Pavel, Mărgărit şi Asociaţii se poziționează în topul societăților de avocatură din România, potrivit prestigiosului ghid Legal 500 (2019)

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este unul din liderii pieţei locale de avocatură, potrivit celui mai prestigios ghid de profil din lume, Legal 500 (Londra, Marea Britanie). Este al treilea an la rând în care Legal 500 recunoaşte profesionalismul avocaţilor firmei  în ariile de practică Restructuring and insolvency şi Real estate and construction.

Astfel, datorită cazurilor de succes din domeniul insolvenţei, Pavel, Mărgărit şi Asociaţii a fost plasată de Legal 500 pe locul doi în România în aria de practică Restructuring and insolvency, alături de alte firme prestigioase din România, lideri de piaţă. „Pavel, Margarit şi Asociaţii este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul restructurării şi insolvenţei. Managing partnerul Radu-CătălinPavel, experimentat şi mereu la dispoziţia clienţilor, înţelege toate nevoile acestora. Avocaţii Pavel, Mărgărit şi Asociaţii consiliază companiile în faza pre-insolvenţă şi în cadrul procedurii de insolvenţă sau restructurare. Totodată, aceştia consiliază companiile aflate în faze critice în privinţa continuării activităţii”, notează celebrul ghid londonez.
Tot în ediţia din 2019, Legal 500 a clasat Pavel, Mărgărit şi Asociaţii pe locul 4 în România în aria de practică Real estate and construction. „Echipa Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este alcătuită din avocaţi excepţionali, ce îşi cunosc foarte bine meseria şi oferă sfaturi valoroase. Avocatul coordonator Radu Pavel, are o orientare foarte pragmatică şi oferă adesea asistenţă în tranzacţii imobiliare de amploare. Alte arii de expertiză ale firmei includ finanţarea complexurilor imobiliare şi a lucrărilor de construcţii”, scriu editorii Legal 500.

Legal 500 a clasat SCA Pavel, Margarit și Asociații in topul societăților de avocatura din România (2018)

Societatea de avocatură locală Pavel, Mărgărit și Asociații se situează pe primele poziții în topul societăților de profil din România, potrivit clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație de specialitate din lume, Legal 500, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură a fost recunoscută drept „Leading firm”, în ediția Legal 500 pentru 2018 repetând performanța de anul trecut.

Locul 2 în România, în aria de practică Restructuring & Insolvency – Având o experiență vastă în domeniul restructurărilor de firme și în domeniul insolvenței, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost poziționată de Legal 500 pe locul 2 în România în aria de practică Restructuring & Insolvency, alături de alte societăți de avocatură din România.

Locul 4 în România, în aria de practică Real Estate and Construction – În ultimul an, societatea de avocatură a asigurat servicii de asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari de prestigiu din România. De asemenea, societatea de avocatură a asigurat asistență juridică de specialitate în cadrul unor tranzacții imobiliare de valoare mare. Expertiza de top în domeniul imobiliar a societății de avocați a condus la clasarea acesteia pe poziția a patra în România, în aria de practică Real Estate and Construction.

Locul 5 în Romania, în aria de practică Commercial, Corporate and M&A – În rândul clienților Pavel, Mărgărit și Asociații se regăsesc unii dintre cei mai mari jucători din diverse domenii economice, cum ar fi minieritul, industria manufacturieră, industria grea, telekom, IT, fonduri de investiții, precum și mari retaileri și unici distribuitori ai unor branduri prestigioase. Atât în anul 2017, cât și în anul 2018, societatea de avocatură a oferit acestor clienți asistență și reprezentare în cele mai mari tranzacții derulate, ceea ce i-a permis poziționarea pe locul 5 în România în aria de practică Corporate, Commercial and M&A.

Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre cele mai bune societăți de avocatură din România, potrivit celebrului ghid IFLR1000, ediția 2019

Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscută drept una din cele mai bune societăți de avocatură din România, de către International Financial Law Review 2019 (IFLR1000 Financial and Corporate Guide), unul dintre cele mai prestigioase ghiduri de avocatură din întreaga lume, care reunește societăți de profil specializate în domeniile Financial și Corporate.

Ghidul a publicat recent noile clasamente, valabile pentru anul 2019, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații ocupând un loc fruntaș în aria de practică Banking, financial and corporate, la fel ca în anii anteriori.  

Totodată, Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscut de același ghid drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență, în sectorul Real estate.

IFLR1000, editia 2018: Radu Pavel, unul dintre cei mai valoroși avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență

Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscut International Financial Law Review 2019 (IFLR1000 Financial and Corporate Guide) drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență, în sectorul Real estate.

Pavel, Mărgărit și Asociații, una dintre cele mai bune societăți de avocatură în domeniile Insolvență și restructurare și Proprietate intelectuală

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscută în cadrul Galei Legal Magazin drept una dintre cele mai importante firme de profil din România în aria de practică Insolvență și restructurare, publicația Legal Magazin conferindu-i în 2018 „Premiul pentru excelență și restructurare”. Acest premiu este acordat de regulă societăților de avocatură care au obținut cele mai bune rezultate pe acest segment în anii anteriori.

