de internship:

De ce ar trebui să ni te alături

Ești student în căutarea unui stagiu de vară într-o firmă de avocatură din România? Esti student absolvent in cautarea unui stagiu in Romania?
Vrei să vii la un stagiu în Cabinetul nostru de Avocatură din România?
Ne poți alătura dacă vrei să faci parte din călătoria noastră pentru o perioadă de timp.
Puteți înțelege aspectele juridice, financiare, de management, marketing și operaționale din călătoria firmei noastre de avocatură din România.

Oportunități de carieră excepționale

Oferim o gamă largă de programe de carieră personalizate, inclusiv stagii de practică, școli de vacanță și multe altele, concepute pentru a oferi studenților o experiență practică neprețuită și oportunități de învățare de neegalat. Fie că sunteți student la sau ați absolvit o facultate de drept, marketing, management, finanțe sau orice altă universitate din România sau din străinătate, sunteți binevenit să veniți la firma noastră de avocatură pentru practică, stagiu sau cursuri de vară. Puteți veni pentru 3 săptămâni sau perioade mai lungi. Scrie-ne și vom lua în considerare aplicația ta.

Rețeaua noastră extinsă de profesioniști din domeniul juridic și conexiuni din industrie vă va expune la o gamă largă de oportunități de carieră în domeniul juridic. Relațiile pe care le construiți în timpul petrecut cu noi vă pot deschide porți către viitoare perspective de angajare, referințe și conexiuni valoroase de rețea.

La firma de avocatură Pavel, Margarit & Associates, suntem dedicați să investim în creșterea și dezvoltarea talentului juridic de mâine. Alăturați-vă nouă pentru un program de stagiu sau școală de vacanță și profitați de oportunitatea de a câștiga experiență practică, de a vă extinde cunoștințele juridice și de a pune bazele unei cariere de succes în domeniul dreptului.

Trimiteți scrisoarea de intenție folosind formularul de mai jos


  Te rog să dovedești că ești om selectând steag.

  TESTIMONIALE

  “Interning at Pavel, Margarit & Associates Law Firm was a transformative experience. The hands-on exposure to real cases and the guidance from seasoned attorneys allowed me to develop practical legal skills and shaped my career aspirations in the most meaningful way.”

  Mathys

  “My 5-month internship at Pavel, Margarit & Associates Law Firm surpassed all my expectations. The invaluable mentorship, challenging assignments, and exposure to diverse legal cases have not only deepened my understanding of the legal profession but also ignited a newfound passion for pursuing a successful career in law.”

  Garance