Premii & Recunoașteri Internaționale în 2023

Legal 500-2023

Excelența recunoscută: Pavel, Mărgărit și Asociații a fost inclusă în lista Legal 500 a celor mai bune firme de avocatură din România pentru al 7-lea an consecutiv.

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este prezentă în 2023, pentru al șaptelea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri internaționale de drept, Legal 500 (EMEA), fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor în domeniile de practică Reorganizare și Insolvență (nivelul 3 la nivel național) și Imobiliare și Construcții (nivelul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piața de servicii juridice premium din România.

Leading Firm 2023  Leading Individual 2023

 

Locul 3 – Restructurare și Insolvență

 • Pavel, Mărgărit & Asociații are o vastă experiență în acest domeniu. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă.
 • Au oferit sfaturi valoroase în care puteți avea încredere deplină. Echipa este cunoscută pentru încrederea pe care o acordă clienților săi. Nu aș alege nicio altă echipă care să se ocupe de cazurile mele.
 • Radu Pavel oferă o consultanță extraordinară în ceea ce privește procedura insolvenței. Acesta oferă cele mai potrivite soluții, special adaptate nevoilor clienților.

(Sursa Legal500 2023, Restructurare si Insolventa)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

 • Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit & Asociații oferă consultanță atât proprietarilor de terenuri, cât și dezvoltatorilor imobiliari, băncilor și investitorilor cu o atenție sporită la interesele lor imobiliare din România.
 • Societatea are o experiență notabilă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de activitate rezidențiale, ospitalitate și industriale, cu atenție deosebită în retail și minerit, precum și resurse naturale.
 • Radu Pavel, Managing Partner, conduce echipa.

Ghidul acordă o mențiune specială Avocatului Coordonator Radu Pavel menționând că oferă clienților internaționali servicii peste așteptări, fiind recunoscut ca avocat de top în România de Ghidul Legal 500 2023. este foarte atent, prompt și un avocat cu experiență în piața din România, recunoscut ca avocat de top în România de Ghidul Legal 500.

Sursa Legal500 2023, Imobiliare și Construcții

 

International Financial Law Review IFLR 1000-2023

Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates este una dintre cele mai bune firme de avocatură din România, conform International Financial Law Review (IFLR) 2023, unul dintre cele mai prestigioase Ghid pentru firme de avocatură din lume care clasifică firmele de avocatură cu o vastă expertiză în domeniul financiar și financiar. Zona corporativă, fiind pe locul 5 la nivel național.

În ediția 2022 IFLR 1000, pentru domeniul de practică bancar și financiar, mărturiile clienților descriu Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit & Associates după cum urmează:

International Financial Law Review

„Mi-a plăcut atitudinea și spiritul progresiv, echipa are o abordare proactivă în rezolvarea problemelor clientului.”
„Cunoștințe, atenție la detalii, proactiv, rezolvă probleme, servicii excelente.”
„Știam că ne putem baza în orice moment pe domnul Radu Pavel și pe echipa sa de avocați specializați, înțelegând nevoile și provocările industriei. „
În domeniul practicii insolvenței, mărturiile clienților includ, printre altele:

„Oferă o gamă completă de servicii și ne-au ajutat să identificăm și să gestionăm riscul juridic.”
Pentru domeniul de practică M&A, evaluarea din ghidul IFLR 1000 include:

„Servicii excelente, atenție la detalii, proactiv, informat.”
„Pot folosi trei cuvinte pentru a le descrie: dăruire, credibilitate și perseverență.”
„Promptitudine, profesionalism, atenție la detalii și nevoile companiei mele.”
Pe domeniul dezvoltării proiectelor, infrastructurii și transporturilor, mărturiile clienților includ:

„Foarte bine adaptat la problemele locale cu care ne confruntam. Foarte angajat cu echipa care a călătorit în România și a lucrat multe ore zilnic cu acea echipă. A dat sfaturi solide în încercarea de a avansa proiectul.”
„Reacție rapidă – comunicare bună.”
Sursa IFLR 1000 2023