Tot în 2018, Pavel, Mărgărit și Asociații a primit în cadrul Galei Proprietății Intelectuale, organizate de publicația Legal Magazin, „Premiul pentru excelență în protejarea mărcilor” distincția fiind oferită societăților de avocatură care au obținut în ultimul timp rezultate deosebite în aria de practică Proprietate intelectuală.

Legal 500 a oferit societatii de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii titulatura de Leading Firm pentru anul 2017

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a poziționat pe primele locuri în mai multe dintre topurile realizate în acest an de Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Astfel, aceasta se află în topul societăților din avocatura de business specializate în Drept Comercial, Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții, în cel al avocaturii de business cu specializare în Construcții și Imobiliare, regăsindu-se totodată printre primele clasate în cadrul categoriei Insolvență și Restructurări/reorganizări.

Astfel, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a clasat pe locul 2, la nivel național, în topul firmelor de profil cu expertiză în aria de practică Insolvență și Restructurări. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an casele de avocatură Clifford Chance Badea; Dentons;Mușat & Asociații; Schoenherr și Asociații SCA; Voicu & Filipescu SCA; Wolf Theiss; Zamfirescu, Racoți & Partners; Bondoc &Asociații SCA in alliance with White & Case; bpv Grigorescu Ştefănică.

În recomandarea pe care o face societății de avocați, Legal 500 notează: „Echipa de la Pavel, Mărgărit și Asociații este unită, isteață și foarte cooperantă. Unul dintre domeniile sale de expertiză este consilierea acordată companiilor aflate în insolvență. În unul dintre cazurile de care s-a ocupat, Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații, a oferit consultanță unei firme de producție din domeniul metalurgic, aflată în insolvență. Cazul s-a transformat într-o restructurare de succes”.

Același prestigios ghid londonez Legal 500 plasează societatea de avocați Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul patru la nivel național în categoria Imobiliare și Construcții. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Firon Bar-Nir& Co; Laurentiu, Laurentiu&Asociatii; Leroy și Asociații; Mitel și Asociații; Rădulescu &Mușoi Attorneys at Law; Stoicași Asociații; Stratulat Albulescu Attorneys at Law, VASS Lawyers.

Tot Legal 500 poziționează societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul 5 în domeniul Drept Comercial, Drept Corporatist și Fuziuni și Achiziții. Alături de aceasta regăsim, pe aceeași poziție, firmele Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Ionescu și Sava; Laurentiu, Laurentiu&Asociații; Peterka& Partners, Pop & Partners, Rădulescu & Mușoi Attorneys at Law; Zamfirescu, Racoți & Partners.

Global Law Experts, Londra, UK, recomanda avocatii de la Pavel, Mărgărit și Asociații pe aria de practică Litigii

Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură recomandată de directorul Global Law Experts din Londra, MB, în aria de practică Dispute Resolution. Global Law Experts (GLE), London, MB este singura organizație ce recomandă o singură firmă de avocatură la nivel național, în fiecare arie de practică.

Distincțiile acordate anual de Global Law Experts au celebrat excelența, inovația și performanța din rândul comunității profesionale a firmelor de avocatură ce își desfășoară activitatea în întreaga lume.
Ghidurile privind ariile de practică elaborate de Global Law Experts indică firme de avocatură lider din domeniile de expertiză alese, o garanție că viitorii clienți vor primi asistență direct de la un avocat care și-a demonstrat deja experiența.

Global Law Experts, London, UK i-a oferit avocatului Radu Pavel titulatura de Recommended Attorney

DRD Radu-Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, este singurul avocat recomandat pentru România în aria de practică Dispute Resolution de către faimosul director Global Law Experts, Londra, Marea Britanie. Global Law Experts (GLE), Londra, MB, este un ghid premium care reunește avocați de top din întreaga lume, fiind totodată singura organizație care recomandă un singur expert legal în fiecare arie de practică din fiecare țară.

 

IFLR 1000 recomanda avocatii de la Pavel, Margarit si Asociatii

IFLR 1000, International Financial Law Review, Londra, MB, ghidul ce reunește cele mai prestigioase firme din lume din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, a inclus în acest an în clasamentele sale societatea de avocatură full-service Pavel, Mărgărit și Asociații, coordonată de Managing Partner Radu-Catalin Pavel. Ghidul include firme de avocatură din aria de practică Drept Financiar și Drept Corporativ din peste 120 de jurisdicții, primele clasamente fiind publicate în 1990.

Potrivit International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, Marea Britanie, „Pavel Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru modul în care abordează restructurările și a fost implicată în cazuri de insolvență și restructurări din domeniul industrial, construcții și resurse naturale, în cadrul perioadei de cercetare”.

Ghidul punctează faptul că “în domeniul bancar și financiar (…) firma a oferit servicii în zona de împrumuturi și restructurări, consiliind debitori din domeniul industriei grele și din domeniul real estate”.

International Financial Law Review IFLR1000 Financial and Corporate 2017 Guide, Londra, MB, Avocat Rising Star

Ghidul firmelor din aria de practică Drept Financiar și Corporativ, International Financial Law Review, IFLR100 Londra, Marea Britanie, a the Attorney at Law, a conferit calificativul rising star în România lui Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații pentru ariile de practică Restructurări și Insolvență și Banking Practices. De asemenea, avocatul Radu Cătălin Pavel a primit calificativul Rinsing Star pentru aria de practică Construcții, din partea ghidului IFLR din 2017.