Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a oferit consultanță juridică unei o companii lider in domeniul fabricării și dezvoltării dispozitivelor optice de înaltă performanță pentru vizulizare noctură și imagini termice din Bulgaria, cu privire la împrejurările și condițiile de livrare și vânzare a produselor menționate în România.

Executive summary: Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a reprezentat o mare companie din domeniul fabricării și dezvoltării dispozitivelor optice și termice de înaltă performanță din Bulgaria intr-un proiect privind livrarea și vânzarea în România a dispozitivelor optice și termice, realizând analiza dispozițiilor legale privind regimul armelor și munițiilor, în vederea stabilirii în ce condiții posesia și folosirea acelor dispozitive este permisă în România

Asistenta si reprezentarea a constatat in realizarea unui Memorandum legal în cuprinsul căruia au fost evaluate condițiile și circumstanțele în care sistemele optice și termice digitale, utilizate pentru vânătoare și activități în aer liber pot fi livrate și vândute în România. În urma analizei reglementărilor legale, compania a putut livra și comercializa aceste produse pe teritoriul României.

,,Consiliem multe companii străine din diverse industrii la intrarea în România. De regulă, primul pas este analizarea condițiilor, pregătim un memorandum în acest sens, cuprinzând opinia noastră legală, înființăm societatea, pregătim contractele cadru, aspecte de regulatory și compliance și oferim consultanță de zi cu zi” a menționat Avocatul Coordonator Radu Pavel.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii a reusit cu succes să obțină răspunsuri cu privire la întrebările solicitate de client, fiind necesară și reprezentarea companiei în fața autorităților competente, cum ar fi Direcția Vamală din România.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii are experienta si avocati specializati in drept comercial și vamal si a fost implicata in proiecte de succes in domeniul regimului apărării, armelor și munițiilor, precum și în domeniul vamal.

Societatea de Avocati Pavel, Margarit si Asociatii recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept vamal, drept comercial pentru a analiza condițiile în care o persoană fizică sau juridică poate desfășura un anumit timp de activitate în condiții de legalitate România, revizuind legislația aplicabilă în materie și obținând răspunsuri de la autorități în acest sens.