Ghidul juridic internațional Legal 500 a publicat clasamentele din 2023 ale celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

 

 

 

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este prezentă în 2023, pentru al șaptelea an consecutiv, în topul firmelor de avocatură din România, în ediția unuia dintre cele mai reprezentative ghiduri internaționale de drept, Legal 500 (EMEA), fiind recomandată pentru complexitatea proiectelor în domeniile de practică Reorganizare și Insolvență (nivelul 3 la nivel național) și Imobiliare și Construcții (nivelul 4 la nivel național), prezența în ghid și feedback-ul primit, confirmând încă o dată încrederea acordată de clienți cât și poziționarea pe piața de servicii juridice premium din România.

Cu privire la aria de practică Restructurare și Insolvență, Legal 500 a reținut că:

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații are o „vastă experiență în acest domeniu” și o reputație recunoscută la nivel internațional, reprezentând clienți din sectorul imobiliar, de producție, retail și resurse naturale, atât din partea debitorului, cât și a creditorului. Activitatea include, de asemenea, asistență în vânzări și achiziții de active, restructurarea și recuperarea creanțelor, precum și asistență juridică și reprezentare în procedurile de insolvență. Avocatul Coordonator Radu Pavel este principalul contact, oferind „consiliere de specialitate adaptată în mod specific nevoilor clienților”.

În Ediția 2023 Legal 500, referitor la aria de practică Restructurare și Insolvență, recomandările clienților descriu Societatea Avocatură Românească Pavel, Mărgărit și Asociații astfel:

 

  • Pavel, Mărgărit & Asociații are o vastă experiență în acest domeniu. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă.

 

  • Au oferit sfaturi valoroase în care puteți avea încredere deplină. Echipa este cunoscută pentru încrederea pe care o acordă clienților săi. Nu aș alege nicio altă echipă care să se ocupe de cazurile mele.

 

  • Radu Pavel oferă o consultanță extraordinară în ceea ce privește procedura insolvenței. Acesta oferă cele mai potrivite soluții, special adaptate nevoilor clienților.

 

 

Ghidul acordă o mențiune specială Avocatului Coordonator Radu Pavel menționând că este foarte atent, prompt și un avocat cu experiență în piața din România, recunoscut ca avocat de top în România de Ghidul Legal 500.

Pentru aria de practică Imobiliară și Construcții, recomandările din ghidul Legal 500 includ:

Societatea românească de avocatură Pavel, Mărgărit & Asociații oferă consultanță atât proprietarilor de terenuri, cât și dezvoltatorilor imobiliari, băncilor și investitorilor cu o atenție sporită la interesele lor imobiliare din România. Societatea are o experiență notabilă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de activitate rezidențiale, ospitalitate și industriale, cu atenție deosebită în retail și minerit, precum și resurse naturale. Radu Pavel, Managing Partner, conduce echipa.

“Suntem onorați să fim recunoscuți la nivel global că una dintre cele mai bune firme de avocatură din România, de către prestigiosul ghid care clasifică cele mai bune firme de avocatură din lume, Legal 500, din Londra, Marea Britanie. Acest premiu recunoaște efortul echipei noastre de avocați din ultimul an și suntem recunoscători să primim acest înalt premiu. Suntem motivați să oferim servicii juridice de cea mai înaltă calitate în România și să servim clienții noștri la cele mai înalte standarde de calitate. Nu am fi putut reuși fără clienții noștri uimitori, a căror încredere și sprijin ne-au ajutat să obținem această recunoaștere internațională. Deci, tuturor clienților noștri, membrilor echipei și prietenilor noștri, le mulțumim, această recunoaștere aparține tuturor dintre noi!” a declarat Radu Pavel, Partenerul coordonator al firmei de avocatură românești Pavel, Mărgărit și Asociații.

Echipa de avocați specializați din cadrul firmei de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a ieșit în evidență prin profesionalism, abordare antreprenorială și creativitatea cu care au finalizat proiecte juridice complexe în România, oferind servicii juridice de cea mai înaltă calitate din România, dincolo de așteptările clienților, făcându-i una dintre cele mai bune firme de avocatură din România. Efortul de echipă a fost întotdeauna un element distinctiv. Echipa alocă resursele firmei din România în conformitate cu proiectele specifice pentru a asigura coordonarea între avocați specialisti cu diferite domenii de expertiză.

Recunoașterea internațională din partea Legal 500 fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură din România este garanția echipei de avocați români că vor realiza performanță și vor servi clienții la cel mai bun nivel de cunoștințe juridice.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2023, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2023. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.