Litigii și arbitraj internațional

Preluarea fiecărui caz este urmată de investigații, pregătirea documentației și implicarea noastră pentru a recupera sumele de bani la care sunt îndreptățiți clienții noștri. Lucrăm cu experți, ne implicăm în procedura de recuperare a prejudiciului, strângem dovezi și mărturii pentru pregătirea cazului.

Insolvență, restructurare și falimente (inclusiv proceduri transfrontaliere)

Complexitatea procedurii insolvenței și implicațiile financiare care apar pentru companiile ce trec prin acest proces face necesară colaborarea cu firme de avocatură care au deja un istoric important în practici sofisticate care țin de acest domeniu.

Drept corporatist, comercial, fuziuni și achiziții

Antreprenoriatul a devenit motorul creșterii economice. Competențele și experiența noastră în dreptul societar și dreptul afacerilor ne permit să consiliem clienții în diverse chestiuni juridice legate de domeniul comercial.

Drept fiscal, bancar și piețe de capital

Ceea ce caracterizează firma noastră este relația de colaborare extrem de apropiată pe care o dezvoltăm cu clienții noștri. Ne ocupăm împreună de fiecare chestiune, ca o echipă, implicând parteneri, asociați și personal, și colaborăm cu fiecare departament care ține de organizarea internă a companiilor, așa încât să fim eficienți în gestionarea problemelor acestora.

Imobiliare și construcții

Dincolo de experiența relevantă pe care o avem în reprezentarea unor companii de construcții și a unor dezvoltatori imobiliari în diverse stadii ale executării unui proiect imobiliar, ne diferențiem de competitorii noștri prin faptul că ne implicăm în fiecare etapă a acestui proces.

Legislația muncii

Oferim sfaturi practice și sprijin continuu în cazurile de conflicte dintre angajatori și angajați. Deservim nevoile clienților noștri, informându-i și aducându-le la cunoștință schimbările care apar în legislația muncii, ajutându-i să ia decizii de business inteligente și în cunoștință de cauză.

Proprietate intelectuală

Societatea în care trăim este marcată de evoluția care avut loc în industria media și entertainment, în special în contextul progresului tehnologic. Acest fenomen are drept coordonate principale prevederile legale referitoare la protejarea proprietății intelectuale și a drepturilor de autor.

Drept administrativ și drept public

Ne bazăm pe experiența dobândită până acum în cadrul mai multor discipline fiscale pentru a identifica diverse oportunități de care pot beneficia clienții noștri. Oferim regulat consiliere în acest domeniu antreprenorilor, marilor corporații și acționarilor acestora, organizațiilor exceptate de la plata taxelor și afacerilor familiale.

Drept penal și infracțiuni economice

Avocații noștri specializați în drept penal, ce se bazează pe o experiență de peste 10 ani în domeniu, pot acorda asistență și reprezentare legală atât persoanelor fizice, cât și companiilor în orice problemă ce ține de acest domeniu, pentru a le asigura dreptul la un proces corect.

Energie și resurse naturale

Una dintre cele mai noi și prestigioase arii de practică, ce subântinde o gamă largă de cazuri care necesită consiliere din partea unui profesionist în domeniul legal, ține de legislația din domeniul energiei.

Dreptul imigrărilor

Oferim clienților de naționalitate străină consultanță juridică la cele mai înalte stadarde, așa încât să aibă parte de același tratament și drepturi de care beneficiază cetățenii români în fața legii. Totodată, oferim asistență juridică cetățenilor străini în vederea obținerii cetățeniei române.