Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică celui mai mare distribuitor de proprietăți pe apă din Marea Britanie în vederea recuperării unei creanțe ce constituie suma de bani oferite drept avans în contractul de vânzare a unei bărci cu motor electric. Societatea Românească de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații prezintă o varietate de avocați cu o vastă experiență în recuperare de creanțe și litigii civile, care pot oferi asistență juridică în domeniul recuperării de creanțe și litigiilor civile în România.

 

Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes cel mai mare distribuitor de proprietăți pe apă din Marea Britanie în vederea notificării debitorului cu privire la restituirea sumei de bani ce a constat în avansul în contractul de vânzare a unei bărci cu motor electric pentru neexecutarea obligației de livrare a bunului și asistarea la negocieri în acest sens, reușind să recupereze sumele de bani avansate.

 

Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate, în cadrul acesteia activând avocați specializat în recuperare de creanțe și litigii civile, ce asistă numeroși clienți în ceea ce privește recuperarea unei creanțe izvorâte dintr-un contract de vânzare în România. În urma asistenței juridice, cel mai mare distribuitor de proprietăți pe apă din Marea Britanie a reușit să recupereze suma de bani ce a reprezentat avansul în contractul de vânzare a bărcii cu motor electric cu ajutorul unui avocat specializat în recuperare de creanțe și litigii civile din România.

 

Dacă te afli în situația în care vrei să recuperezi o creanță izvorâtă dintr-un contract de vânzare, Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă contactarea unui avocat specializat în recuperare de creanțe și litigii civile care să te poată asista în procedura recuperării sumei de bani în România.