Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat o companie din România care activează în domeniul HoReCa în vederea exercitării dreptului de preempțiune al clientului pentru achiziționarea unui imobil în România. Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept civil, drept imobiliar și construcții care să vă poată asista cu privire la analizarea legislației din România în domeniul imobiliar și verificarea condițiilor legale aplicabile în funcție de fiecare caz în parte.

Asistența a constat în acordarea de consultanță juridică cu privire la posibilitatea clientului de a-și exercita dreptul de preempțiune pentru achiziționarea unui imobil în România, respectiv un hotel important situat în București.

De asemenea, echipa de avocați specializați în drept civil, drept imobiliar și construcții a Societății de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a analizat dacă oferta primită de client de la partea contractantă îndeplinește cerințele prevăzute de legislația din România în domeniul imobiliar și a examinat condițiile în care clientul își poate exercita dreptul de preempțiune.

Valoarea proiectului care a inclus asistența cu privire la achiziționarea imobilului din România s-a ridicat la suma de 1.500.000 de euro.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept civil, drept imobiliar și construcții care poate efectua o analiză juridică a raporturilor juridice dintre părți în funcție de situația de fapt a speței și oferi consultanță juridică cu privire la cele mai bune soluții pentru achiziționarea unui imobil în România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.