Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații asigură asistență și reprezentare în domeniul imobiliar și în domeniul construcțiilor în România cetățenilor străini care doresc să cumpere un imobil pe teritoriul României, în vederea dobândirii dreptului de proprietate privată, conform reglementarilor legislative în vigoare.

Asistența juridică constă în elaborarea unui raport de due-dilligence imobiliar care să cuprindă informații referitoare la caracteristicile imobilului, situația juridică a imobilului, eventualele riscuri și impedimente legale la cumpărare, precum și redactarea sau revizuirea contractului de vânzare-cumpărare a unui imobil în România.

Un avocat specializat în drept imobiliar și construcții în România va depune toate diligențele necesare pentru revizuirea actelor de proprietate privată și va oferi asistență juridică și reprezentare în față notarului public în România în vederea autentificării contractului de vânzare-cumpărare imobil în România pentru cetățenii străini.

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept imobiliar și construcții în România în scopul realizării unui raport de due diligence imobiliar  pentru cetățenii străini și a-i îndruma în legătură cu îndeplinirea condițiilor cerute de lege pentru dobândirea dreptului de proprietate privată în România de către cetățenii străini.

Cum poate un avocat specializat în drept imobiliar și construcții ajuta cetățenii străini care doresc să cumpere un imobil în România?

Avocatul poate asigura asistență și reprezentare în domeniul imobiliar și construcții pentru cetățenii străini care doresc să achiziționeze un imobil în România. Aceasta implică elaborarea unui raport de due-diligence imobiliar pentru a identifica caracteristicile imobilului, situația juridică, riscurile și impedimentele legale legate de cumpărare. Avocatul se va implica, de asemenea, în redactarea sau revizuirea contractului de vânzare-cumpărare a imobilului.

Ce rol are avocatul în procesul de achiziționare a unui imobil în România pentru cetățenii străini?

Avocatul specializat în drept imobiliar și construcții va revizui actele de proprietate privată pentru a se asigura că documentele sunt în regulă. De asemenea, avocatul va oferi asistență și reprezentare în fața notarului public din România pentru autentificarea contractului de vânzare-cumpărare a imobilului pentru cetățenii străini. Acest proces îi ajută pe cetățenii străini să dobândească dreptul de proprietate privată conform legilor din România.

Ce informații și servicii oferă raportul de due-diligence imobiliar pentru cetățenii străini care doresc să achiziționeze un imobil în România?

Raportul de due-diligence imobiliar oferă informații detaliate despre caracteristicile imobilului, situația juridică a acestuia și eventuale riscuri sau impedimente legale legate de cumpărare. Acest raport ajută cetățenii străini să înțeleagă mai bine natura tranzacției și să ia decizii informate privind achiziționarea imobilului în România.