Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat și reprezentat cu succes un cetățean român în fața organului fiscal competent în vederea obținerii unei eșalonări de plată a obligațiilor fiscale în România.

În cadrul societății de avocatură activează numeroși avocați specializați în drept fiscal, plata obligațiilor fiscale, litigii fiscale și obținerea eșalonării de plată cu o experiență vastă în domeniul dreptului fiscal în România.

Asistența juridică a constat în efectuarea tuturor demersurilor necesare pentru aprobarea eșalonării de plată a obligațiilor fiscale în România prin depunerea cererii de acordare a eșalonării la plată la organul fiscal competent, respectând condițiile prevăzute în Legea 207/2015 privid Codul de procedură fiscală în România.

De asemenea, avocatul specializat în drept fiscal, plata obligațiilor fiscale, litigii fiscale și obținerea eșalonării de plată a purtat negocieri cu organul fiscal competent în România în vederea obținerii deciziei favorabile de admitere a cererii de acordare a eșalonării la plată a obligațiilor fiscale.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru serviciile juridice de primă clasă în domeniul dreptului fiscal în România, având o experiență deosebită cu privire la plata obligațiilor fiscale în România și obținerea eșalonării de plată a obligațiilor fiscale în România în conformitate cu Legea 207/2015 privid Codul de procedură fiscală în România.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.