Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a acordat cu succes asistență juridică unui cetățean portughez în vederea încheierii unui contract de sponsorizare cu o fundație din România, Societatea analizând în principal clauzele contractuale privitoare la durata, obiectul, cuantumul și valoarea sponsorizării, precum și orice alte elemente ale acestuia în scopul protejării intereselor clientului. Un avocat specializat în procedura de sponsorizare și drept civil în România vă poate îndruma în legătură cu pașii care trebuie urmați pentru ca sponsorizarea să se realizeze conform legislației în vigoare.

Asistența juridică a constat în includerea clauzelor relevante pentru protejarea drepturilor sponsorului în România, analizarea eventualelor riscuri ale contractului de sponsorizare, efectuarea modificărilor necesare pentru ca acele clauze să fie în conformitate cu interesul sponsorului în România, redactarea unui memorandum pentru asigurarea înțelegerii termenilor și condițiilor sponsorizării în România, participarea activă la negocierea termenilor și condițiilor, precum și alte activități adiacente pentru asigurarea îndeplinirii obiectivelor sponsorului în România.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută la nivel internațional pentru profesionalismul avocaților specializați în procedura de sponsorizare și drept civil, oferind servicii juridice de înaltă calitate în legătură cu procedura de sponsorizare în România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.