Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat cu succes unicul importator și distribuitor al celui mai cunoscut brand de vopseluri Premium în România, împotriva unei societăți românești, ce are ca domeniu de activitate construcții imobiliare și comercializare produse din lemn , în vederea recuperării unor sume de bani cuprinse în facturile fiscale purtătoare de dobânzi penalizatoare și în vederea încetării folosirii mărcii înregistrate în România, așa cum este prevăzut în contractul de distribuție de vopsea în România încheiat între părți.

Societatea Românească de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații  are experiență și avocați specializați în drept comercial și dreptul proprietății intelectuale din România, care l-au asistat pe reclamant în dosarul aflat pe rolul instanței din România.

Avocatul specializat în drept comercial și dreptul proprietății intelectuale din România a redactat cererea de chemare în judecată și reprezentat clientul în fața instanțelor de judecată, în vederea recuperării sumelor de bani cuprinse în facturile fiscale purtătoare de dobânzi penalizatoare și a protejării mărcii deținute de unicul importator și distribuitor al celui mai cunoscut brand de vopseluri Premium în România.

În urmă asistenței și reprezentării juridice, Societatea Românească de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații  a demonstrat existența creanței certe, lichide și exigibile, conform normelor Noului Cod de Procedură Civilă din România și a dovedit obligația societății al cărei domeniu de activitate este construcții imobiliare și comercializare produse din lemn în România, de a înceta folosirea mărcii înregistrate în România și a oricăror nume ori simboluri ale produselor deținute de unicul importator și distribuitor al celui mai cunoscut brand de vopseluri premium în România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații  recomandă apelarea la un avocat specializat în drept comercial și dreptul proprietății intelectuale din România care să vă ofere asistență juridică și reprezentare în fața instanței de judecată competențe în dosarele ce au că obiect nerespectarea obligațiilor contractuale între profesioniști din România.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes i-au adus societății de avocatură recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.