Ghidul juridic internațional Legal 500 a publicat recent clasamentele celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este prezentă, pentru al cincilea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri juridice internaționale, Legal 500 (EMEA), din Londra, Marea Britanie, fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor din ariile de practică Restructurare și Insolvență (locul 2 la nivel național) şi Drept Imobiliar și al Construcțiilor (locul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piață.

Ghidul face o mențiune specială în ceea ce îl privește pe Avocatul Coordonator Radu Pavel, pentru  devotamentul și implicarea în proiectele pe care le întreprinde, punând întotdeauna pe primul plan interesul clientului.

Cu privire la aria de practică Restructurare și Insolvență, Legal 500 reține că: “Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații și-a construit un portofoliu puternic și variat de clientelă, incluzând creditori, debitori, investitori interesați de active aflate în dificultate și acționari. Având cunoștințe aprofundate, o reputație de primă clasă și o echipă excelentă de avocați, societatea de avocatură românească Pavel, Mărgărit și Asociații gestionează litigii și acordă consultanță în căi alternative litigiilor judiciare și de asemenea are o experiență solidă în ceea ce privește gestionarea litigiilor privind cererile de atragere a răspunderii patrimoniale a persoanelor de conducere ale companiilor. Recent, firma a fost implicată în mai multe mandate semnificative în sectoarele imobiliar și al serviciilor financiare. Avocatul coordonator Radu Pavel este foarte apreciat.”

În ediția Legal 500 2021, pentru aria de practică Restructurare și Insolvență, recomandările clienților descriu Societatea de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații după cum urmează: “Pavel Mărgărit și Asociații ne-a reprezentat în instanță și am fost impresionați de expertiza lor în procedura insolvenței, de performanța acestora în instanță și de implicarea în crearea unei strategii de caz care urmărește cu adevărat interesul clientului. Avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații înțeleg de ce este nevoie pentru a câștiga, planifică acest lucru și acționează în consecință ”; „Radu Pavel, avocatul coordonator, este foarte pregătit și are o experiență impresionantă în ceea ce privește gestionarea dosarelor de restructurare și insolvență. În afară de cunoștințele juridice, el își coordonează foarte bine echipa, astfel încât să ofere asistență juridică complexă în ceea ce privește gestionarea problemelor juridice din diferite arii de drept. ”In ceea ce privește aria de practică Imobiliare și Construcții, recomandările din ghidul Legal 500 includ: „Pavel, Mărgărit și Asociații are o expertiză solidă în gestionarea litigiilor si acordarea de consultanță juridică în căi alternative litigiilor judiciare ale Dreptului Imobiliar și al Construcțiilor și oferă o gamă variată de servicii juridice pe fiecare aspect al procesului de construcție. Echipa specializată pe Drept Imobiliar și Construcții este bine coordonată, iar volumul de muncă este bine distribuit între membrii echipei. Firma reprezintă mai mulți investitori și dezvoltatori imobiliari și consiliază în mod regulat companii specializate în gestionarea resurselor naturale cu privire la problemele acestora conexe desfășurării activității. În plus, firma a reprezentat recent dezvoltatori imobiliari in problemele avute legate de dezvoltarea de proiecte rezidențiale semnificative localizate în afara Bucureștiului. Radu Pavel conduce echipa de avocați.

 

În ediția Legal 500 2021, referitor la aria de practică Imobiliare și Construcții, recomandările clienților includ: „Pavel, Mărgărit și Asociații este o firmă de avocatură de renume, cu cunoștințe excelente despre industrie imobiliară și experiență în asistență în toate etapele unei tranzacții. “Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații ne-a asistat în proiecte de achiziție și au fost extrem de eficienți. Aceștia cunosc industria, și au  experiență și o echipă de avocați foarte bine pregătiți care ne-a ajutat în toate etapele tranzacțiilor. ”

 

Echipa de avocați specializați din cadrul Societății de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a remarcat prin profesionalism, abordare antreprenorială și creativitatea cu care au finalizat proiecte complexe, oferind servicii juridice de cea mai înaltă calitate, dincolo de așteptările clienților, fiind recunoscuți drept o firmă de top de avocatură din România. Efortul echipei a fost întotdeauna o caracteristică distinctivă. Echipa alocă resurse de necontestat în conformitate cu specificitatea proiectelor pentru a asigura o bună gestionare a proiectelor între avocați cu diferite specializări.

 

*****

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2021, poveștile de succes i-au adus societății de avocatură recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2021. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Topul firmelor de avocatura din Romania - Leading firm 2021

Pentru mai multe detalii despre societate, ariile de practica și proiectele relevante, accesați website-ul nostru www.avocatpavel.ro.