Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică de cea mai înaltă calitate unei renumite companii din Israel din domeniul activităților recreative și distractive, în vederea revizuirii unui contract de locațiune în România ce are ca obiect un bun imobil în România dintr-o zonă de prestigiu, din centrul capitalei. Asistența Societății de avocatură a constat, printre altele, în eliminarea clauzelor abuzive din contractul de locațiune în România, negocierea clauzelor contractului de locațiune în România, precum și în redactarea unor clauze ce permit locatarului desfășurarea muncii de la domiciliu în România. Un avocat specializat în drept civil, încheierea contractelor de locațiune și litigii civile în România vă poate îndruma în procedura de încheiere a unui contract de locațiune în România prin revizuirea ori redactarea clauzelor contractului de locațiune în România.

 

Consultanța juridică a Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a constat în revizuirea contractului de locațiune în România în conformitate cu legislația din România, în principal, având în vedere următoarele aspecte juridice: obligațiile părților din contractul de locațiune în România, rezolvarea eventualelor dispute în România, dispozițiile referitoare la forța majoră în România, negocierea clauzelor contractului de locațiune în România, desfășurarea muncii de la domiciliu în România etc.

 

Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a reușit cu succes să poarte negocieri cu locatorul și cu o renumită agenție imobiliară din București reprezentantă a locatorului, fiind eliminate clauzele abuzive din contractul de locațiune în România, precum cele referitoare la penalitățile de întârziere din contractul de locațiune, stabilirea unei singure monede de plată în scopul evitării fluctuațiilor sumei datorate cu titlu de chirie, obligațiile locatarului privind sarcina reparațiilor locative sau garanția contra viciilor.

 

Astfel, echipa formată din avocați specializați în drept civil, încheierea contractelor de locațiune și litigii civile în România a revizuit și negociat contractul de locațiune în România, oferind consultanță juridică de cea mai înaltă calitate în considerarea interesului și așteptărilor clientului, inovativ în cadrul speței fiind includerea clauzelor pentru desfășurarea muncii de la domiciliu în Romania, fiind cunoscut că aceasta presupune un regim distinct față de clauzele contractuale ce trebuie redactate în general, precum și forța majoră în România, având în vedere contextul actual din România. Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută pentru experiența vastă și profesionalismul cu care oferă serviciile juridice la cel mai înalt nivel.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.