Pavel, Mărgărit şi Asociaţii recunoscută și în anul 2021 în topul firmelor de avocatură din România de către ghidul juridic internațional Legal 500

Ghidul juridic internațional Legal 500 a publicat recent clasamentele celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este prezentă, pentru al cincilea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri juridice internaționale, Legal 500 (EMEA), din Londra, Marea Britanie, fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor din ariile de practică Restructurare și Insolvență (locul 2 la nivel național) şi Drept Imobiliar și al Construcțiilor (locul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piață.

Locul 2 în România, în aria de practică Restructurare și Insolvență: ’Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații și-a construit un portofoliu puternic și variat de clientelă, incluzând creditori, debitori, investitori interesați de active aflate în dificultate și acționari. Având cunoștințe aprofundate, o reputație de primă clasă și o echipă excelentă de avocați, societatea de avocatură românească Pavel, Mărgărit și Asociații gestionează litigii și acordă consultanță în căi alternative litigiilor judiciare și de asemenea are o experiență solidă în ceea ce privește gestionarea litigiilor privind cererile de atragere a răspunderii patrimoniale a persoanelor de conducere ale companiilor. Recent, firma a fost implicată în mai multe mandate semnificative în sectoarele imobiliar și al serviciilor financiare. Avocatul coordonator Radu Pavel este foarte apreciat.”

Locul 4 în România, în aria de practică Drept Imobiliar și al Construcțiilor: ‘Pavel, Mărgărit și Asociații are o expertiză solidă în gestionarea litigiilor si acordarea de consultanță juridică în căi alternative litigiilor judiciare ale Dreptului Imobiliar și al Construcțiilor și oferă o gamă variată de servicii juridice pe fiecare aspect al procesului de construcție. Echipa specializată pe Drept Imobiliar și Construcții este bine coordonată, iar volumul de muncă este bine distribuit între membrii echipei. Firma reprezintă mai mulți investitori și dezvoltatori imobiliari și consiliază în mod regulat companii specializate în gestionarea resurselor naturale cu privire la problemele acestora conexe desfășurării activității. În plus, firma a reprezentat recent dezvoltatori imobiliari in problemele avute legate de dezvoltarea de proiecte rezidențiale semnificative localizate în afara Bucureștiului. Radu Pavel conduce echipa de avocați.

International Financial Law Review
  • International Financial Law Review IFLR1000 – 2021

Pavel Margarit și Asociații  s-a poziționat în topul societăților de avocatură din România în aria de practică Banking and Finance (Bancar și Financiar) în 2021.

Pentru al cincilea an consecutiv, Pavel Mărgărit si Asociații s-a poziționat în topul societăților de avocatură din România, conform IFLR1000 (International Financial Law Review), una dintre cele mai prestigioase ghiduri specializate pe clasificarea societăților de avocatură din întreaga lume, cu o vastă expertiză în domeniile de practică legală a dreptului financiar și corporatist.

Societatea de avocatură s-a clasat în Tier 5 pe aria de practică Banking & Finance (Bancar și Financiar).

În același timp, IFLR1000 a recunoscut rezultatele obținute de Pavel Mărgărit și Asociații pentru aria de practică Restructuring and Insolvency (Restructurare și Insolvență) și Real Estate and Construction (Imobiliare și Construcții). Acesta este al cincilea an consecutiv în care celebra publicație recunoaște rezultatele obținute de avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații.

IFLR 1000 l-a clasat pe Av. Radu Pavel, partenerul fondator al societății de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații, ca avocat foarte apreciat pentru expertiza sa în ariile de practică Real estate, (Imobiliar) Restructuring and Insolvency (Restructurare și Insolventă) și Banking (Bancar).

Sursa IFLR1000

Pavel, Mărgărit şi Asociaţii se poziționează în topul societăților de avocatură din România, potrivit prestigiosului ghid Legal 500 (2020)

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este prezentă, pentru al patrulea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri juridice internaționale, Legal 500 (EMEA), din Londra, Marea Britanie, fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor din ariile de practică Restructurare și Insolvență (locul 2 la nivel național) şi Drept Imobiliar și al Construcțiilor (locul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piață.

