Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes o societate din România care desfășura activități de consultanță pentru afaceri și management să se radieze din evidențele Registrului Comerțului competent ca urmare a procedurii dizolvării și lichidării simultane. Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept corporatist, drept comercial, fuziuni și achiziții care să vă poată consilia cu privire la documentele necesare acestei proceduri și asista în fața Registrului Comerțului în vederea depunerii documentelor și obținerii certificatului de radiere aferent acestei operațiuni.

Asistența a constat în acordarea de consultanță juridică cu privire la condițiile care trebuie îndeplinite pentru efectuarea operațiunii de radiere ca urmare a dizolvării și lichidării simultane în România, precum și cu privire la pregătirea documentelor societare și contabile necesare acestei operațiuni.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept corporatist, drept comercial, fuziuni și achiziții care să vă poată asista în fața Registrului Comerțului competent în vederea înregistrării operațiunilor de dizolvare și lichidare simultane și obținerii radierii societății.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.