Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat un cetățean britanic în vederea obținerii codului Numărului de Identificare Fiscală (NIF în România, necesar în cazul cetățenilor străini nerezidenți care datorează taxe ca urmare a activităților comerciale desfășurate în România. Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept comercial și drept fiscal care să vă poată consilia cu privire la documentele necesare acestei proceduri și reprezenta în fața reprezentanților Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF)  cu privire la depunerea dosarului.

Asistența a constat în acordarea de consultanță juridică cu privire la îndeplinirea condițiilor, întocmirea și depunerea documentației care stă la baza depunerii dosarului pentru obținerea Numărului de Identificare Fiscală (NIF).

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a reușit cu succes să reprezinte clientul în fața reprezentanților ANAF în vederea depunerii dosarului și ridicării Numărului de Identificare Fiscală (NIF), operațiune care în practică necesită timp având în vedere procedura birocratică a autorităților din Romania și dificultățile care pot apărea pe parcursului acesteia.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept comercial și drept fiscal care să vă poată consilia cu privire la documentația necesară, precum și asista în fața autorităților competente pentru obținerea Numărului de Identificare Fiscală (NIF) în România.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.