Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică unui mare dezvoltator american cu privire la aspecte legate de drept imobiliar și construcții în România, și anume revizuirea unui contract de proiectare în România având ca obiect un complex rezidențial din România.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații prezintă numeroși avocați specializați în drept imobiliar și construcții în România, care oferă servicii juridice de cea mai înaltă calitate, bucurându-se de o reputație excelentă în domeniul drept imobiliar și construcții în România.

Asistența juridică a constat în revizuirea contractului de proiectare în România a unui complex rezidențal din România cu privire la aspecte precum: obligațiile părților care decurg din contractul de proiectare în România, recepția lucrărilor, plata lucrărilor, răspunderea în cazul nerespectării obligațiilor prevăzute în contractul de proiectare în România și cazurile de forță majoră, rezilierea contractului de proiectare în România, precum și alte aspecte legate de drept imobiliar și construcții în România.

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept imobiliar și construcții în România pentru a vă oferi asistență juridică de cea mai înaltă calitate în vederea încheierii unui contract de proiectare în România a unui complex rezidențial din România.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Ce tip de asistență juridică a oferit Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații dezvoltatorului american?

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență juridică în revizuirea unui contract de proiectare în România referitor la un complex rezidențial. Această asistență a acoperit aspecte legate de obligațiile părților din contractul de proiectare, recepția lucrărilor, plată, răspundere în cazul nerespectării obligațiilor, forță majoră, reziliere și alte aspecte legate de drept imobiliar și construcții în România.

Ce domenii de specializare acoperă avocații din cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații?

Avocații din cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații sunt specializați în drept imobiliar și construcții în România. Aceștia oferă servicii juridice de înaltă calitate și au o reputație excelentă în aceste domenii.

Ce aspecte specifice ale contractului de proiectare în România au fost acoperite în cadrul asistenței juridice?

Asistența juridică a acoperit mai multe aspecte ale contractului de proiectare pentru complexul rezidențial din România. Aceste aspecte includ obligațiile părților prevăzute în contract, recepția lucrărilor, plata, răspunderea în cazul nerespectării obligațiilor, situațiile de forță majoră, rezilierea contractului și alte aspecte legate de drept imobiliar și construcții în România.