Pavel, Mărgărit și Asociații Societate românească de avocatură a oferit asistență juridică unei companii din Marea Britanie care oferă consultanță IT în România, constând în oferirea de consultanță juridică privind modificările aduse legislației fiscale din România începând cu 1 ianuarie 2023 și riscurile la care ar putea fi expusă compania, atât din punct de vedere juridic, cât și din punct de vedere fiscal.

Pavel, Mărgărit și Asociații Societate românească de avocatură a oferit servicii juridice de calitate prin intermediul avocaților săi specializați în drept fiscal și litigii fiscale, care au elaborat o opinie juridică privind riscurile la care s-ar expune clientul, îndrumarea acestuia în vederea înțelegerii și interpretării corecte a legislației fiscale din România și identificarea măsurilor necesare pentru a fi în deplină legalitate în cazul unui control fiscal efectuat de organele fiscale din România.

Opinia juridică a inclus printre altele și modificarea Codului fiscal român prin Ordonanța Guvernului 16/2022 referitoare la impozitarea microîntreprinderilor care realizează venituri din servicii de consultanță sau management în proporție de peste 20% din veniturile totale.

Pavel, Mărgărit și Asociații Societate românească de avocatură recomandă apelarea la un avocat specializat în drept fiscal și litigii fiscale pentru a vă oferi servicii de consultanță juridică în ceea ce privește dispozițiile legislației fiscale din România și eventualele modificări ale Codului fiscal român.

 

Societatea de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, specializată în drept civil, comercial și societar poate evalua toate aspectele juridice în ceea ce privește solicitarea unor pretenții împotriva partenerului contractual. Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.