Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică celei mai renumite ferme pentru producția de ouă de consum în sistem ecologic din România în vederea încheierii unei tranzacții cu un investitior român, având că obiect un proiect finanțat din fonduri europene în România. Asistența juridică a constat în revizuirea contractului de vânzare-cumpărare părți sociale în România, respectiv a unui contract de vânzare a terenului aferent investiției, cât și asistență și reprezentare în fața notarului public în negocierea și semnarea contractelor și a celorlalte documente specifice tranzacției,

Totodată, amintim că asistență juridică și reprezentarea oferită de un avocat specializat în drept civil, drept societar, corporatist și drept comercial în România este necesară în vederea încheierii unei tranzacții, în situația în care are loc rambursarea unui împrumut în România, pentru a asigura eliberarea de obligații a părții derivând din acest fapt și pentru purtarea negocierilor cu instituțiile care sprijină proiectul finanțat din fonduri europene în România, având că rezultat final încheierea valabilă a unui contract de cesiune părți sociale, respectiv a celui de vânzare a terenului.

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept civil, drept societar, corporatist și drept comercial în România pentru a depune toate diligențele în îndeplinirea tuturor operațiunilor în legătură cu vânzarea unui proiect finanțat din Fonduri Europene în domeniul agriculturii.

In baza asistenței juridice acordate, Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a obținut prelungirea termenului de implementare a proiectului finanatat din fonduri europene în România, lucru esențial în încheierea și semnarea contractelor în concordanță cu interesele părților și ulterior în finalizarea tranzacției.

În cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații activează avocați specializați în drept civil, drept societar, corporatist și drept comercial în România, având o experiență vastă în efectuarea de due diligence in Romania, revizuirea și negocierea contractelor civile și orice demers necesar, astfel încât asistența juridică să aducă rezultate pozitive pentru clienți, eficientizând astfel întreg procesul.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Cum poate asistența juridică contribui la încheierea cu succes a unui contract de cesiune părți sociale și de vânzare a terenului într-un proiect finanțat din fonduri europene în România?

Prin asistența juridică, se asigură că toate aspectele legale și contractuale sunt în regulă, se negociază cu succes cu instituțiile de finanțare și se depun toate eforturile pentru finalizarea tranzacției în conformitate cu interesele părților.

Care este importanța prelungirii termenului de implementare a proiectului finanțat din fonduri europene în România?

Prelungirea termenului de implementare este esențială pentru a asigura că toate detaliile și procedurile sunt finalizate corect și în conformitate cu cerințele proiectului și ale finanțatorilor.

De ce este necesară asistența unui avocat specializat în drept civil, societar, corporatist și comercial în România pentru încheierea unei tranzacții?

Un avocat specializat asigură depunerea tuturor diligențelor necesare pentru încheierea cu succes a tranzacției. Acesta se ocupă de aspecte legale, de negociere și de reprezentarea părților în fața autorităților sau instanțelor.