Cu implicarea directă a partenerului coordonator, Radu Pavel, echipa de avocați specializați s-a remarcat prin profesionalismul, abordarea antreprenorială și creativitatea cu care au finalizat proiecte complexe, furnizând servicii juridice de cea mai înaltă calitate, peste așteptările clienților.

Cu privire la aria de practică Restructurare și Insolvență, Legal 500 reține că: „Radu Pavel, avocatul coordonator este un avocat cu o abordare antreprenorială, fiind şi practician în insolvenţă. De asemenea, acesta este foarte creativ în mandatele de faliment.” Totodată, în testimonialul către Legal 500, unul dintre clienții noștri notează: „Pavel, Mărgărit și  Asociații este firma noastră de avocatură de mai bine de 10 ani, fiind niște avocați în domeniul insolvenței foarte harnici, care livrează la timp și diligenți. Suntem recunoscători pentru că, datorită dăruirii domnului Pavel și echipei sale de avocați, am reușit să ne restructuram activitatea după deschiderea procedurii de insolvență.”

Pentru aria de practica Imobiliare și Construcții, clienții noștri notează că: „Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este o firmă reputabilă în aria de practică Drept Imobiliar și al Construcțiilor. Sunt o echipă foarte bună de avocați pe care îi recomandăm cu încredere”. Aceștia observă că „Radu Pavel, avocatul coordonator al societăţii este foarte experimentat, atent la detalii, proactiv şi diligent”, fiind impresionați „de abilităţile pe care le posedă în ceea ce priveşte madatele de drept imobiliar, cum ar fi achiziţii, consultanţă sau refinanţări”.

Pavel, Mărgărit şi Asociaţii se poziționează în topul societăților de avocatură din România, potrivit prestigiosului ghid Legal 500 (2019)

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este unul din liderii pieţei locale de avocatură, potrivit celui mai prestigios ghid de profil din lume, Legal 500 (Londra, Marea Britanie). Este al treilea an la rând în care Legal 500 recunoaşte profesionalismul avocaţilor firmei  în ariile de practică Restructuring and insolvency şi Real estate and construction.

Astfel, datorită cazurilor de succes din domeniul insolvenţei, Pavel, Mărgărit şi Asociaţii a fost plasată de Legal 500 pe locul doi în România în aria de practică Restructuring and insolvency, alături de alte firme prestigioase din România, lideri de piaţă. „Pavel, Margarit şi Asociaţii este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul restructurării şi insolvenţei. Managing partnerul Radu-CătălinPavel, experimentat şi mereu la dispoziţia clienţilor, înţelege toate nevoile acestora. Avocaţii Pavel, Mărgărit şi Asociaţii consiliază companiile în faza pre-insolvenţă şi în cadrul procedurii de insolvenţă sau restructurare. Totodată, aceştia consiliază companiile aflate în faze critice în privinţa continuării activităţii”, notează celebrul ghid londonez.
Tot în ediţia din 2019, Legal 500 a clasat Pavel, Mărgărit şi Asociaţii pe locul 4 în România în aria de practică Real estate and construction. „Echipa Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este alcătuită din avocaţi excepţionali, ce îşi cunosc foarte bine meseria şi oferă sfaturi valoroase. Avocatul coordonator Radu Pavel, are o orientare foarte pragmatică şi oferă adesea asistenţă în tranzacţii imobiliare de amploare. Alte arii de expertiză ale firmei includ finanţarea complexurilor imobiliare şi a lucrărilor de construcţii”, scriu editorii Legal 500.

Legal 500 a clasat SCA Pavel, Margarit și Asociații in topul societăților de avocatura din România (2018)

Societatea de avocatură locală Pavel, Mărgărit și Asociații se situează pe primele poziții în topul societăților de profil din România, potrivit clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație de specialitate din lume, Legal 500, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură a fost recunoscută drept „Leading firm”, în ediția Legal 500 pentru 2018 repetând performanța de anul trecut.

