Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferă asistență juridică unei prestigioase companii, ce are drept obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice în România, în vederea realizării unei creanțe împotriva debitorului, reprezentând plata pentru serviciile prestate și produsele furnizate, conform obligațiilor stabilite prin contractul de vânzare-cumpărare în România.

Un prim pas efectuat de avocații specializați în recuperare de creanțe și litigii civile în România a constat în transmiterea unei notificări de plata către debitor prin care i se pun în vedere obligațiile ce reies din contractul de vânzare-cumpărare în România la care părțile s-au angajat, temeiul juridic prin care compania de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice în România solicită executarea obligațiilor, respectiv termenul de plată a creanței izvorâte actul juridic.

Avocații specializați în recuperare de creanțe și litigii civile ai Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații vă pot asista în procedura de recuperare a creanței în România pentru orice demers necesar, astfel încât măsurile întreprinse să conducă către un rezultat pozitiv pentru client, fiind adaptată strategia potrivită de la caz la caz, în funcție de raportul dintre părțile contractante fie documentația ce stă la baza pretențiilor invocate.

De multe ori, în practică, neexecutarea obligațiilor contractuale dintr-un contract de vânzare-cumpărare, nu poate constitui unicul temei al recuperării creanței în România, fapt pentru care Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă încă de la începutul stabilirii relațiilor comerciale, apelarea la un avocat specializat în recuperare de creanțe și litigii civile, care vă poate ajuta în stipularea unor garanții ce vor avea certitudinea recuperarea sumelor de bani în România.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații efectuează toate demersurile necesare pentru recuperarea sumelor de bani în România, pornind de la etapa prelitigioasă și negocierile aferente cu debitorul și până la faza de judecată, cu toate componentele sale, merite recunoscute chiar și internațional de diverse ghiduri juridice ale lumii.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.com.