Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes o companie ce activează ca dezvoltator imobiliar în România în procedura de reluare a activității la Registrul Comerțului după ce aceasta a fost suspendată, efectuând toate demersurile necesare în fața Oficiului Registrului Comerțului. Un avocat specializat în drept comercial, drept corporatist, fuziuni și achiziții va poate implementa toate măsurile necesare în vederea reluării activității unei activități suspendate, putând reprezenta o companie inclusiv în fața organelor fiscale pentru îndeplinirea acestui scop.

Asistența juridică a constat în redactarea de documente necesare în vederea reluării activității companiei și depunerea acestora la Oficiul Registrului Comerțului competent. Compania ce activează ca dezvoltator imobiliar în România a fost îndrumată în prealabil privind formalitățile legale pentru constituirea și modificarea actului constitutiv, Societatea de Avocați Pavel Mărgărit și Asociații operând aceste modificări. Astfel, au fost completate declarațiile aferente reluării activității, achitate tarifele legale, redactată hotărârea adunării generale a asociaților, documentele aferente procedurii de reluare a activității după ce aceasta a fost suspendată fiind depuse de către Societatea de Avocați Pavel Mărgărit și Asociații.

Societatea a fost reprezentată inclusiv în fața organelor fiscale, echipa de drept fiscal a Societății de Avocați Pavel Mărgărit și Asociații reușind declararea ca activă a acesteia.

Astfel, ca urmare a asistenței oferite, compania ce activează ca dezvoltator imobiliar în România își desfășoară în continuare activitatea, ca urmare a reluare a activității după ce aceasta a fost suspendată.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat drept în drept comercial, drept corporatist, fuziuni și achiziții pentru acordarea de consultanță juridică în vederea reluării activității societății și reprezentarea în fața Oficiului Registrului Comerțului competent.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.