Locul 2 în România, în aria de practică Restructuring & Insolvency – Având o experiență vastă în domeniul restructurărilor de firme și în domeniul insolvenței, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost poziționată de Legal 500 pe locul 2 în România în aria de practică Restructuring & Insolvency, alături de alte societăți de avocatură din România.

Locul 4 în România, în aria de practică Real Estate and Construction – În ultimul an, societatea de avocatură a asigurat servicii de asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari de prestigiu din România. De asemenea, societatea de avocatură a asigurat asistență juridică de specialitate în cadrul unor tranzacții imobiliare de valoare mare. Expertiza de top în domeniul imobiliar a societății de avocați a condus la clasarea acesteia pe poziția a patra în România, în aria de practică Real Estate and Construction.

Locul 5 în Romania, în aria de practică Commercial, Corporate and M&A – În rândul clienților Pavel, Mărgărit și Asociații se regăsesc unii dintre cei mai mari jucători din diverse domenii economice, cum ar fi minieritul, industria manufacturieră, industria grea, telekom, IT, fonduri de investiții, precum și mari retaileri și unici distribuitori ai unor branduri prestigioase. Atât în anul 2017, cât și în anul 2018, societatea de avocatură a oferit acestor clienți asistență și reprezentare în cele mai mari tranzacții derulate, ceea ce i-a permis poziționarea pe locul 5 în România în aria de practică Corporate, Commercial and M&A.

Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre cele mai bune societăți de avocatură din România, potrivit celebrului ghid IFLR1000, ediția 2019

Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscută drept una din cele mai bune societăți de avocatură din România, de către International Financial Law Review 2019 (IFLR1000 Financial and Corporate Guide), unul dintre cele mai prestigioase ghiduri de avocatură din întreaga lume, care reunește societăți de profil specializate în domeniile Financial și Corporate.

Ghidul a publicat recent noile clasamente, valabile pentru anul 2019, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații ocupând un loc fruntaș în aria de practică Banking, financial and corporate, la fel ca în anii anteriori.  

Totodată, Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscut de același ghid drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență, în sectorul Real estate.

IFLR1000, editia 2018: Radu Pavel, unul dintre cei mai valoroși avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență

Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscut International Financial Law Review 2019 (IFLR1000 Financial and Corporate Guide) drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență, în sectorul Real estate.

Pavel, Mărgărit și Asociații, una dintre cele mai bune societăți de avocatură în domeniile Insolvență și restructurare și Proprietate intelectuală

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscută în cadrul Galei Legal Magazin drept una dintre cele mai importante firme de profil din România în aria de practică Insolvență și restructurare, publicația Legal Magazin conferindu-i în 2018 „Premiul pentru excelență și restructurare”. Acest premiu este acordat de regulă societăților de avocatură care au obținut cele mai bune rezultate pe acest segment în anii anteriori.

Tot în 2018, Pavel, Mărgărit și Asociații a primit în cadrul Galei Proprietății Intelectuale, organizate de publicația Legal Magazin, „Premiul pentru excelență în protejarea mărcilor” distincția fiind oferită societăților de avocatură care au obținut în ultimul timp rezultate deosebite în aria de practică Proprietate intelectuală.

Legal 500 a oferit societatii de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii titulatura de Leading Firm pentru anul 2017

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a poziționat pe primele locuri în mai multe dintre topurile realizate în acest an de Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Astfel, aceasta se află în topul societăților din avocatura de business specializate în Drept Comercial, Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții, în cel al avocaturii de business cu specializare în Construcții și Imobiliare, regăsindu-se totodată printre primele clasate în cadrul categoriei Insolvență și Restructurări/reorganizări.

Astfel, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a clasat pe locul 2, la nivel național, în topul firmelor de profil cu expertiză în aria de practică Insolvență și Restructurări. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an casele de avocatură Clifford Chance Badea; Dentons;Mușat & Asociații; Schoenherr și Asociații SCA; Voicu & Filipescu SCA; Wolf Theiss; Zamfirescu, Racoți & Partners; Bondoc &Asociații SCA in alliance with White & Case; bpv Grigorescu Ştefănică.