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2022

Legal 500-2022

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 3-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență și pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții în anul 2022, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Leading firm 2022  Leading Lawyer 2022

 

Locul 3 – Restructurare și Insolvență

 • “Societatea Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații impresionează prin flexibilitate și disponibilitate în orice moment”. Cu o experiență de peste 16 ani pe piață, Avocatul Coordonator Radu Pavel este principalul contact, fiind o persoană amabilă și deschisă. Domeniile de expertiză ale societății de avocatură includ refinanțări, vânzări de active, proceduri de pre-insolvență, concordat preventiv și litigii aferente, precum și asistență în recuperarea creanțelor. Firma de avocatură românească reprezintă atât creditori cât și debitori și a fost deosebit de activă în industriile prelucrătoare, metalurgică, resurse naturale și imobiliare și construcții.”
 • „Apreciem flexibilitatea și accesul rapid la personal și Parteneri în orice moment.”
 • ,,Considerăm că Partenerul Senior Radu Pavel este foarte amabil si deschis.”

(Sursa Legal500 2022, Restructurare si Insolventa)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

 • ,,Societatea de Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații s-a remarcat prin experiența sa vastă în domeniul imobiliar și construcții. Firma de avocatură românească asistă clienți în mod regulat cu privire la structurile corporative, inclusiv asocierile în participațiune între proprietarii de terenuri și dezvoltatorii imobiliari, precum și în achiziții de active și de portofoliu imobiliar. Portofoliul societății avocatură românească include asistență juridică în diverse industrii, cum ar fi minerit și resurse naturale, comerț cu amănuntul, clădiri rezidențiale, industriale si hoteliere.”
 • „Echipa de avocați românească Pavel, Margarit și Asociații are o vastă experiență în practica imobiliară și construcții și sunt apreciați pe piața din România pentru promptitudine, atenție deosebită la detalii și explicarea cazurilor gestionate astfel încât să fie cu adevărat ușor de înțeles pentru clienți.”
 • ,,Radu Pavel, Avocatul Coordonator, este foarte atent, prompt și are o mare experiență in piața de Imobiliare și Construcții din România.”

Ghidul acordă o mențiune specială Avocatului Coordonator Radu Pavel menționând că este foarte atent, prompt și un avocat cu experiență în piața din România, recunoscut ca avocat de top în România de Ghidul Legal 500.

Sursa Legal500 2022, Imobiliare și Construcții

 

International Financial Law Review IFLR 1000-2022

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre cele mai bune firme de avocatură din România, conform IFLR1000 ediția 2022, prestigiosul ghid care evaluează societățile de avocatură cu înaltă expertiză din întreaga lume în ceea ce privește Aria Financiară si Corporatistă, clasându-se astfel pe locul 5 la nivel național.

În Ediția IFLR 1000-2022, pentru aria de practică Drept fiscal, bancar și piețe de capital, referințele clienților descriu Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații după cum urmează:

International Financial Law Review

 • „Mi-a plăcut atitudinea și spiritul progresiv, echipa are o abordare proactivă în rezolvarea spețelor clientului.”
 • „Cunoștințe impresionante, atenție la detalii, proactivitate, soluționează chestiunile juridice ale clienților având astfel servicii excelente.”
 • „Știam că ne putem baza în orice moment pe avocatul coordonator Radu Pavel și pe echipa sa de avocați specializați, înțelegând nevoile și provocările industriei.”

În aria de practică Insolvență, restructurare și falimente, mărturiile clienților includ printre altele:

 • „Oferă o gamă completă de servicii și ne-au ajutat să identificăm și să gestionăm riscul juridic.”

Pentru domeniul de practică Fuziuni și Achiziții, evaluarea din ghidul IFLR 1000 include:

 • „Servicii excelente, atenție la detalii, proactivitate, cunoștințe.”
 • „Pot folosi trei cuvinte pentru a le descrie: dăruire, credibilitate și perseverență”.
 • „Promptitudine, profesionalism, atenție la detalii și nevoile companiei.”

