Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat un cetățean suedez în vederea recuperării unei creanțe importante achitată cu active cripto/criptomonede de la un debitor cetățean român.

Asistența și reprezentarea a constatat în efectuarea de demersurilor legale pentru recuperarea creanței, incluzând redactarea unui angajament de plată, participarea la discuțiile purtate cu partea debitoare, acordarea de eșalonări în vederea restituirii creanței din active cripto/criptomonede datorate, precum și obținerea de penalități pentru executarea cu întârziere a obligației.

Astfel, Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a reușit cu succes să asiste și să reprezinte clientul în recuperarea creanței deținute față de debitor. Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept imobiliar, construcții, recuperări creanțe, criptomonede, tehnologia blockchain și contracte inteligente care să vă poată consilia cu privire la recuperarea creanțelor datorate de către debitor, precum și obținerea de penalități și orice alte condiții avantajoase prevăzute de lege.