Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații asigură asistența juridică unui important investitor intr-un proiect de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice în România, atât în ceea ce privește partea juridică, de finanțare, cât și cea de autorizare a proiectului. Astfel, Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații oferă asistență juridică cu privire la  revizuirea contractelor de vanzare-cumparare a terenurilor pe suprafața cărora urmează amplasarea panourilor fotovoltaice, a contractelor de superficie, a documentatiei cadastrale, cat si in pașii privind finanțarea și autorizarea construirii unui parc fotovoltaic in Romania.

În cadrul Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații activează avocați specializați  în energie, construcții de parcuri fotovoltaice, resurse regenerabile, energie solară, proiecte solare și construcții în România cu o experiență vastă în efectuarea de due diligence în România cu privire la terenul unde se dorește construirea de parcuri fotovoltaice în România,  redactarea si revizuirea contractelor de vanzare-cumparare imobile in Romania, si elaborarea documentației privind autorizarea executării lucrărilor de construcții pentru construirea de parcuri fotovoltaice în România.

Totodată, dezvoltarea unui parc fotovoltaic in Romania presupune o investiție financiara considerabila, care poate include printre sursele de finanțare un credit bancar sau obținerea de fonduri europene,  motiv pentru care Societății Românești de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomanda apelarea la serviciile unui avocat specializat în energie construcții de parcuri fotovoltaice, resurse regenerabile, energie solară, proiecte solare și construcții în România pentru a va îndruma in identificarea celei mai bune surse de finanțare a proiectului de energie regenerabila și a asigura o investiție de succes.

 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.