Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică și consultanță în materia dreptului civil și comercial unei companii din România cu privire la revizuirea contractului de furnizare de bunuri în România ce are ca obiect 200 de mașini, în conformitate cu legislația din România. De asemenea, asistența juridică a constat și în furnizarea de informații cu privire la importul bunurilor în România

Societatea de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații din România, specializată în drept civil și furnizare de bunuri a asistat cu succes o companie din România, oferind consultanță în materia dreptului civil și comercial cu privire la revizuirea contractului de furnizare de bunuri. Consultanța a constat în aspecte precum scopul contractului, livrarea, transportul și depozitarea bunurilor, prețul bunurilor și plata, drepturile și obligațiile părților, garanția bunurilor, transferul proprietății și dispoziții privitoare la forța majoră.

În urma consultației și asistenței juridice oferite, compania din România a vândut peste 200 de mașini unei alte societăți, în conformitate cu legislația din România.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept civil și comercial care să analizeze aspectele privitoare la încheierea unui contract de furnizare de bunuri în conformitate cu legislația din România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.