În domeniul dezvoltării proiectelor, Infrastructură și Transporturi, testimonialele clienților includ:

 • „Foarte receptivi cu privire la chestiunile juridice interne cu care ne-am confruntat. Au fost foarte implicați cu echipa noastră care a călătorit în România, lucrând multe ore zilnic împreună. Am primit sfaturi potrivite și am finalizat împreună proiectul în România.”
 • „Reacție rapidă – comunicare bună.”

(Sursa IFLR 1000, 2022)

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2021

Legal 500 – 2021

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 2-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență și pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții în anul 2021, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Radu Pavel Romanian Lawyer Leading Individual 2021  Leading Firm 2021

 

Locul 2 – Restructurare și Insolvență

 • „PMA ne-a reprezentat în instanță și am fost impresionați de expertiza lor în dreptul insolvenței, de performanța lor în instanță și de implicarea în crearea unei strategii de caz care urmărește cu adevărat interesul clientului.”
 • „Ei înțeleg de ce este nevoie pentru a câștiga, planifică și acționează în consecință.”
 • „Radu Pavel, avocatul coordonator, este foarte priceput și are un istoric impresionant de restructurări de succes în dosarele de insolvență. Pe lângă cunoștințele juridice dobândite, își poate gestiona echipa foarte bine, astfel încât să ofere asistență juridică de top la probleme din diverse practici.”

(Sursa Legal500 2021, Restructurare si Insolventa)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

„PMA este o societate de avocatură reputată, cu cunoștințe excelente despre industrie și experiență în asistarea în toate etapele unei tranzacții.”

„Societatea de avocatură ne-a ajutat  în proiecte de achiziții și au fost extrem de eficienți.”

„Avocații cunosc sectorul industrial și au experiență și o echipă de profesioniști foarte bine pregătită, care ne-a asistat în toate etapele tranzacției.”

(Sursa Legal500 2021, Imobiliare și Construcții)

 

International Financial Law Review IFLR 1000 2021

Pavel Mărgărit și Asociații a fost clasată printre cele mai bune societăți de avocatură din România în domeniul de practică Bancar și Financiar, în 2021.

International Financial Law Review

Pentru al cincilea an consecutiv, societatea română de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații s-a poziționat în topul celor mai reputate societăți de avocatură din România, conform IFLR1000 (International Financial Law Review), unul dintre cele mai prestigioase ghiduri de clasamente pentru societăți de avocatură din lume, societăți de avocatură cu vastă experiență în domeniile de practică ale dreptului Corporativ și Financiar.

Societatea de avocatură s-a clasat pe Locul al 5-lea pe aria de practică Bancară și Financiară.

În același timp, IFLR1000 a recunoscut rezultatele obținute de Pavel Mărgărit și Asociații pentru aria de practică  Restructurare și Insolvență și Imobiliare și Construcții. Acesta este al cincilea an consecutiv, în care celebra publicație recunoaște rezultatele obținute de avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații.

IFLR 1000 l-a clasat pe Av. Radu Pavel, partenerul fondator al societății de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații, drept un avocat foarte apreciat pentru expertiza sa în ariile de practică Imobiliare & Construcții,  Restructurare & Insolventă și Bancar & Financiar.

(Sursa IFLR 1000, 2021)

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2020

Legal 500 – 2020

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 2-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență și pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții în anul 2020, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Radu Pavel Romanian Lawyer Leading Individual 2020 Leading Firm 2020

 

Locul 2 – Restructurare și Insolvență

 • „Servicii excelente și rapide. Implicarea strânsă și constructivă a partenerului coordonator. Bună stăpânire a cunoștințelor juridice. Își merită banii.”
 • „Pavel, Mărgărit & Asociații este firma de avocatură care ne reprezintă de 10 ani, iar avocații specializați în insolvență sunt foarte dedicați, rapizi și diligenți. Suntem recunoscători că, mulțumită dlui Pavel și devotamentului echipei sale de avocați, am reușit să ne restructurăm afacerea după deschiderea procedurii de insolvență.”
 • „Radu Pavel, avocatul coordonator, este un avocat specializat pe insolvență, remarcabil, cu o abordare antreprenoriala, având totodată și calitatea de practician în insolvență. De asemenea, este foarte creativ în mandatele de faliment.”

