Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a lansat noile versiuni ale site-urilor proprii în română și engleză: avocatpavel.ro și avocatpavel.com. În formula actuală, cele două portaluri sunt unele dintre cele mai complexe existente pe piața de avocatură din România, absolut toate informațiile, pornind de la prezentările firmei până la știrile postate pe blog existând atât în versiunea română, cât și în cea engleză a site-urilor.

Meniul celor două site-uri include o prezentare amplă a societății de avocatură și a distincțiilor obținute de aceasta din partea celor mai înalte foruri de profil: Legal500, IFLR1000, Chambers and Partners. De asemenea, una din secțiunile meniului prezintă cele mai importante cazuri de care s-a ocupat în ultimul timp Pavel, Mărgărit și Asociații, cazuri cu ajutorul cărora societatea de avocatură a obținut cele mai înalte distincții din partea ghidurilor de profil menționate. O altă secțiune prezintă ariile de practică în care societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferă consultanță și reprezentare, iar o alta echipa societății de avocatură, precum și specializările fiecărui avocat în parte.

Noile versiuni ale site-ului includ și blogul societății de avocatură, unde, în peste 200 de postări, sunt prezentate noutăți de interes pentru companii și publicul larg, precum și cele mai noi elemente de legislație de la nivel național sau european.

Rubricile de contact ale site-urilor sunt interactive. Cei care dau click pe adresa firmei sunt imediat redirecționați către googlemaps.com, și pot observa unde anume este amplasat biroul societății de avocatură pe harta Capitalei.
În ultima vreme, cele mai multe accesări online se fac de pe smartphone. Odată cu cele două portaluri, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a lansat o nouă versiune de mobil, interactivă, ce include toate informațiile existente în versiunea desktop. Odată ce site-urile firmei sunt accesate de pe telefonul mobil, în partea de jos a ecranului se va putea observa o aplicație prietenoasă, sub forma unui receptor de telefon, aflat în mișcare. Apăsând pe acest receptor, utilizatorul va vedea afișat pe ecran numărul de telefon al firmei, pe care îl poate apela imediat.

Atât versiunea de desktop, cât și cea de mobil a portalurilor, au fost testate și funcționează excelent prin intermediul browserelor Internet Explorer, Google Chrome și Mozilla Firefox, în sistemele de operare Windows. De asemenea, în sistemele de operare iOS site-urile au fost testate și funcționează foarte bine prin intermediul browserelor Safari și Mozilla Firefox.

Vă așteptăm cu drag să vizitați noile noastre portaluri și vă stăm mereu la dispoziție pentru eventuale solicitări.

***
Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații este formată din avocați specializați, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate, peste așteptările clienților. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2017, cazurile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2017. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, pornind de la ariile de expertiză până la cele mai relevante cazuri din portofoliu, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro, unul dintre cele mai complexe existente pe piața de avocatură din România.