Cine suntem

Pavel, Mărgărit și Asociații și-a propus să devină una dintre cele mai respectate societăți de avocatură din România.
Societatea colaborează cu o gamă largă de clienți, de la companii locale și internaționale, până la persoane fizice. Avem o echipă de profesioniști constituită din avocați integri, respectați și cu o vastă experiență în diverse arii de practică, ce au obținut de-a lungul timpului rezultate excepționale pentru clienți, în contextul unui cadru de reglementare în curs de dezvoltare.
Una dintre practicile de zi cu zi ține de informarea clienților în legătură cu cele mai recente modificări legislative, despre care le oferim opinii juridice pertinente și valide.

Încercăm să fim mereu cu un pas înaintea provocărilor ce ar putea apărea și să concepem soluții originale pentru cele mai complexe chestiuni juridice cu care se confruntă clienții noștri.
Colaborăm cu companii redutabile și persoane fizice de renume atât la nivel local, cât și la nivel internațional, de-a lungul timpului clienții fiind mai mult decat mulțumiți de calitatea serviciilor oferite. Principalul nostru obiectiv este satisfacerea și dezvoltarea unor relații de lungă durată cu aceștia.

Ariile de practica

Avocații noștri sunt foarte calificați și accesibili. Când sunați, vă asigurăm că vă adresați unui avocat pentru consiliere preliminară.

Pavel Margarit si Asociatii Logo

Litigii și arbitraj internațional

Preluarea fiecărui caz este urmată de investigații, pregătirea documentației și implicarea noastră pentru a recupera sumele de bani la care sunt îndreptățiți clienții noștri. Lucrăm cu experți, ne implicăm în procedura de recuperare a prejudiciului, strângem dovezi și mărturii pentru pregătirea cazului.
Pavel Margarit si Asociatii Logo

Insolvență, restructurare și falimente (inclusiv proceduri transfrontaliere)

Complexitatea procedurii insolvenței și implicațiile financiare care apar pentru companiile ce trec prin acest proces face necesară colaborarea cu firme de avocatură care au deja un istoric important în practici sofisticate care țin de acest domeniu.
Pavel Margarit si Asociatii Logo

Drept corporatist, comercial, fuziuni și achiziții

Antreprenoriatul a devenit motorul creșterii economice. Competențele și experiența noastră în dreptul societar și dreptul afacerilor ne permit să consiliem clienții în diverse chestiuni juridice legate de domeniul comercial.
Pavel Margarit si Asociatii Logo

Drept fiscal, bancar și piețe de capital

Ceea ce caracterizează firma noastră este relația de colaborare extrem de apropiată pe care o dezvoltăm cu clienții noștri. Ne ocupăm împreună de fiecare chestiune, ca o echipă, implicând parteneri, asociați și personal, și colaborăm cu fiecare departament care ține de organizarea internă a companiilor, așa încât să fim eficienți în gestionarea problemelor acestora.
Pavel Margarit si Asociatii Logo

Imobiliare și construcții

Dincolo de experiența relevantă pe care o avem în reprezentarea unor companii de construcții și a unor dezvoltatori imobiliari în diverse stadii ale executării unui proiect imobiliar, ne diferențiem de competitorii noștri prin faptul că ne implicăm în fiecare etapă a acestui proces.
Pavel Margarit si Asociatii Logo

Legislația muncii

Oferim sfaturi practice și sprijin continuu în cazurile de conflicte dintre angajatori și angajați. Deservim nevoile clienților noștri, informându-i și aducându-le la cunoștință schimbările care apar în legislația muncii, ajutându-i să ia decizii de business inteligente și în cunoștință de cauză.