(Sursa Legal500 2020, Restructurare și Insolvență)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

„Pavel, Mărgărit & Asociații este o societate de avocatură reputată în domeniul imobiliar. „Sunt o echipă foarte bună de avocați și i-aș recomanda cu căldură.”

 • „Am fost impresionat de abilitățile pe care le posedă atunci când vine vorba de chestiuni imobiliare, cum ar fi achiziții, chestiuni de consultanță și refinanțare.”
 • „Radu Pavel, Avocatul Coordonator al societății de avocatură, are o experiență vastă, este foarte atent la detalii, un avocat foarte diligent și proactiv.”

(Sursa Legal500 2020, Imobiliare și Construcții)

 

 • International Financial Law Review IFLR 1000 2020

Pavel Mărgărit și Asociații a fost clasată printre cele mai bune societăți de avocatură din România în domeniul de practică Bancar și Financiar, în 2020.

International Financial Law Review

Totodată, IFLR1000 a recunoscut rezultatele obținute de societatea de avocatură românească Pavel, Mărgărit și Asociații în domeniul de practică a Dreptului Corporativ.

IFLR 1000 l-a clasat pe Radu Pavel, avocatul coordonator al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, drept un avocat foarte apreciat pentru expertiza sa în domeniul Imobiliare și Construcții, Restructurare și Insolvență și în domeniul de practică Bancar și Financiar.

Specialiștii de la IFLR1000 notează că „Pavel, Mărgărit și Asociații este specializată în sectorul minier, oferind consultanță juridică companiilor internaționale de dezvoltare minieră, atât în tranzacții corporative, cât și în activități curente. În perioada de cercetare IFLR1000, societatea de avocatură s-a remarcat oferind consiliere în achiziţii, finanţări şi restructurări pentru grupuri miniere internaţionale. De asemenea, a oferit consultanță cu privire la reglementarea în ceea ce privește explorările și operațiunile miniere din România.

(Sursa IFLR 1000, 2020)

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2019

Legal 500 – 2019

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 2-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență și pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții în anul 2019, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Leading Individual 2019 Leading Firm 2019

 

Locul 2 – Restructurare și Insolvență

 • „Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre firmele de avocatură cu o vastă experiență în domeniul restructurării și insolvenței.”
 • „Avocatul coordonator, Radu-Cătălin Pavel, are experiență și disponibilitate pentru clienții săi și înțelege nevoile acestora. ”
 • „Avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații consiliază companiile atât în faza de prevenire a insolvenței cât și în procedura de insolvență sau restructurare. Totodată, consiliază companiile aflate în faze critice în ceea ce privește continuarea activității”.

(Sursa: Legal500 2019, Restructurare și Insolvență)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

„Echipa societății de avocatură românești Pavel, Mărgărit și Asociații are avocați excepționali, care cunosc foarte bine legislația și oferă recomandări utile.

„Avocatul coordonator,  Radu-Cătălin Pavel, este foarte prietenos cu clienţii, este un avocat de afaceri foarte bun şi se angajează în mod regulat în tranzacţii imobiliare complexe.”

„Alte domenii de expertiză includ finanțarea imobiliară și proiectele de construcții”.

(Sursa Legal500 2019, Imobiliare și Construcții)

 

 • International Financial Law Review IFLR 1000 2019

Pavel Mărgărit și Asociații a fost clasată printre cele mai bune societăți de avocatură din România în domeniul de practică Bancar și Financiar și Drept Corporativ, în 2019.

International Financial Law Review

IFLR 1000 l-a clasat pe Radu Pavel, avocatul coordonator al societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, drept un avocat foarte apreciat pentru expertiza sa în domeniul Bancar, Restructurare & Insolvență și Imobiliare & Construcții.

