TERMENI SI CONDIȚII

INTRODUCERE

Bine ați venit pe website-urile https://avocatpavel.ro/ și https://www.avocatpavel.com/, proprietate a Pavel, Mărgărit și Asociații Societate Civila de Avocatura, cu punct de lucru în București, Str. Părintele Galeriu, nr.6C, et.1, Sector2, avand Cod Unic de Inregistrare RO 34946144.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

„Pavel, Margarit si Asociatii” este o marca inregistrata si detine toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la aspectul, continutul si/sau orice material prezentat pe acest website. Reproducerea continutului acestor website-uri, inclusiv a marcilor si desenelor este strict interzisa fara acordul prealabil scris al reprezentantilor Pavel, Margarit si Asociatii SCA.

Astfel, toate informatiile continute pe aceste website-uri sunt protejate, fiind interzis sa reproduceti, descarcati, distribuiti sau transfera in orice forma, prin orice mijloace, orice informatie de pe acest website, fara acordul scris al Pavel, Margarit si Asociatii.

FORȚA OBLIGATORIE A TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Termenii și condițiile din prezenta secțiune, se aplică de fiecare dată când utilizați website-urile Societății. Acceptarea termenilor și condițiilor nu dau naștere la alte consecințe decât cele expres prevăzute prin prezenta și nu determină încheierea unui contract de asistență juridică.

Neacceptarea termenilor și condițiilor formulate în prezenta secțiune determină obligația dumneavoastră de a nu mai accesa website-urile Societății, în caz contrar fiind o acceptare tacită a acestora ce determină consecințele aferente.

CONSILIERE JURIDICA

Toate materialele si informatiile incluse pe site-urile PMA sunt oferite doar in scop informativ si nu ar trebui sa fie interpretate ca si consultanta juridica cu privire la orice fapte sau circumstante specifice. Informatiile continute in website-uri nu sunt destinate a fi o consiliere juridica sau un aviz juridic pe care sa va puteti baza. Daca intentionati sa deveniti un client al Pavel, Margarit si Asociatii, va rugam sa ne contactati la adresa office@avocatpavel.ro si sa solicitati o consultatie. Acest e-mail nu este confidential si nu este protejat de confidentialitatea client – avocat.Orice conflict care decurge din sau in legatura cu accesul si utilizarea acestui website, in orice modalitate, va fi supus in exclusivitate jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

 

Termenii prezentei Notificari Legale pot fi modificati de catre Pavel, Margarit si Asociatii, in orice moment, ca urmare a modificarilor in legislatia aplicabila sau datorita modificarilor in politica noastra corporativa. Utilizarea in continuare a acestui site dupa o astfel de modificare va indica acceptarea neconditionata a acestor modificari.

PROGRAMAREA ONLINE A CONSULTAȚIEI

 

Pavel, Mărgărit și Asociații pune la dispoziție un serviciu de programare online de consultații ce vor avea loc fie la sediul societății de avocatură, fie online, prin intermediul aplicațiilor ,,Zoom” sau ,,Skype”  acesta putând fi accesat pe site-ul https://avocatpavel.ro/, secțiunea ,,Consultație online”.

În situația în care sunteți de acord cu prețul afișat al consultației online, completați formularul pus la dispoziție de către Pavel, Mărgărit și Asociații, selectând aria de practică pentru care doriți consultație, ziua și oră, numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriind chestiunea juridică pentru care solicitați asistență.După parcurgerea Termenilor și Condițiilor și a Politicii de confidențialite, se vor bifa căsuțele corespunzătoare prin care vă exprimați acordul exprimându-vă acordul inclusiv pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing.

Utilizatorul va încărca documentele de care dispune în spațiul destinat, urmând ca acestea să fie discutate în cadrul consultației. În situația  în care utilizatorul va participa la o consultație la biroul societății de avocatură, se va prezenta cu documentele în format fizic. Aplicația de consultație online nu asigură o criptare a informațiilor, motiv pentru care Pavel, Mărgărit și Asociații SCA nu își poate asuma răspunderea pentru eventuale pierderi.În aceeași măsură, Societatea nu poate fi ținută răspunzătoare pentru pierderea informațiilor din cauze imputabile platformelor Zoom sau Skype. În situația în care doriți criptarea unor astfel de informații, vă rugăm să solicitați acest aspect în prealabil.

Pavel, Mărgărit și Asociații poate pune la dispoziție inclusiv un chestionar de tipul ,,quiz” care, odată completat, vă poate ajuta să obținețiun cupon ce poate fi utilizat pentru a obține o reducere pentru consultația online. Prin completarea chestionarului, pentru obținerea reducerii, sunteți de acord să urmați pașii menționați în cuprinsul acestuia.

De asemenea, puteți beneficia de o reducere la consultație prin participarea la un concurs de tipul ,,giveaway”, citind în prealabil Regulamentul aferent fiecăruia. Regulamentul îl puteți accesa în link-ul atașat paginilor rețelelor de socializare, precum și pe pagina web Pavel, Mărgărit și Asociații sau în orice alt loc afișat de către noi. Conținutul generat de către utilizatori va putea fi folosit de către societatea de avocatură în scop de promovare.

Ulterior completării chestionarului/participării la giveaway, se va putea completa formularul aferent consultației. După completarea integrală a acestuia, veți fi redirecționat către pagina aferentă efectuării plății.

Pasul următor va fi confirmarea consultației de către Pavel, Mărgărit și Asociații, avocații Societății putând stabili o altă zi/oră pentru efectuarea consultației, în funcție de disponibilitate așadar persoana solicitantă va fi informată prin telefon, e-mail sau SMS în legătură cu programarea la consultanță, astfel cum a fost aprobată.

