Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit servicii de asistență juridică reprezentanților unei prestigioase companii din Italia, într-un proiect privind înființarea unei companii ce are ca obiect de activitate principal comerțul cu amănuntutul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, obiect care a înglobat un mare sector de activitate din România în ceea ce privește domeniul comerțului cu produse metalurgice și nu numai.

Serviciile de asistență și reprezentare au constat în întocmirea și adaptarea  documentației la standardele legislative în vigoare având în vedere rigurozitățile întâlnite la înființarea unei societăți, în urma analizei reglementărilor fiind ales un  obiect de activitate corespunzător comercializării respectivei clase de bunuri. Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit totodată servicii de consultanță în domeniul reglementării și autorizării companiei în domeniul metalurgic.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a reușit cu succes să îndeplinească formalitățile cerute de instituțiiile statului, asigurându-se de respectarea tuturor prevederilor din această materie, fie legale, fie de ordin fiscal, urmând ca societatea să își poată desfășura activitatea în România la scurt timp după finalizarea procedurilor.

În cadrul speței a fost inovativ domeniul de activitate și totodată dorința clientului de a cuprinde o paletă largă de diviziuni, care într-un final au format un întreg perfect pliabil nevoilor și cerințelor actuale în România.

,,Suntem bucuroși să vedem o creștere cu 31% a înmatriculărilor de societăți comerciale în domeniul industriei prelucrătoare în România în anul 2021, comparativ cu anul 2020. Astfel, în anul 2020 au fost înmatriculate un număr de 6650 de societăți comerciale în industria prelucrătoare, în comparație cu un număr de 8741 de societăți înmatriculate în anul 2021 în această industrie în România.”, a spus Avocatul Coordonator al Societății de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, Radu Pavel.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații are o experiență vastă și  numeroși avocați specializați în drept corporatist, comercial precum și în fuziuni și achiziții, fiind implicată în importante proiecte de succes din domeniul corporativ și comercial. Este de asemenea considerabilă varietatea naționalității clienților care au apelat la aceste servicii, societatea reprezentând astfel clienți din teritorii precum Statele Unite, India sau Singapore.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept corporatist, comercial precum și în fuziuni si achizitii care având experiență în acest domeniu poate respecta exigențele impuse de autorități, reușind să expună cerințele clientului, sub un regim ce respectă cadrul legislativ actual.