Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscută drept una din cele mai bune societăți de avocatură din România, de către International Financial Law Review 2019 (IFLR1000 Financial and Corporate Guide), unul dintre cele mai prestigioase ghiduri de avocatură din întreaga lume, care reunește societăți de profil specializate în domeniile Financial și Corporate.

Ghidul a publicat recent noile clasamente, valabile pentru anul 2019, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații ocupând un loc fruntaș în aria de practică Banking, financial and corporate, la fel ca în anii anteriori.  

Totodată, Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Mărgărit și Asociații a fost recunoscut de același ghid drept unul dintre cei mai valoroși și experimentați avocați din România în ariile de practică Banking și Restructurări și Insolvență, în sectorul Real estate.

Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații reunește avocați specializați în drept bancar și financiar, precum și în drept comercial. În anul 2018 aceștia au gestionat multe cazuri complexe.

Astfel, în acest an, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat compania britanică Vast Resources Plc, listată la Bursa din Londra, care în România administrează mai multe exploatații miniere, în prima fază a unui acord de prepayment cu Mercuria Energy Trading S.A., una dintre cele mai mari companii de tranzacționare de mărfuri la nivel global, pentru furnizarea de concentrat de minereu. Valoarea contractului este de 9,5 milioane de dolari.

Tot în 2018, societatea de avocatură a oferit consultanță juridică unui mare dezvoltator imobiliar, cu capital străin, în legătură cu un contract de credit în valoare de opt milioane de euro acordat unei societăți aflate în insolvență.

Totodată, societatea de avocatură a oferit în 2018 consultanță juridică multor companii de talie mare în vederea accesării unor contracte de credit de milioane de euro. Rolul societății de avocatură a fost acela de a oferi clientului o imagine clară asupra riscurilor și obligațiilor aferente acestor contracte.

În fiecare an, prestigiosul ghid realizează clasamente în care include cele mai prestigioase firme de avocatură din peste 120 de jurisdicții din întreaga lume. Concurența pentru ocuparea unui loc în aceste clasamente este acerbă, iar rankingurile sunt oferite pe baza cazurilor de care s-a ocupat societatea de avocatură în anul respectiv.

 

*****

Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații este formată din avocați specializați, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate, peste așteptările clienților. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2018, cazurile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2018. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, pornind de la ariile de expertiză până la cele mai relevante cazuri din portofoliu, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro, unul dintre cele mai complexe existente pe piața de avocatură din România.