În recomandarea pe care o face societății de avocați, Legal 500 notează: „Echipa de la Pavel, Mărgărit și Asociații este unită, isteață și foarte cooperantă. Unul dintre domeniile sale de expertiză este consilierea acordată companiilor aflate în insolvență. În unul dintre cazurile de care s-a ocupat, Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații, a oferit consultanță unei firme de producție din domeniul metalurgic, aflată în insolvență. Cazul s-a transformat într-o restructurare de succes”.

Același prestigios ghid londonez Legal 500 plasează societatea de avocați Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul patru la nivel național în categoria Imobiliare și Construcții. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Firon Bar-Nir& Co; Laurentiu, Laurentiu&Asociatii; Leroy și Asociații; Mitel și Asociații; Rădulescu &Mușoi Attorneys at Law; Stoicași Asociații; Stratulat Albulescu Attorneys at Law, VASS Lawyers.

Tot Legal 500 poziționează societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul 5 în domeniul Drept Comercial, Drept Corporatist și Fuziuni și Achiziții. Alături de aceasta regăsim, pe aceeași poziție, firmele Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Ionescu și Sava; Laurentiu, Laurentiu&Asociații; Peterka& Partners, Pop & Partners, Rădulescu & Mușoi Attorneys at Law; Zamfirescu, Racoți & Partners.

Global Law Experts, Londra, UK, recomanda avocatii de la Pavel, Mărgărit și Asociații pe aria de practică Litigii

Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură recomandată de directorul Global Law Experts din Londra, MB, în aria de practică Dispute Resolution. Global Law Experts (GLE), London, MB este singura organizație ce recomandă o singură firmă de avocatură la nivel național, în fiecare arie de practică.

Distincțiile acordate anual de Global Law Experts au celebrat excelența, inovația și performanța din rândul comunității profesionale a firmelor de avocatură ce își desfășoară activitatea în întreaga lume.
Ghidurile privind ariile de practică elaborate de Global Law Experts indică firme de avocatură lider din domeniile de expertiză alese, o garanție că viitorii clienți vor primi asistență direct de la un avocat care și-a demonstrat deja experiența.

Global Law Experts, London, UK i-a oferit avocatului Radu Pavel titulatura de Recommended Attorney

DRD Radu-Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, este singurul avocat recomandat pentru România în aria de practică Dispute Resolution de către faimosul director Global Law Experts, Londra, Marea Britanie. Global Law Experts (GLE), Londra, MB, este un ghid premium care reunește avocați de top din întreaga lume, fiind totodată singura organizație care recomandă un singur expert legal în fiecare arie de practică din fiecare țară.

 

IFLR 1000 recomanda avocatii de la Pavel, Margarit si Asociatii

IFLR 1000, International Financial Law Review, Londra, MB, ghidul ce reunește cele mai prestigioase firme din lume din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, a inclus în acest an în clasamentele sale societatea de avocatură full-service Pavel, Mărgărit și Asociații, coordonată de Managing Partner Radu-Catalin Pavel. Ghidul include firme de avocatură din aria de practică Drept Financiar și Drept Corporativ din peste 120 de jurisdicții, primele clasamente fiind publicate în 1990.

Potrivit International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, Marea Britanie, „Pavel Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru modul în care abordează restructurările și a fost implicată în cazuri de insolvență și restructurări din domeniul industrial, construcții și resurse naturale, în cadrul perioadei de cercetare”.

Ghidul punctează faptul că “în domeniul bancar și financiar (…) firma a oferit servicii în zona de împrumuturi și restructurări, consiliind debitori din domeniul industriei grele și din domeniul real estate”.

International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, MB, Avocat Rising Star

Ghidul firmelor din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, International Financial Law Review, IFLR100 Londra, Marea Britanie, a the Attorney at Law, a conferit calificativul rising star în România lui Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pentru ariile de practică Restructurări și Insolvență și Banking Practices. De asemenea, avocatul Radu Cătălin Pavel a primit calificativul Rinsing Star pentru aria de practică Construcții, din partea ghidului IFLR din 2017.