Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit consultanță juridică celei mai mari agenții de turism din România în vederea revizuirii unui contract de locațiune privitor la un imobil de pe litoralul Mării Negre din România. Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept civil și încheierea contractelor de locațiune în România care vă poate îndruma în procedura de încheiere a unui contract de locațiune în România în conformitare cu dispozițiile legale din România.

Asistența juridică a constat în revizuirea unui contract de locațiune în România cu privire la următoarele aspecte: drepturile și obligațiile locatarului, drepturile și obligațiile locatorului, întreținerea imobilului, încheierea contractelor cu furnizorii, aspecte privitoare la rezilierea contractului și încetarea raporturilor contractuale, răspunderea contractuală în cazul nerespectării obligațiior locatarului sau obligațiilor locatorului, dar și în cazul forței majore, posibilitatea prelungirii contractului de locațiune în România.

Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este cunoscută pentru profesionalismul avocaților săi ce dețin o vastă experiență în materia contractelor de locațiune în România, precum și a achizițiilor publice, oferind servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile juridice ale unui avocat specializat în drept civil și încheierea contractelor de locațiune în România care vă poate asista cu revizuirea sau redactarea unui contract de locațiune în România.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.