Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes o companie din Nepal în scopul înmatriculării unei societăți care va desfășura în România activități specifice agențiilor de plasare forță de muncă.

Asistența juridică a constat în redactarea de documente necesare în vederea înmatriculării societății la Registrul Comerțului competent, acordarea de consultanță juridică în dreptul corporatist, dreptul muncii și în vederea autorizării ca agenție de plasare forță de muncă.

Prin această operațiune, agenția de plasare forță de muncă, care deține sedii în țări precum Nepal, Malta sau Portugalia, și-a extins activitatea și în România.

Astfel, societatea înmatriculată în România va putea plasa angajați din străinătate către angajatori – societăți din România, acționând ca un intermediar între cele două părți, conform solicitărilor clientului. În concret, societatea nu va încheia contracte individuale de muncă cu angajații plasați, această sarcină revenind direct angajatorilor.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat drept în drept corporatist, achiziții și fuziuni și dreptul muncii pentru acordarea de consultanță juridică în vederea înmatriculării societății în Registrul Comerțului și autorizării ca agenție de plasare forță de muncă.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2021, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2021. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.