Specialiștii de la IFLR1000 notează că „Pavel, Mărgărit și Asociații este specializată în sectorul minier, oferind consultanță juridică companiilor internaționale de dezvoltare minieră, atât în tranzacții corporative, cât și în activități curente. În perioada de cercetare IFLR1000, societatea de avocatură s-a remarcat oferind consiliere în achiziţii, finanţări şi restructurări pentru grupuri miniere internaţionale. De asemenea, a oferit consultanță cu privire la reglementarea în ceea ce privește explorările și operațiunile miniere din România. Pe lângă aceasta se remarcă, activitatea societății în sectorul Imobiliarelor & Construcțiilor și Financiar”.

(Sursa: IFLR1000, 2019)

 

 • GLOBAL LAW EXPERTS – 2019

Glabal law experts

Recommended attorney

Pavel, Mărgărit și Asociații este printre puținele societăți de avocatură din România recomandată de Global Law Experts din Marea Britanie, Londra, pentru aria de practică – Litigii.

Avocatul Coordonator, Radu Cătălin Pavel, este recomandat pentru România pe aria de practică – Litigii.

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2018

Legal 500 – 2018

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 2-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență , pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții  și pe locul al 5-lea pe aria de practică Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții , în anul 2018, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Locul 2 – Restructurare și Insolvență

 • „Pavel, Mărgărit & Asociații are „o experiență juridică tehnică puternică și o viziune excelentă”. Societatea de avocatură oferă „soluții ingenioase” pentru mandatele de insolvență în domeniul industriei.”
 • Radu Pavel are „o atitudine de învingător”.

(Sursa: Legal500 2018, Restructurare și Insolvență)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

„Echipa societății Pavel Mărgărit & Asociații este „profesională și receptivă”, cu „o experiență vastă” într-o gamă largă de spețe imobiliare. Radu-Catalin Pavel, avocatul coordonator, oferă „sfaturi strategice excelente”.

„Echipa societății Pavel Mărgărit & Asociații este „profesională și receptivă”, cu „o experiență profundă” într-o gamă largă de spețe imobiliare.

(Sursa Legal500 2018,  Imobiliare și Construcții)

Locul 5 – Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații „cunoaște toate detaliile juridice”. Echipa se ocupă de chestiuni legate de tranzacții, fuziuni și acționari. Avocatul coordonator, Radu-Catalin Pavel, oferă „soluții inovatoare”

(Sursa Legal500 2018,  Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții)

 

 • International Financial Law Review IFLR 1000 2018

Pavel Mărgărit și Asociații a fost clasată printre cele mai bune societăți de avocatură din România în domeniul de practică Bancar și Financiar și Drept Corporativ, Fuziuni & Achiziții,  și Restructurare și Insolvență în 2018.

International Financial Law Review

„În domeniul Achizițiilor & Fuziunilor, societatea a soluționat o serie de probleme din sectorul minier, inclusiv achiziții și cesiuni. În domeniul Bancar, societatea a acționat în domeniul finanțării corporative și al restructurărilor. De asemenea, societatea a consiliat într-o serie de cazuri de insolvență în industria construcțiilor și a producției.”

(Sursa: IFLR1000, 2018)

 

GLOBAL LAW EXPERTS – 2018

Glabal law experts

Recommended attorney

Pavel, Mărgărit și Asociații este printre puținele societăți de avocatură din România recomandată de Global Law Experts din Marea Britanie, Londra, pentru aria de practică – Litigii.

Avocatul Coordonator, Radu Cătălin Pavel, este recomandat pentru România pe aria de practică – Litigii.

 

Legal Magazin 2018

Societatea de avocatură românească Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre cele mai reputabile firme de avocatură din România în domeniul de practică  Insolvență & Restructurare și în domeniul de practică al Proprietății Intelectuale, conform Legal Magazin, ediția 2018.

legal-magazin

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a primit în 2018, Premiul pentru Excelență în Restructurare și Insolvență, de la revista Legal Magazin și a fost desemnată una dintre cele mai importante firme de avocatură românești din domeniul Insolvenței și Restructurarii. Acest premiu este de obicei acordat firmelor de avocatură românești care au obținut cele mai bune rezultate în acest domeniu de practică în anii precedenți.

