Litigii și arbitraj internațional

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, departamentul nostru de litigii este bine dezvoltat în gestionarea cazurilor comerciale complexe, fiind de asemenea, specializat în litigii administrative și fiscale de valoare mare și rambursări de TVA.

Echipa noastră de litigii răspunde în mod eficient nevoilor specifice clienților noștri, pentru atingerea acestui scop am reunit avocați specializați pentru fiecare caz în parte.

Ne mândrim de faptul că tratăm cu mare atenție și evaluăm fiecare aspect al cazului care ni se încredințează și atribuim combinația potrivită de experiență și expertiză, necesare pentru câștigarea acestuia, fapt care se reflectă în modul în care analizăm și evaluăm detaliile fiecărui caz, modul în care documentăm cazul cât și colaborarea cu experți în domeniu, pentru a asigura succesul cazului.

Serviciile noastre

Recunoaștere internațională

Legal 500-2024

Leading Firm 2024 Legal 500

 

Locul 3 – Restructurare și Insolvență

“Întreaga echipă din cadrul Societății de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este extrem de pregătită, atât din punct de vedere al cunoașterii legislației relevante, cât și din punctul de vedere al abilității de a înțelege aspectele caracteristice ale fiecărui caz în parte.”

“Societatea este apreciată în domeniul ariei de practică Restructurare și Insolvență. Avocații firmei de top fac o treabă extraordinară în gestionarea cazurilor complexe. Ei obțin întotdeauna cel mai bun rezultat pentru clienții lor și știu cum să se evidențieze”

“Admir profund cunoștințele avocaților și abilitatea lor de a veni cu soluții. Pot afirmă cu siguranță că sunt cei mai buni în ceea ce privește problemele de Restructurare și Insolvență în România.”

(Sursa Legal500 2024, Restructurare si Insolventa)

 

Locul 4 – Imobiliare și Construcții

Testimonialele adresate Societății de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații subliniază calitățile remarcabile ale echipei și nivelul excelent de servicii oferite de către firma de top în domeniul Imobiliare și Construcții de către cei mai buni avocați. Echipa este apreciată pentru coordonarea să, precum și pentru proactivitatea și atenția acordată clienților.

Recomandările către firma de avocatură sunt constante, evidențiind competența și profesionalismul avocaților în gestionarea problemelor complexe din acest domeniu.

Recunoașterea internațională din partea Legal 500 fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură din România este garanția echipei de avocați români că vor realiza performanță și vor servi clienții la cel mai bun nivel de cunoștințe juridice.

Sursa Legal500 2024, Imobiliare și Construcții

Acreditări

  • Am asistat și reprezentat cu succes o companie de exploatare și dezvoltare minieră operațională din România, într-un litigiu comercial care implică un dosar de executare a ipotecii imobiliare, în valoare de 3 MIL EUR.
  • Am asistat și reprezentat acționarul unui grup român de vânzare cu amănuntul, lider de piață, care deține magazine de produse pentru copii și un lanț farmaceutic, într-un apel împotriva măsurilor de executare silită inițiate de o bancă împotriva acționarului, acționând ca garant al împrumutului luat de grupul de companii, în valoare de peste 3 MIL EUR.
  • Am asistat și reprezentat cu succes, acționarii și directorii unei renumite fabrici de produse metalurgice în calitate de reclamanți, într-o contestație împotriva măsurilor de executare silită inițiate de o companie de servicii de recuperare creanțe, în calitate de cesionar al unei creanțe de 2,5 MIL EUR preluate de bancă, care a început măsurile de executare împotriva bunurilor reclamanților în încercarea de a prelua controlul asupra acestora.
  • Am asistat și reprezentat o companie de exploatare și dezvoltare minieră operațională de top din România, într-un litigiu administrativ fiscal complex de 2,5 MIL EUR privind rambursarea TVA-ului rezultat din mai multe exporturi de concentrate de minereu.
  • Am asistat o companie minieră listată la bursa de valori londoneză, singurul investitor activ care operează în industria minieră din România, într-un litigiu complex transfrontalier pe acționariat de 2 MIL EUR împotriva unei companii din Insulele Virgine Britanice și a Registrului Comerțului din România. Acționarul a fost exclus cu succes din companie.

APARIȚII ÎN PRESĂ