Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a poziționat anul acesta în topul celor mai bune firme de profil din țară, în clasamentele realizate de prestigiosul ghid de avocatură IFLR 1000, (International Financial Law Review), care reunește societăți de profil specializate în domeniile Financial și Corporate.

În cadrul clasamentelor IFLR1000, societatea de avocatură s-a clasat în topul celor mai bune firme din țară în cadrul ariei de practică Banking and finance. Totodată, IFLR 1000 a apreciat rezultatele obținute de Pavel, Mărgărit și Asociații în cadrul ariei de practică Corporate. Este al patrulea an la rând în care renumita publicație recunoaște rezultatele obținute de avocații Pavel, Mărgărit și Asociații.

Descriind activitatea din ultimul timp a societății de avocatură, analiștii IFLR 1000 notează: „Pavel, Mărgărit și Asociații are expertiză în domeniul resurselor minerale, oferind consultanță atât investitorilor străini din domeniul minieritului, cât și dezvoltatorilor în cadrul unor tranzacții și proiecte de dezvoltare. În ultimul timp, societatea de avocatură a consiliat companii multinaționale din sectorul minier atât în cadrul unor tranzacții și finanțări, cât și în cadrul unor procese de restructurare. De asemenea, avocații au oferit clienților asistență juridică în legătură cu reglementările din domeniul minier. Totodată, societatea de avocatură a gestionat diverse cazuri în sectorul imobiliar și financiar”.

La rândul său, Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a obținut distincția de Highly regarded lawyer din partea IFLR 1000, în special pentru cazurile gestionate în cadrul ariilor de practică, Real estate, Restructuring and insolvency și Banking.

În 2019, Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit consultanță în cazuri complexe.

Astfel, societatea de avocatură acordat asistență și reprezentare unui producător de renume, specializat în realizarea de plase din oțel, în achiziționarea unui portofoliu de credite neperformante de la un fond de investiții.

De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică unei companii internaționale ce derulează activități legate de domeniul resurselor minerale, în vederea accesării mai multor finanțări în valoare de câteva milioane de euro.

Tot în 2019, societatea de avocatură a consiliat o companie britanică de renume, ce derulează activități în sectorul minier și al resurselor minerale, într-o tranzacție prin care a achiziționat integral o firmă ce derulează explorări de minereu de aur.

În fiecare an, prestigiosul ghid IFLR1000 realizează clasamente în care include cele mai prestigioase firme de avocatură din peste 120 de jurisdicții din întreaga lume. Concurența pentru ocuparea unui loc în aceste clasamente este acerbă, iar rankingurile sunt oferite pe baza cazurilor de care s-a ocupat societatea de avocatură în anul respectiv.

 

***

Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații este formată din avocați specializați, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate, peste așteptările clienților. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2019, cazurile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pelocul 2 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2020. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, pornind de la ariile de expertiză până la cele mai relevante cazuri din portofoliu, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro, unul dintre cele mai complexe existente pe piața de avocatură din România.