De asemenea, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a primit în 2018 Premiul pentru Excelență în Protecția mărcilor, în cadrul Galei Proprietății Intelectuale, organizată de revista Legal Magazin. Această distincție este oferită firmelor de avocatură care au obținut recent rezultate remarcabile în domeniul practicii Proprietății Intelectuale.

(Sursa: Legal Magazin, 2018)

Premii & Recunoașteri Internaționale în 2017

 • Legal 500 – 2017

Pavel Mărgărit și Asociații, una dintre firmele de avocatură de top din România, s-a clasat pe locul al 2-lea în România pe aria de practică Restructurare & Insolvență , pe locul al 4-lea pe aria de practică Imobiliare și Construcții  și pe locul al 5-lea pe aria de practică Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții , în anul 2017, conform clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație juridică din lume, Legal 500, cu sediul în Londra, Marea Britanie.

Leading firm 2017

Locul 2 – Restructurare și Insolvență

 • „Echipa de la Pavel, Mărgărit & Asociații este o echipă „unită, inteligentă și dedicată”.
 • „Are cunoștințe solide legate de practica dreptului insolvenței, consiliind adesea companiile insolvente din domeniul industriei.”
 • „Radu-Cătălin Pavel a sfătuit un producător de fier și oțel cu privire la restructurarea sa.”

(Sursa: Legal500 2017, Restructurare și Insolvență)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

 • „Pavel Mărgărit & Asociații are foarte multe cunoștințe în domeniul Dreptului Imobiliar și al Construcțiilor.”
 • Avocatul coordonator, Radu-Catalin Pavel, „care are o vastă experiență, a consiliat un dezvoltator pentru o construcție rezidențială de 90 de apartamente în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coanda”.

(Sursa Legal500 2017, Imobiliare și Construcții)

 

Locul 5 – Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții

 • Pavel, Mărgărit și Asociații este „în plină ascensiune, aplicând idei geniale atunci când este nevoie.”
 • Avocatul coordonator, Radu Cătălin Pavel, „are o orientare către mulțumirea clientelei și este un excelent profesionist”, „a asistat un investitor internațional în achiziția unui depozit frigorific, în valoare de 5 milioane EUR.”

(Sursa Legal500 2017,  Drept Corporativ, Comercial, Fuziuni & Achiziții)

 

 • International Financial Law Review IFLR 1000 2017

Pavel Mărgărit și Asociații a fost clasată printre cele mai bune societăți de avocatură din România în domeniul de practică Bancar și Financiar și Restructurare și Insolvență în 2017.

International Financial Law Review

IFLR1000, ghidul celor mai importante firme de avocatură din lume, pe domeniul Financiar și Corporativ, l-a clasat pe avocatul coordonator al Pavel, Mărgărit și Asociații, Radu Cătălin Pavel, drept stea în devenire în România, pe ariile de practică Restructurare și Insolvență și Bancar, pe anul 2017.

De asemenea, avocatul Radu Cătălin Pavel a fost clasat drept „Stea în devenire” în sectorul industriei Imobiliare în ghidul IFLR 1000, pe anul 2017.

 • „Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru practica sa în Restructurare și a fost implicată în Insolvențe și Restructurari în sectoarele industriale, construcții și resurse naturale în perioada de cercetare IFLR1000.”
 • „Radu Pavel este unul dintre cei mai valoroși avocați din România în domeniile Bancar, Restructurare și Insolvență.”
 • IFLR1000 a menționat despre societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații că „în domeniul bancar și financiar (…) se poate spune că firma a fost activă pe probleme de creditare și restructurare, consiliind debitori din sectorul siderurgic și imobiliar. ”

(Sursa: IFLR1000, 2017)

 

 • GLOBAL LAW EXPERTS – 2017

Glabal law experts

Recommended attorney

Pavel, Mărgărit și Asociații este printre puținele societăți de avocatură din România recomandată de Global Law Experts din Marea Britanie, Londra, pentru aria de practică – Litigii.

Avocatul Coordonator, Radu Cătălin Pavel, este recomandat pentru România pe aria de practică – Litigii.