Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a acordat cu succes asistență și reprezentare juridică unei prestigioase companii din domeniul construcțiilor din România în vederea soluționării unui diferend între asociați în România, stabilind strategia care trebuie urmată pentru a proteja interesul superior al companiei. Astfel, un avocat specializat în drept comercial, corporatist, imobiliar si construcții în România  vă poate asista în vederea  asigurării respectării drepturilor asociaților în România, luând în calcul posibilul diferend între asociați, care poate apărea ca urmare a acțiunilor abuzive ale celuilalt asociat, care pot conduce inclusiv către excluderea respectivului asociat în România.

 

Consultanța juridică a constat în analizarea situației de fapt și a documentelor relevante necesare pentru stabilirea demersurilor care trebuie efectuate în vederea soluționării diferendului dintre asociați în România  cât și pentru a stabili soluții profitabile companiei din domeniul construcțiilor în România. Astfel au fost puse în vedere drepturile pe care le are un asociat în România, posibilitatea excluderii unui asociat ca urmare a comportamentului abuziv al celuilalt asociat,  fiind analizate riscurile relevante în funcție de modalitatea de abordare a strategiilor cu privire la soluționarea diferendului dintre asociați în România.

 

În cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații activează avocați specializați în drept comercial corporatist, imobiliar si construcții în România cu o experiență vastă în elaborarea strategiilor necesare pentru asigurarea interesului clientului, asigurând asistență cu privire la intentarea acțiunilor pentru protejarea drepturilor asociaților în România, atunci când soluționarea diferendului dintre asociați nu a putut fi efectuată amiabil.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Care este importanța unui avocat specializat în drept comercial, corporatist, imobiliar și construcții în astfel de situații?

Articolul subliniază că avocații specializați pot oferi asistență în respectarea drepturilor asociaților, analizarea riscurilor și dezvoltarea de strategii pentru soluționarea amiabilă sau prin acțiuni legale a diferendului dintre asociați.

Ce implică consultanța juridică oferită de societate în această situație?

Societatea analizează situația de fapt și documentele relevante, identifică drepturile asociaților, discută posibilitatea excluderii unui asociat și analizează riscurile legate de strategiile de soluționare a disputei.

Ce servicii oferă avocații în cazurile în care soluționarea pe cale amiabilă nu este posibilă?

Avocații pot iniția acțiuni legale pentru protejarea drepturilor asociaților, reprezentând interesele clienților în instanță și asigurând respectarea legii în soluționarea conflictelor dintre asociați.