Societatea de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, specializată în tehnologie media și comunicații (TMT), precum și blockchain, criptomonede și vânzări de tokens/ NFT-uri în România, a asistat o companie din România, afiliată în SUA, ce activează în domeniul vânzării de criptomonede și jetoane nefungibile/tokens (NFT-uri), în pregătirea documentației necesare operațiunii de vânzare tokens/NFT în vânzarea privată (private sale) în România, constând în revizuirea Contractului de vânzare Token, revizuire Termeni și Condiții aplicabili vânzării private, din perspectiva legislației din România. Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în tehnologie, media și comunicații (TMT), blockchain, criptomonede și NFT-uri, care să vă poate consilia cu privire la redactarea și/sau revizuirea unor astfel de contracte din industria IT și blockchain în România, incluzând, fără a se limita la contracte de vânzare tokens/NFT în private sale, precum și orice alte contracte smart de prestări servicii în domeniul tehnologiei informației.

Asistența juridică a constat în revizuirea, în principal, a Contractului de vânzare de jetoane nefungibile (Tokens), cu precădere asupra unor elemente ce au vizat condițiile de acceptare a comenzilor de jetoane nefungibile (tokens), precum și cu privire la riscurile ce implică o astfel de vânzare de NFT-uri: faptul că valoarea jetoanelor se poate modifica, independent de voința părților, acceptând faptul că ele pot să nu aibă nicio valoare, precum și faptul că pot fi pierdute sumele plătite de către cumpărător, reliefând ideea că angajarea într-un astfel de contract este extrem de sensibilă, iar clauzele sale trebuie să fie foarte bine explicitate și transparente.

În situația în care dorești să intri într-un Contract de vânzare de NFT-uri, Societatatea de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în tehnologie media și comunicații (TMT), precum și blockchain, criptomonede și vânzări de tokens/ NFT-uri în România, care să vă poată consilia cu privire la documentația necesară și oferirea de informații complete și corecte în vederea încheierii unui Contract de vânzare tokens.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.