Ghidul juridic internațional Legal 500 a publicat clasamentele celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Societatea de avocatură Românească Pavel, Mărgărit şi Asociaţii este prezentă, pentru al șaselea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri juridice internaționale, Legal 500 (EMEA), din Londra, Marea Britanie, fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor din ariile de practică Restructurare și Insolvență (locul 3 la nivel național) şi Drept Imobiliar și al Construcțiilor (locul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piața de servicii juridice premium din România.

Cu privire la aria de practică Restructurare și Insolvență, Legal 500 a reținut că:

  • “Societatea Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații impresionează prin flexibilitate și disponibilitate în orice moment”. Cu o experiență de peste 16 ani pe piață, Avocatul Coordonator Radu Pavel este principalul contact, fiind o persoană amabilă și deschisă. Domeniile de expertiză ale societății de avocatură includ refinanțări, vânzări de active, proceduri de pre-insolvență, concordat preventiv și litigii aferente, precum și asistență în recuperarea creanțelor. Firma de avocatură românească reprezintă atât creditori cât și debitori și a fost deosebit de activă în industriile prelucrătoare, metalurgică, resurse naturale și imobiliare și construcții.”

În Ediția 2022 Legal 500, referitor la aria de practică Restructurare și Insolvență, recomandările clienților descriu Societatea Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații astfel:

  • „Apreciem flexibilitatea și accesul rapid la personal și Parteneri în orice moment.”
  • ,,Considerăm că Partenerul Senior Radu Pavel este foarte amabil si deschis.”

Ghidul acordă o mențiune specială Avocatului Coordonator Radu Pavel menționând că este foarte atent, prompt și un avocat cu experiență în piața din România, recunoscut ca avocat de top în România de Ghidul Legal 500.

Pentru aria de practică Imobiliară și Construcții, recomandările din ghidul Legal 500 includ:

  • ,,Societatea de Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații s-a remarcat prin experiența sa vastă în domeniul imobiliar și construcții. Firma de avocatură românească asistă clienți în mod regulat cu privire la structurile corporative, inclusiv asocierile în participațiune între proprietarii de terenuri și dezvoltatorii imobiliari, precum și în achiziții de active și de portofoliu imobiliar. Portofoliul societății avocatură românească include asistență juridică în diverse industrii, cum ar fi minerit și resurse naturale, comerț cu amănuntul, clădiri rezidențiale, industriale si hoteliere.”

În ediția Legal 500 2022, referitor la aria de practică Imobiliare și Construcții, recomandările clienților includ:

  • „Echipa de avocați românească Pavel, Margarit și Asociații are o vastă experiență în practica imobiliară și construcții și sunt apreciați pe piața din România pentru promptitudine, atenție deosebită la detalii și explicarea cazurilor gestionate astfel încât să fie cu adevărat ușor de înțeles pentru clienți. ”
  • ,,Radu Pavel, Avocatul Coordonator, este foarte atent, prompt și are o mare experiență in piața de Imobiliare și Construcții din România.”

,,Suntem onorați să fim recunoscuți la nivel global ca o firmă românească de avocatură de top, de către prestigiosul ghid al firmelor de avocatură din lume, Legal 500, din Londra, Marea Britanie. Acest premiu reprezintă recunoașterea efortului echipei noastre de avocați în ultimul an și suntem recunoscători să primim această înaltă distincție. Suntem motivați să livram servicii juridice de înaltă calitate în România și să ne servim clienții la cele mai înalte standarde de calitate. ”, a spus Radu Pavel, Avocatul Coordonator al Societatea de Avocatură Pavel, Margarit și Asociații.

Echipa de avocați specializați din cadrul Societății de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații s-a remarcat prin profesionalism, abordare antreprenorială și creativitatea cu care au finalizat proiecte complexe, oferind servicii juridice de cea mai înaltă calitate, dincolo de așteptările clienților, fiind recunoscuți drept o firmă de avocatură de top din România. Efortul echipei a fost întotdeauna o caracteristică distinctivă. Echipa alocă resurse potrivite în conformitate cu specificitatea proiectelor pentru a asigura o bună gestionare a proiectelor între avocați cu diferite specializări.

Recunoașterea internațională conferită de Ghidul Legal 500 confirmă încă o dată, în al șaselea an consecutiv faptul că Societatea de Avocatură Românească Pavel, Margarit și Asociații este o societate de avocatură de top din România, gata întotdeauna să își servească clienții cu profesionalism, promptitudine si dedicație.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes i-au adus societății de avocatură recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Cine este prezent în ghidul Legal 500 și pentru ce arii de practică a fost recomandată Societatea de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații?

Societatea de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații este prezentă în ghidul Legal 500 pentru al șaselea an consecutiv și a fost recomandată pentru ariile de practică Restructurare și Insolvență (locul 3 la nivel național) și Drept Imobiliar și al Construcțiilor (locul 4 la nivel național).

Care sunt domeniile de expertiză ale Societății de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații în aria de practică Restructurare și Insolvență conform ghidului Legal 500?

În aria de practică Restructurare și Insolvență, Societatea de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații are expertiză în refinanțări, vânzări de active, proceduri de pre-insolvență, concordat preventiv și litigii aferente, precum și în asistența în recuperarea creanțelor. Aceasta reprezintă atât creditori cât și debitori și este activă în industriile prelucrătoare, metalurgică, resurse naturale și imobiliare și construcții.

Cum este descrisă echipa de avocați din cadrul Societății de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații în ghidul Legal 500?

Echipa de avocați din cadrul Societății de Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații este remarcată în ghidul Legal 500 pentru profesionalism, abordare antreprenorială și creativitate în finalizarea proiectelor complexe. Aceștia oferă servicii juridice de cea mai înaltă calitate, depășind așteptările clienților. Echipa este considerată o firmă de avocatură de top din România, cu o caracteristică distinctivă fiind alocarea resurselor potrivite în funcție de specificul proiectelor și gestionarea eficientă a acestora între avocați cu diferite specializări.