Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat o mare societate din România în domeniul de proiectare și execuție instalații electrice și gaz în vederea analizării riscurilor cu privire la încheierea unor contracte cu societăți aflate în insolvență în România. Un avocat specializat în insolvență, restructurare și falimente în România vă poate oferi asistență juridică în privința analizării riscurilor înainte de a încheia un contract cu o societate aflată în insolvență în România.

Asistența juridică a constat în evaluarea situației societăților aflate în insolvență în România, analizarea masei credale și a valorii creanțelor neachitate la data deschiderii procedurii insolvenței și în funcție de stadiul actual.

Totodată, în cadrul analizei, Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a verificat dacă a fost ridicat sau nu dreptul de administrare și dacă există litigii pe rol în care sunt implicate societățile, precum și obiectul litigiilor, stadiul acestora și efectele pe care le pot avea asupra prelungirii perioadei de observație din procedura de insolvență.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută la nivel internațional pentru profesionalismul avocaților specializați în insolvență, restructurare și falimente în România, oferind servicii juridice de înaltă calitate în legătură cu evaluarea riscurilor și analizarea situației societăților aflate în insolvență în România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.

De ce este important să primească o mare societate din domeniul instalațiilor electrice și gaz asistență juridică în cazul încheierii de contracte cu societăți aflate în insolvență în România?

Colaborarea cu un avocat specializat în insolvență, restructurare și falimente în România este esențială pentru a evalua și minimiza riscurile asociate încheierii de contracte cu societăți aflate în insolvență. Aceasta asigură o analiză cuprinzătoare a situației financiare, a litigiilor și a altor factori care pot afecta contractele respective.

Care a fost obiectivul principal al asistenței juridice oferite de Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații?

Asistența juridică a avut ca scop evaluarea detaliată a riscurilor asociate contractelor încheiate cu societăți aflate în insolvență. Aceasta a inclus analiza masei credale, evaluarea valorii creanțelor neachitate la deschiderea procedurii de insolvență și verificarea stadiului actual al procesului de insolvență.

Ce factori au fost verificați în cadrul analizei efectuate de Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații în privința societăților aflate în insolvență?

În cadrul analizei, societatea de avocatură a verificat dacă dreptul de administrare a fost ridicat sau nu în ceea ce privește societățile aflate în insolvență. De asemenea, s-a examinat existența litigiilor în care sunt implicate societățile, obiectul și stadiul acestor litigii și cum ar putea influența perioada de observație în procedura de insolvență.