În situația în care s-a stabilit faptul că doriți să participați la consultație online prin intermediul aplicației Zoom/Skype, veți primi pe e-mail link-ul prin care puteti accesa întâlnirea virtuală cu unul dintre avocații echipei Pavel, Mărgărit și Asociații SCA.

După finalizarea plății, clientul va primi prin e-mail factura, alături de contractul de asistență juridică și anexele aferente. Contractul de asistență juridică în format fizic se va încheia personal, în situația în care utilizatorul optează pentru participarea la consultație la biroul societății de avocatură, fie prin intermediul mijloacelor online, urmând ca anexele și contractul să fie semnate și transmise prin poștă, purtând semnătura originală a clientului.

În situația în care utilizatorul nu mai poate participa la întâlnirea programată, va anunța Pavel, Mărgărit și Asociații SCA, aceasta putând fi reprogramată, în limita disponibilității existente.

Avocații Pavel, Mărgărit și Asociații SCA își rezervă dreptul de a nu analiza aspectele juridice noi semnalate în timpul consultației, afară de cele menționate în Formular, ori de a oferi un răspuns concret asupra unei situații care necesită un studiu aprofundat și la care nu se poate răspunde fără a fi efectuată o cercetare amănunțită. Aceste dispoziții sunt aplicabile inclusiv în situația în care utilizatorul dorește analiza unui număr mare de documente, a căror revizuire ar depăși o oră de consultație. În aceste situații, dacă utilizatorul dorește, documentele, precum și situațiile mai complexe vor putea fi analizate ulterior, prin achitarea unui onorariu aferent volumului de muncă estimat, ce va fi comunicat în prealabil clientului.

Plata onorariului se efectuează în lei sau euro, cu cardul bancar la momentul completării formularului de pe site. Plata se va face integral înainte de prestarea serviciilor juridice de consultanță. Durata consultației este de o (1) oră și va putea fi prelungită, cu achitarea suplimentară a sumei menționate în Formular. Dacă o consultanță va dura mai puțin decât o (1) oră, nu se va restitui diferența de sumă clientului.

Sunteți astfel de acord, că Prin intermediul serviciului de programare online vor fi colectate și prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal. Pentru mai mult date referitoare la aceste aspecte, vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

 

DREPTUL DE RETRAGERE (POLITICA DE RETUR)

In situatia programarii pentru consultatii online, doar persoanele fizice, in calitate de consumatori, se vor putea retrage din contractul de prestari servicii juridice incheiat la distanta in termen de 14 zile de la data incheierii contractului, conform OUG 34/2014. Nu se asigura dreptul de retragere, dupa prestarea serviciilor (executarea completa a Contractulu, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului.

 

 LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nici Pavel, Margarit si Asociatii SCPA si nici furnizorii sau  licentiatorii sai, nu confera o  garantie ca site-ul va fi lipsit de erori sau ca accesul la acesta va fi continuu sau neintrerupt.În acest sens, sunteți de acord că Societate nu își asumă responsabilitatea pentru întârzieri, neconcordanțe sau probleme create de aspecte ce depășesc controlul Societății sau a altor persoane împuternicite menționate anterior.

De asemnea Societatea depune eforturi considerabile ca materialul oferit să nu conțină erori, deteriorări ale datelor dumneavoastră fie alte situații nedorite ce pot interveni, însă nu își asumă responsabilitatea pentru linkurile ce sunt în corespondență cu diverse materiale străine prezentate pe website-urile Societății, motiv pentru care vă este recomandată deținerea unei aplicații Antivirus pentru o protecție suplimentară.

Toate materialele si informatiile incluse pe aceste website-uri sunt oferite in scop informativ si nu trebuie sa fie interpretate  drept consultanta juridica cu privire la fapte sau circumstante specifice. Consultanța juridică precum si alte servicii juridice se acordă dupa încheierea unui contract de asistență juridică, ce respectă dispozițiile legale în materie.

Deși informațiile sunt actualizate periodic, Pavel, Mărgărit și Asociații SCPA nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile ce pot fi incomplete fie au suferit modificări. Recomandarea societății este în continuare apelarea la un avocat specializat pe aria de activitate a speței dumneavoastră iar în cazul în care considerați că vă putem asista fie reprezența într-o anumită materie ce face obiectul activității noastre nu ezitați să ne contactați la adresa office@avocatpavel.ro fie telefonic la  numărul +40 726 771 177.

Așadar, sunteți de acord ca folosirea informațiilor să fie făcută pe propriul risc, iar Societatea nu va fi responsabilă pentru daune aflate în strânsă legătura cu utilizarea informațiilor sau navigarea pe website-uri.

DESPĂGUBIRI

Sunteti de acord sa protejati drepturile de proprietate intelectuală a Pavel, Margarit si Asociatii SCPAmpotriva oricarei încălcări prevăzute în prezenta secțiune, în situație contrară, angajandu-vă la plata unor despăgubiri aferente.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Anumite date cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt colectate ca urmare a solicitărilor venite din partea Dvs. și sunt prelucrate pentru acest scop. Abonarea la Newsletterul Societății exprimă de asemenea acordul Dvs. de a vă fi prelucrate datele, cu această finalitate. Consecințele anterior exprimate râman valabile și în cazul în care aplicați pentru o poziție în cadrul Societății.

Pentru informații suplimentare despre prelucrarea datelor personale, vă invităm să vizitați rubrica-Politica de confidențialitate.

DISPOZIȚII FINALE

Pavel, Margarit si Asociatii poate limita accesul dvs. la toate sau la o parte a website-urilor in orice moment, , cu sau fara notificare Toate dispozitiile  prezentei secțiuni care, prin natura lor, produc efecte pe termen îndelungat vor  continuă în timp, pe o perioada necesară realizării drepturilor și libertăților Societății.