Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferta asistență juridică unei companii aeriene în plină ascensiune din Estonia pentru recuperarea creanței în procedura insolvenței în România prin formularea unei cereri de deschidere a procedurii insolvenței debitorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență. Echipa de avocați insolvență restructurare și faliment în România vă poate oferi asistență juridică în procedura insolvenței în România pentru a solicită instanței de judecată deschiderea procedurii la cererea creditorului și înscrierea creanței înregistrare la masa credală a debitoarei.

Asistența juridică include dezvoltarea și implementarea unei strategii personalizate pentru recuperarea creanței în procedura insolvenței în România, precum și reprezentarea clientului în fața instanțelor de judecată și a altor autorități implicate în procedura insolvenței în România. Totodată, în cadrul analizei, Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații cu ajutorul echipei de avocați insolvență restructurare și faliment în România a verificat dacă creanță înregistrată de compania estoniană cuprinde atât debitul principal, cât și penalități de întârziere aferente creanței principale, astfel încât întregul prejudiciu patrimonial al companiei să fie acoperit.

“Ne angajăm să ajutăm companiile în recuperarea creanței în procedura insolvenței în România, oferindu-le o strategie personalizată și reprezentare de înaltă calitate în instanță, oferind servicii juridice de top în domeniul restructurării și insolvenței“, a declarat Avocatul Coordonator Dr. Radu Pavel din cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este recunoscută la nivel internațional pentru profesionalismul echipei de avocați insolvență restructurare și faliment în România oferind servicii juridice de excepție. Firma este renumită în domeniul restructurării și insolvenței pentru expertiză sa în reprezentarea clienților în dosare de insolvență și are o reputație solidă în reprezentarea creditorilor în cererile de recuperare a creanțelor de mare valoare. 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2024, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2024. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.