Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferă asistență juridică unui cetățean român cu privire la aspecte legate de drept civil și contracte în România, și anume revizuirea unui contract de consultanță în România încheiat cu o societate daneză, având că domeniu de activitate recrutarea persoanelor în vederea implicării acestora în dezvoltarea de proiecte de inginerie și participarea la proiecte cu o componentă tehnologică ridicată. Echipa de avocați specializați în drept civil și contracte în România oferă consultanță juridică,  revizuiește clauzele contractuale, asigurându-se că acestea sunt în acord cu legislația aplicabilă, dar protejează și interesele clientului conform domeniului de specialitate aplicabil contractului de consultanță în România.

Asistența juridică presupune analiza și evaluarea detaliată a contractului de consultanță în România, acordând o atenție sporită aspectelor legate de dreptul ambelor părți contractante referitor la rezilierea contractului de consultanță în România, precum și la calitatea de colaborator individual al cetățeanului din România. În plus, o atenție sporită a avocatului specializat în drept civil și contracte în România a fost acordată și clauzelor referitoare la limitarea răspunderii pentru eventualele prejudicii cauzate.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept civil și contracte în România pentru a vă oferi asistență juridică de cea mai înaltă calitate în vederea revizuirii și redactării clauzelor contractului de consultanță în România, în concordanță cu legislația aplicabilă cu scopul încheierii unui contract de consultanță în România cu respectarea intereselor ambelor părți contractante.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.