Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociații a reprezentat cu succes o companie ce activează în domeniul imobiliar și construcții, obținând o autorizație de construire în vederea executării lucrărilor de construire asupra unui imobil-teren situat în Județul Ilfov.  

Executive summary: Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a reprezentat o companie ce activează în domeniul imobiliar intr-un proiect privind obținerea autorizației de construire pentru a executa lucrări de construire asupra unui imobil-teren situate în Orașul Pantelimon, jud. Ilfov. Autoritățile locale nu au respectat termenul procedural prevăzut în legislația în materie pentru autorizarea acestor construcții, compania neprimind niciun răspuns din partea autorităților timp de mai bine de un an.

Asistenta si reprezentarea a constatat in efectuarea de diligențe legale, incluzând transmiterea unei Notificări reprezentanților autorității, solicitându-le emiterea cu celeritate a Autorizației de Construire și transmiterea unui răspuns cu privire la stadiul soluționării cererii companiei, precum și reprezentarea în fața autorităților.

,,Oferim asistență juridică atât clienților persoane fizice, cât și juridice, în obținerea documentelor necesare pentru procedarea la construirea de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, asistându-i în fața autorităților competente, atât în vederea obținerii acestora pe cale amiabilă, cât și ca urmare a acționării în instanță”, declară Avocatul Coordonator Radu Pavel.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a reusit cu succes sa obțină Autorizația de Construire în 5 zile lucrătoare, în condițiile în care cererea privind autorizația de construire și documentația aferentă fuseseră depuse la autoritatea locală încă din luna mai 2020. Autoritățile locale au dat curs cererii noastre într-un termen foarte scurt, reușind să obținem documentul solicitat în urma reprezentării juridice a companiei.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a reprezentat dezvoltatori imobiliari în diverse proiecte din București, Brașov, Corbeanca, Buftea, precum și alte orașe ale țării, având avocati specializati in domeniul imobiliar și construcții asigurând asistență și reprezentare in proiecte de succes. Enumerăm, cu titlu de exemplu, asistarea în proiecte de due dilligence, tranzacții imobiliare și proiecte de construcții, într-o gamă largă de sectoare industriale. Experiența Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii cuprinde diverse tipuri de proiecte imobiliare în toate etapele de dezvoltare, vizând clădiri rezidențiale și comerciale, locuințe, centre comerciale, clădiri și anambluri industriale.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii recomandă apelarea la un avocat specializat în domeniul imobiliar și construcții pentru sprijinirea clienților în toate etapele de dezvoltare ale unui proiect imobiliar, inclusiv în stadii incipiente, cum ar fi obținerea de autorizații de construire, precum și orice alte documente necesare implementării și finalizării proiectelor.