Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes un cetățean român în vederea încheierii unui acord de eșalonare cu  Agenția Națională de Administrare Fiscală în România, pentru o sumă importantă de bani. Un avocat specializat în dreptul fiscal în România vă poate oferi asistență juridică și reprezentare în vederea obținerii celei mai bune soluții pentru problema de natură fiscală cu care vă confruntați.

Pentru început, asistența juridică a presupus analizarea posibilităților de  plată a creanței către ANAF, precum și a bunurilor care pot face obiectul executării silite și găsirea argumentelor potrivite în scopul găsirii unei soluții avantajoase pentru client în disputa cu ANAF. De asemenea, Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat clientul la numeroasele discuții purtate cu reprezentanții ANAF și elaborarea unei strategii juridice pentru a se ajunge la un consens cu privire la eșalonarea la plată în cele mai bune condiții pentru client.

În plus, ca urmare a asistenței juridice și reprezentării clientului în litigiul cu ANAF, Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a obținut respingerea acțiunii formulate de reprezentanții ANAF în România și cheltuieli de judecată într-un cuantum considerabil.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută la nivel international pentru profesionalismul avocaților specializați în drept fiscal, oferind servicii juridice de înaltă calitate și reprezentând cu succes clienții în fața instanțelor de judecată.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.

Ce poate face un avocat specializat în dreptul fiscal în România pentru a ajuta în rezolvarea problemelor de natură fiscală?

Un avocat specializat în dreptul fiscal poate oferi asistență și reprezentare în vederea obținerii celor mai bune soluții pentru problemele fiscale. Acesta poate analiza posibilitățile de plată a creanțelor către instituții fiscale, poate dezvolta strategii pentru negocierea cu autoritățile fiscale și poate asista în litigiile cu acestea.

Cum a asistat Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații un cetățean român în rezolvarea unei dispute cu Agenția Națională de Administrare Fiscală?

Societatea de avocatură a analizat posibilitățile de plată a creanței către ANAF și bunurile susceptibile de executare silită. Au fost purtate discuții cu reprezentanții ANAF și s-a dezvoltat o strategie juridică pentru ajungerea la un consens privind eșalonarea la plată. Ca urmare, societatea a obținut respingerea acțiunii ANAF în instanță și cheltuieli de judecată.

Ce avantaje pot avea persoanele care solicită asistență juridică pentru probleme fiscale de la un avocat specializat?

Asistența juridică din partea unui avocat specializat în dreptul fiscal poate ajuta la găsirea celor mai bune soluții pentru rezolvarea disputelor fiscale. Avocatul poate dezvolta strategii de negociere cu autoritățile fiscale, poate asigura respectarea corectă a legilor fiscale și poate reprezenta clienții în litigii pentru a obține rezultate favorabile.